I N C O M I N G
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gulka/Hunter/Survival

2 posters

Goto down

Gulka/Hunter/Survival Empty Gulka/Hunter/Survival

Příspěvek  Anonym Thu Aug 28, 2014 11:15 am

1. Nick: Gulka
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): http://armory.molten-wow.com/character-profile/Gulka/Neltharion/
3. Rotace/Priorita abillit + Priority stats (vysvetlit ! - at vime co vlastne mackas a jak to jedes : Explosive Shot > Kill shot > Black Arrow > Serpent Sting > Cobra shot > Arcane Shot
4. Profese: Leatherworking, Skining
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): Wow hrám asi tak 5-6 rokov asi rok TBC, väčšinu wotlk aj pandu a cata asi tiež nejaký ten rok som to všetko striedal, huntera hrám dva roky ale na cate iba pol roka maximálne.
6. Seš skill? Otázka na ktorú veľmi odpovedať nechcem lebo je mi také blbé povedať že áno som skill toto musí posúdiť niekto iný, rozumiem sa akože do veľa class ale nemôžem povedať že všetko viem na 100 % a som skill.
7. Proč chceš zrovna k nám?: Pretože na wotlku už mám všetko odprogressované a nebaví ma to a chcem si poriadne zaprogressovať s nejakou guildou a trochu sa aj zabaviť. ( Bral by som miesto aj v tretej groupe  )
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: Viem si stiahnuť TS3 aj to mám stiahnuté, mikrofón aj slúchatka mám
9. Věk(16+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 18 čiže nebude problém
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): Celý firelands na sargerase normal, Dragon soul prvých štyroch bossov.
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Väčšinou áno
12. Tvůj Item lvl  PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): PVE - 365 / Pvp itemy som nezbieral pretože ma už pvp nebaví na cataclysme.
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Pve hrám už niekoľko rokov ale vždy som to striedal mám horší gear pretože tu hrám zatial len 3 týždňe dá sa povedať že iba týždeň, pretože som bol v zahraničí čiže som sa tu ukázal len občas na jedno RDF, som flegmatik ( ale určite vie ma vytočiť pár vecí to je normálne )

Najprv by som sa chcel ospravedlniť sa za gramatické chyby a málo informácií o mne ale treba spoznať a nechať sa prekvapiť myslím si že toto vám aj zatial stačí Very Happy

ďakujem za prečítanie týchto pár riadkov a prajem príjemný zvyšok dňa.
S pozdravom Gulka

Anonym
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Gulka/Hunter/Survival Empty Re: Gulka/Hunter/Survival

Příspěvek  Mallakai Thu Aug 28, 2014 6:55 pm

neco me v ty rotaci chybi ale nemuzu si zaboha vzpomenout co ... sak yama uz si vzpomene xD jinak dost low equip takže PROTI
Mallakai
Mallakai
Officer
Officer

Poèet pøíspìvkù : 46

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Fri Aug 29, 2014 4:09 am

Anonym napsal:
3. Rotace/Priorita abillit + Priority stats (vysvetlit ! - at vime co vlastne mackas a jak to jedes : Explosive Shot > Kill shot > Black Arrow > Serpent Sting > Cobra shot > Arcane Shot

Prosim ? co tohle je ? ty se portujes v case ze druhej spell co mackas se normalne pouziva v execute fazi ?

zasadne PROTI Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Fri Aug 29, 2014 4:19 am

a pokud je to priorita abilit tak se nemame o cem bavit..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Fri Aug 29, 2014 4:39 am

Ale aby se nereklo ze jen picuju do prihlasek protoze sem pise samej opicak tak aspon zduvodnim proc je tohle na reject kdyz konecne napsal nejakej hunter

Priorita abilit: Marka > Serpent > Black Arrow > Explosive > Arcane > Cobra (Kill Shot pred arcanem v execute fazi) - nechapu jak muzes prioritizovat cobru nad arcanem ? burstis snad s corbou nebo co xD to je proste jen filler na focus... dalsi vec co nechapu serpent sting mas nekde uprostred.. zrejme jsi si poradne neprecetl talenty a nevis ze serpent funguje jako CoE u locka a zvysuje ti dmg o 10% na target na kterym ho mas..

Rotace (min 2p t13): Na opener samozrejme Marka > bursty > Black Arrow > Serpent > Explosive (s 4p t13 arcane do 0 focusu na proc setovky do burstu) > Cobra 1x, 2x zalezi na tom jestli hned procne Lock and Load.. Explosivena cd jinak arcane, cobra na focus... Kdyz procne Lock and Load a jsi na low focusu 1x - 2x cobra a nasleduje Explosive > Arcane > Explosive > Arcane > Explosive a zase zpet k normalni rotaci... pokud procne cca na 60-70 focusu tak stejne jak jsem prave napsal.. (zkratka vevyplnovat Lock and Load cobrou).. Execute faze stejna rotace s tim ze kill shot ma prioritu nad Arcanem i v Lock and Load procu..

Takze moc jsi nam toho nerekl.. jak rikam ja jsem proti xD

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Mon Sep 01, 2014 8:31 pm

Chci te videt na dummy aby se neřeklo ... ale toho mi přijde slabé .... najdi si me ingame .. a doufej ze budu mít čas Very Happy .... ale zatím bohužel ,,, PROTI ... gl
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Poèet pøíspìvkù : 757

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Sun Sep 07, 2014 12:42 am

NEPRIJAT ... CLOSED
Boosty
Boosty
Gum