Prot Pala - Tauren
5 posters
I N C O M I N G :: Prihlasky :: prijaty
Strana 1 z 1
Prot Pala - Tauren
1. Nick: Krispa
2. Co hraješ,talenty: Tauren paladin - Prot (off chci retri, nebo klidně retri main jak mě bude třeba) http://armory.molten-wow.com/character-profile/Krispa/Neltharion/ Screen z DPS za tanka nemam není třeba si myslím^^
3. Rotace/Priorita : Prot pala no tak čím začít před bossem zapnu křídla divine plea = 3 holy power > Inqustion> avenger shield > conc pod sebe > podle toho jestli jde boss sám nebo ne tak crusarder nebo hammer, def CD jako guardiana , ardent zapínám dle potřeby, Holy shield na CD, Divine protection při pullu abych si v klidu mohl roztočit rotaci na aggro..
4. Profese: JWC / Mining
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): Wow hraju asi 9 let nejvíc jsem se nahrál na wotlk PVP především hraju na co mám náladu mám i postavu na offi Krispa - 85 lvl warlock Tarren mill - PVP char armory neliknu bo se to nezobrazí nehrál jsem tam přes 2 roky
6. Seš skill? No pvpčkem se chlubit nebudu to nemá cenu když se hlásím do pve guildy, Myslím si že si každý musí udělat názor sám, kdo umí a kdo ne
7. Proč chceš zrovna k nám?: Jste velmi dobrá cz sk guilda na serveru a naše se tak nějak nedala pořádně dohromady tak asi proto rád bych si prošel raidy na cata.
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: ano mám používám vše
9. Věk(16+, předpokládejte, že raidíme do nocí): Ano nebojte se, pivo už mně oficiálně prodaj 3 roky
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): Firelands na normal, Dragon Soul jsem byl 4 bosse
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Ano především budu hrát po večerech.
12. Tvůj Item lvl PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): PVE 371 jelikož jsem nebyl s touto postavou žádný raid tak jsem více nebyl schopný nasbírat.
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Tak je mně 21 let studuju vysokou školu (Strojní inženýrství v Liberci) Koníčky: Auta, Fitko, Pc hry, zábava
2. Co hraješ,talenty: Tauren paladin - Prot (off chci retri, nebo klidně retri main jak mě bude třeba) http://armory.molten-wow.com/character-profile/Krispa/Neltharion/ Screen z DPS za tanka nemam není třeba si myslím^^
3. Rotace/Priorita : Prot pala no tak čím začít před bossem zapnu křídla divine plea = 3 holy power > Inqustion> avenger shield > conc pod sebe > podle toho jestli jde boss sám nebo ne tak crusarder nebo hammer, def CD jako guardiana , ardent zapínám dle potřeby, Holy shield na CD, Divine protection při pullu abych si v klidu mohl roztočit rotaci na aggro..
4. Profese: JWC / Mining
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): Wow hraju asi 9 let nejvíc jsem se nahrál na wotlk PVP především hraju na co mám náladu mám i postavu na offi Krispa - 85 lvl warlock Tarren mill - PVP char armory neliknu bo se to nezobrazí nehrál jsem tam přes 2 roky
6. Seš skill? No pvpčkem se chlubit nebudu to nemá cenu když se hlásím do pve guildy, Myslím si že si každý musí udělat názor sám, kdo umí a kdo ne
7. Proč chceš zrovna k nám?: Jste velmi dobrá cz sk guilda na serveru a naše se tak nějak nedala pořádně dohromady tak asi proto rád bych si prošel raidy na cata.
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: ano mám používám vše
9. Věk(16+, předpokládejte, že raidíme do nocí): Ano nebojte se, pivo už mně oficiálně prodaj 3 roky
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): Firelands na normal, Dragon Soul jsem byl 4 bosse
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Ano především budu hrát po večerech.
12. Tvůj Item lvl PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): PVE 371 jelikož jsem nebyl s touto postavou žádný raid tak jsem více nebyl schopný nasbírat.
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Tak je mně 21 let studuju vysokou školu (Strojní inženýrství v Liberci) Koníčky: Auta, Fitko, Pc hry, zábava
Krispa- Anonymní
Re: Prot Pala - Tauren
zacinam si myslet ze prot paladin bude na moltenu neco jak lock (pouzivat mozek) takze jsem PRO na testik a uvidime co ostatni...
