Sratnahrodu, resto sham,
3 posters
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Prijaty
Strana 1 z 1
Sratnahrodu, resto sham,
1:Sratnahordu
2:Resto, Ele (kdyz armory nefacha tak nwm jak sem hodit link)
3:Full JWC, ENCH
4:HOA (Heroes of Azeroth) 1 rok zastupce : odchod GUMa na Offi rozpad gildy
5:asi 2 roky , cca 4-6 hodin denne podle casu, spise vecer i prez tyden
6:o tom rozhodnete vy. nekteri od vaz me znaji
7:libi jsem mi ze progresujete TOC TOGC a je u vas zabava + znam se s nekterymi hraci. CHOL - namyslena gilda , LMYC Namyslena gilda (Karla nemusim)
8:TS3 mam a pouzivam ( na nektere LFG raidy)
9:19 pocitam stim a hraji treba i prez celou noc kdyz je potreba neco udelat nebo nafarmit
10:ano byl jsem TOC 10 (nejrychlejsi 26min kde jsem healoval sam) , TOC 25 ano (cele) , TOGC 10 po Championy (nebyly ochotni hraci pokracovat) , TOGC 25 ne (nebylo skym)
11:ano byl bych schopen hraji tak skoro kazdy den
12:4938 resto , na ele mam spise resto eguip nebyla moznost nabrat na ele (2 shaman ktery byl ELE)
13: studuji kuchare v Hronove,u CP travim az moc casu a to predevsim u WOW nebo na COD4 ktere hraji s kmosi z minule G
blizsi info INGAME nebo napiste sem
2:Resto, Ele (kdyz armory nefacha tak nwm jak sem hodit link)
3:Full JWC, ENCH
4:HOA (Heroes of Azeroth) 1 rok zastupce : odchod GUMa na Offi rozpad gildy
5:asi 2 roky , cca 4-6 hodin denne podle casu, spise vecer i prez tyden
6:o tom rozhodnete vy. nekteri od vaz me znaji
7:libi jsem mi ze progresujete TOC TOGC a je u vas zabava + znam se s nekterymi hraci. CHOL - namyslena gilda , LMYC Namyslena gilda (Karla nemusim)
8:TS3 mam a pouzivam ( na nektere LFG raidy)
9:19 pocitam stim a hraji treba i prez celou noc kdyz je potreba neco udelat nebo nafarmit
10:ano byl jsem TOC 10 (nejrychlejsi 26min kde jsem healoval sam) , TOC 25 ano (cele) , TOGC 10 po Championy (nebyly ochotni hraci pokracovat) , TOGC 25 ne (nebylo skym)
11:ano byl bych schopen hraji tak skoro kazdy den
12:4938 resto , na ele mam spise resto eguip nebyla moznost nabrat na ele (2 shaman ktery byl ELE)
13: studuji kuchare v Hronove,u CP travim az moc casu a to predevsim u WOW nebo na COD4 ktere hraji s kmosi z minule G
blizsi info INGAME nebo napiste sem
Sratnaho- Anonymní
Re: Sratnahrodu, resto sham,
No je na tebe docela pozitivní ohlas, tak bych tomu asi určo šanci dal, vykopnout se může každý vždy. Ale myslím že failovat nebudeš . Pro
Anonymní- Anonymní
no ja neviem on je dost casto ignorant ale inak pohoda a hlavne neni ako shandris
Anonymní- Anonymní
re:
doufám že nebude problém, ale shamany máme 3x main togc10 onyxiu25 atd se dostaneš ale nevím jak na toc25/togc25 nic neslibuju PRO
tsatsiky2- Poèet pøíspìvkù : 184
no tak, sráča poznám od počiatkov ešte sme spolu expily, boli dlho v guilde equipovali sa, je to megalama bez brainu ale čo už berte ho PRE
jednoznacne PRE tu neni ocom
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
Similar topics
» Voodooist/Shaman/Resto
» Wum, shamnan , resto
» Estorm Resto/Ele
» Anthophobia Resto
» Eruanne/shaman/resto/nvm
» Wum, shamnan , resto
» Estorm Resto/Ele
» Anthophobia Resto