Sabaton - resto sham
+5
tsatsiky2
Asuron
Ed
tsatsiky
ANdikk
9 posters
Strana 1 z 1
Sabaton - resto sham
1. Nick: Sabaton
2. Co hraješ,talenty: Restoration
3. Profese: JWC , minning - zatial low skill
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): Destructive Squad - som prevedený takže v tej G som iba tak
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): wowko hrám cca 4 roky , presnejšie za shamu hram skoro 1,5 roka
6. Seš skill? Račej by som to nechal posúdiť vám ale po toľkých rokoch hrania ..
7. Proč chceš zrovna k nám?: Od kamoša som sa dozvedel že ste fajn guilda ktorá si dáva icc aj togc
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS3,vt,mumble - nieje problém mám aj sluchátka s mikrákom
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): mám 18 takže nieje problém s nočnými raidami
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): OS 10,25 - clear , Naxx 10,25 clear, ToGC 10,25 clear, ICC 10,25 8/12
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: tieto časy mi vyhovujú
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): 5296 pve mám len WF back
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Som 18 ročný chalan , som komunikatívny zábavný atd.. medzi moje koníčky patrí PC , plávanie, futbal , hudba a WoW pre bližšie info whisp me ingame pokecáme
2. Co hraješ,talenty: Restoration
3. Profese: JWC , minning - zatial low skill
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): Destructive Squad - som prevedený takže v tej G som iba tak
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): wowko hrám cca 4 roky , presnejšie za shamu hram skoro 1,5 roka
6. Seš skill? Račej by som to nechal posúdiť vám ale po toľkých rokoch hrania ..
7. Proč chceš zrovna k nám?: Od kamoša som sa dozvedel že ste fajn guilda ktorá si dáva icc aj togc
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS3,vt,mumble - nieje problém mám aj sluchátka s mikrákom
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): mám 18 takže nieje problém s nočnými raidami
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): OS 10,25 - clear , Naxx 10,25 clear, ToGC 10,25 clear, ICC 10,25 8/12
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: tieto časy mi vyhovujú
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): 5296 pve mám len WF back
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Som 18 ročný chalan , som komunikatívny zábavný atd.. medzi moje koníčky patrí PC , plávanie, futbal , hudba a WoW pre bližšie info whisp me ingame pokecáme
Sabaton2- Anonymní
Re: Sabaton - resto sham
dal by som mu sancu vyskusat ho a podobne zatial som PRE .. ale chcem ta vydiet v akcii
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
no neviem teraz ako chodia nasi resto shamici to nech tu napise boosty . ak bude zaujem z nasej strany tak komunikacia cez whisp nebude ale ts . ja som tu teraz 2 tyzdne nebol cize boosty ma aj moj hlas cize je to nanom
hawk
hawk
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
Tak chain je urco treba , ale nieviem ci uz nemame moc healerov , ked sa knam prida este Kocinka (myslim, ze ste sa dohodli na resto) .Sice to sa da este nejak pomixovat ...heal moze ist dmg atd . Takze ZA.