Anonymní- Anonymní
pro
mno, moc dobrych prot paladinu na moltenu neni... rad bych nejakyho potkal.. PRO na test
Charonish- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 9
no ja ti nwm ten tvoj eq ma dost odradza ale ak maju pre teba nejake vyuzitie tak som kludne ZA ale budes sa musiet dost eqipnut nakolko prot pala to urcite potrebuje ... predsa to len nie je blood DK
Qman- Poèet pøíspìvkù : 31
re
S tím eq... No před 5 dny jsem doexpil tak si myslím že je to slušné a ano prot pala není jako dk za kterého stačí mačkat death strike
krispa- Anonymní
PRo na test palacha tankovat sem dluho nevidel :-D
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
Nazev topicu me pobavil ...... jinak ... no nevim ... Prot pala je celekm vec s velkým ? jako uprimne .... tanka ja do guildy kterej nebude mít stabilní 10 man grupu ( moje nebo chara ) ... fakt nepotrebuju .... pokud rekne charo ze by te chtel ... ac si myslim ze mas jeste dost casu nato dostat se knam ... tak budu klidne pro .... ale ac chapu ze si pred 5 dny doexpil ... tak ten eq je proste low ... zvlast na palacha ... s timhle bych te do DS nevzal ... snahu evidentne mas ... ale to mi ted nestací .. uvidim co charo ... ale za me zatim PROTI .... sry a gl
PS: kolik prihlasek mam ted ocekavat ? ... jak to tak znam tak se rozpadne jedna guilda ... a vsichni budou chtit jit sem ... nic proti nikomu ... jen me to zajimá ... a druhá otázka ... je nekdo z tech lidí co se hlasí schopnej vůbec leadrovat ? :-) .... thx
PS: kolik prihlasek mam ted ocekavat ? ... jak to tak znam tak se rozpadne jedna guilda ... a vsichni budou chtit jit sem ... nic proti nikomu ... jen me to zajimá ... a druhá otázka ... je nekdo z tech lidí co se hlasí schopnej vůbec leadrovat ? :-) .... thx
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
.
Tak název topicu tě pobavil ... Stejně jsou přihlášky formalitou z přihlášky hráče nepoznáš jinak s tím eq máš pravdu na DS opravdu nemám ale to v přihlášce netvrdím ... Spokojil bych se s FL nebo BWD něco co mě pomůže k lepšímu gearu než co mám teď za rdf.. ale druhá věc je že tanka nepotřebujete no jak říkáš jinak leadrovat klidně budu myslím si že si umím sjednat pořádek ..
krispa- Anonymní
čo sa týka toho retri.. máš dobrý gear?
Ougy- Poèet pøíspìvkù : 17
Ougy, určite tam ma 499 ilvl ked tu hrajú 3 tydne
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
taak myslim ci aspon taky ako na tanka.. taky normal za JP, co aj toci .. pokial ten tank gear nebude mat dobry zeby zvlaadol dpskovat zatial..
Ougy- Poèet pøíspìvkù : 17
Sobota 17:00 bwd .... bud tu ....je to sice šhit jak by rekl snad každej ... ale zjistim tam co potřebuju ... pokud nemůžes ... tak mi to sem napis ... diky .-)
Boosty- Gum
jinak .... mas nejaky dmg eq ... aspon nejakej ¨přicmrndávací¨ ? ... protože za dmg te potahat můžem případně .... ale jako tanka asi tezko :-)
Boosty- Gum
re
hele retri nemám na něj nic no =/ ... jako můžu zkusit něco poshánět ale nebude to nic extra max itemy za RDF... v sobotu tu Budu děkuju že mi dáváte šanci
krispa- Anonymní
New Pala .
http://armory.molten-wow.com/character-profile/Krispaxyo/Neltharion/ << Nyní se hlasím za tohohle paladina tamtoho low už hrát nebudu
krispa- Anonymní
ok .... nejaky bwd jebat ... sice ho stejne pujdem ... ale uz te nepotrebuju testovat ... za toho retri az na par failu.... ktere se daj prehlídnout protože ste neznali taktiku .... takze celkem v poho .... vemu vás ... ale pomalu musim přemýšlet o 3 grupě .... tak uvidíme ... zatim nebudte moc akční dokud to nejak nevymyslim ... PRIJAT NA TEST ... GL...CLOSED
Boosty- Gum
Similar topics
» Mado, pala, retri/prot
» Retri,holy,prot pala
» Prihlaska Pala retri/prot
» Smd/Priest,shadow/Pala,prot
» Maerla/Pala/holy/prot/
» Retri,holy,prot pala
» Prihlaska Pala retri/prot
» Smd/Priest,shadow/Pala,prot
» Maerla/Pala/holy/prot/