Ed- Poèet pøíspìvkù : 275
myslím,že to samé co u locka...neviem či ste kamoši ale môj názor : špatný equip ale ak sa osvečíte tak sa to u nás dá velmi rýchlo zmeniť +ako píše ED sice bude teraz healerou dosť ale povečšine máme schopných altou s ktorými možeme ísť takže za mňá ZA viac chainou viac adidas
Asuron- Poèet pøíspìvkù : 138
viac ako dvoch healerov z jednej classi fakt nebude o to sa postaram (v raide) ked sa dostanem do wowka
hawk
hawk
ale klúd však z 4 classou nespravíš 5 healerou bez jedného páru
Asuron napsal:ale klúd však z 4 classou nespravíš 5 healerou bez jedného páru
no 3 resto druidi urcite nebudu
tsatsiky2- Poèet pøíspìvkù : 184
S tým lockom Jediny sme kamoši hrali sme na rovnakých serveroch ten eq je o ničom ale na začiatku sme dostali necelý deadly set bez trinketov atd. takže som rád že sme aspoň na taký eq vytiahli.. nieje ľahké zohnat full T10 keď máš deadly
Sabaton2- Anonymní
to verím..Sabaton2 napsal:nieje ľahké zohnat full T10 keď máš deadly
tak robiť si zlé meno hneď ako prídem na server tiež nieje dobrý nápad
Sabaton2- Anonymní
takto ako equipnut vas nebude problem ved unas to us aj tak nikto nechce ale fakt sa nam nechce equipovat dalsich co nas potom opustia ... pocitajte s tym ze ked otvoria novycho bossov mi us potrebujeme hracov ktory ru budu progresovat a ktorym nebude vadit wipnut aj 20x v prospech guildy
si sa zblátnil ne ? :-D :-D :-D to budeme hrávat do tretej ráno a a naschval wipovat na trashy :-D :-D :-DANdikk napsal:ktorym nebude vadit wipnut aj 20x
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
Sabaton2 napsal:tak robiť si zlé meno hneď ako prídem na server tiež nieje dobrý nápad
ten chlápek sa mu zamluva. Já sem PRO..... aj ked to uz sa vubec nedostanu za kemika do raidu
kema- Poèet pøíspìvkù : 93
AND za prve 20wipe ver tomu ze to sa nestane a ani nemoze dalsi 2 bossovia su easy okrem syndragozi ale natu treba perfektne ovladat taktiku dream walker je lacny treba ist na to funko co dal asuron a mozte si to ist nacvicit a za dalsie 20krat wipovat to sa vam nato rovno vyserem tolko pokusov ani nemas
kema hold treba urobit dalsi raid ALT 25 a budes sa moct realizovat
a po dalsie piste PRO PROTI za pochopenie vopred dakujem
kema hold treba urobit dalsi raid ALT 25 a budes sa moct realizovat
a po dalsie piste PRO PROTI za pochopenie vopred dakujem
No podle mě máme healů už dost. Takže za mě proti.
Tamuel- Poèet pøíspìvkù : 145
spomen si na profesora a rotface .... jake wipi tam boly ....
Picoviny reste mrdi :D:D:D .... no a k tobe ..... takhle .... je sice hezke ze mas zajem o nasi guildu .. nezkoumal jsem zda uz jsi daval prihlasku jinde ale to je jedno ... ale jak bych to rekl healeru mame dost .... + dal si prihlasku v classe co ma STOP stav chapu ze tvuj eq neni nic moc ... predevsim kvuly prevodu ... ale kdybych uz mel prijmout nekoho kdo je v STOP STAV tak bych musel videt eq podobny nasemu + nejake dobre jmeno ..... na vsecko potrebujes cas ale stimhle mas zamne PROTI bohuzel a co bych ti poradil zkus to pozdeji s nejaky lepsim eq :-) zbytecne ti nebudu drzet id do nedele kdyz by si mel stejne tak 10 % sanci nato dostat se do raidu . hodne stesti a znova zamne mas prozatim docela dulezite PROTI sry
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
nevadí :/ skúsim hodiť new prihlášku ked nazbieram nejaký solídny eq ktorý by stál za hriech dík za váš čas
Sabaton2- Anonymní
boosty testni ho najprv kym ho odsudis ked tak ja mu necham miesto v icc 25
nikoho neodsuzuju .... rikam fakta .... a nikomu misto nechavat nebudes .-)
Boosty- Gum
Bohuzel NEPRIJAT CLOSED ...... STOP STAV ( heal , r shaman ) Sry
Boosty- Gum
Similar topics
» Arguska/ELE/RESTO/Shaman
» Blacklight shaman ele/resto
» Wum, shamnan , resto
» Estorm Resto/Ele
» Arguska/shaman/ele,resto