Crilin/Hunter/survival/marksman
+3
kema
Boosty
UjcokDrago
7 posters
Strana 1 z 1
Crilin/Hunter/survival/marksman
1. Crilin
2. Hram za survival http://armory.molten-wow.com/character-profile/Crilin/Neltharion/
3. Profesia full JW a mining
4. Za huntra uz hram viac ako 2 roky a wowko viac ako 7 rokou
5. Myslim ze nie som vobec
6. Bol som v guilde u alikoch je to sk/cz guilda a hlavne je tu dobra kolektiva
7. Mam TS3
8. 22
9. FL 6/7 Flhc 3/7
10. Ano som aj tak nikde nechodim tak ze casu mam dost
11. Pve 388 ilvl a Pvp tak isto 388 ilvl
12. Volam sa Zoltam som z Rimavskej Sobote , rad pocuvam hudbu a vo volnom case chodim na rybacku xD
2. Hram za survival http://armory.molten-wow.com/character-profile/Crilin/Neltharion/
3. Profesia full JW a mining
4. Za huntra uz hram viac ako 2 roky a wowko viac ako 7 rokou
5. Myslim ze nie som vobec
6. Bol som v guilde u alikoch je to sk/cz guilda a hlavne je tu dobra kolektiva
7. Mam TS3
8. 22
9. FL 6/7 Flhc 3/7
10. Ano som aj tak nikde nechodim tak ze casu mam dost
11. Pve 388 ilvl a Pvp tak isto 388 ilvl
12. Volam sa Zoltam som z Rimavskej Sobote , rad pocuvam hudbu a vo volnom case chodim na rybacku xD
Crilin- Anonymní
Re: Crilin/Hunter/survival/marksman
No dobre Zoltam :Dbol si uz v guilde ludia sa pravdaze hodia takze ZA
UjcokDrago- Poèet pøíspìvkù : 12
Tohle budu muset jeste promyslet :-) .... zatim NEUTRAL .... uvidim ... musim pokoukat po guilde :-) ... gl
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
toto je múj prvý príspevok po dlhej dobe tak prosím o zhovívavost ale už to nemožu vydržat.
Takže takto.... Osobne proti tebe nemám nic, ale ked už si tu si dobrý príklad teho co chcu napísat. Možná sa mýlim, alebo si to pletu ale pokad vim za dobu co si byl u nás v guilde u aliancie tak sem ta videl v raide mozno 2x a v hcku mozno 3x. navic aj ked uz si tam bol tak bych 12K dps ten raid nijako nevytrhne a pochybujem ze by ti zmena rasy pridala 10K dps.
To že sa nam hodia ludia a ze dotycny byl predtym v guilde u aliancie neznamena ze je pouzitelny a ze mu dame seci ZA. Aj ked sme teda opat zaviedli prihlasky co vidim ako velke plus, nemozem sa zbavit pocitu ze sa blizime k filozofii concilium tiristfal (dufam ze sem to napisal dobre. uz je to davno).
Kde je nejaky dps test, test v hcku, iq test, zhlednuti od nekoho, atd... spomente si na AA jake tam bylo vyberove konanie . tym nerikam ze by to malo byt aj tady take lebo by sme nevzali nikoho ale aspon nejaku podstatu zachovat nech to ma nejaku uroven.
Dufam ze sem tym nikoho neurazil a ani nepohorsil.
A teda k tebe ....... promin ale z vyzsie uvedenych dovodov sem PROTI. kazdopadne sem clovek co veri v zmenu k lepsimu a muj nazor sa moze popripade zmenit.
ps. ospravedlnujem sa za kombinaciu roznych pravopisov
Takže takto.... Osobne proti tebe nemám nic, ale ked už si tu si dobrý príklad teho co chcu napísat. Možná sa mýlim, alebo si to pletu ale pokad vim za dobu co si byl u nás v guilde u aliancie tak sem ta videl v raide mozno 2x a v hcku mozno 3x. navic aj ked uz si tam bol tak bych 12K dps ten raid nijako nevytrhne a pochybujem ze by ti zmena rasy pridala 10K dps.
To že sa nam hodia ludia a ze dotycny byl predtym v guilde u aliancie neznamena ze je pouzitelny a ze mu dame seci ZA. Aj ked sme teda opat zaviedli prihlasky co vidim ako velke plus, nemozem sa zbavit pocitu ze sa blizime k filozofii concilium tiristfal (dufam ze sem to napisal dobre. uz je to davno).
Kde je nejaky dps test, test v hcku, iq test, zhlednuti od nekoho, atd... spomente si na AA jake tam bylo vyberove konanie . tym nerikam ze by to malo byt aj tady take lebo by sme nevzali nikoho ale aspon nejaku podstatu zachovat nech to ma nejaku uroven.
Dufam ze sem tym nikoho neurazil a ani nepohorsil.
A teda k tebe ....... promin ale z vyzsie uvedenych dovodov sem PROTI. kazdopadne sem clovek co veri v zmenu k lepsimu a muj nazor sa moze popripade zmenit.
ps. ospravedlnujem sa za kombinaciu roznych pravopisov
kema- Poèet pøíspìvkù : 93
nejsme ordo satanas alebo ano? takže proti, naco mu dáváte Za ked ho stejne nikam nevezmete lebo je kničemu ( taktež všeobecná myšlenka k vetšine prihlášek)
ked začneme brat všeckých,lebo je malo ludí a treba zložiť nejaké to jadro 25ky tak to jadro bude stát za hovno s takymto prístupem: (ludí treba máš za....)
ked začneme brat všeckých,lebo je malo ludí a treba zložiť nejaké to jadro 25ky tak to jadro bude stát za hovno s takymto prístupem: (ludí treba máš za....)
Asuron- Poèet pøíspìvkù : 138
kema napsal:To že sa nam hodia ludia a ze dotycny byl predtym v guilde u aliancie neznamena ze je pouzitelny a ze mu dame seci ZA. Aj ked sme teda opat zaviedli prihlasky co vidim ako velke plus, nemozem sa zbavit pocitu ze sa blizime k filozofii concilium tiristfal (dufam ze sem to napisal dobre. uz je to davno).
Kde je nejaky dps test, test v hcku, iq test, zhlednuti od nekoho, atd... spomente si na AA jake tam bylo vyberove konanie
To ze dostane Za znamena ze se nanej nikdo nepodiva ? :-) ... neboj se .... kdyz u nekoho nevim ... tak se divat jak natom ten dotycny je ... viz Rdf hc .... neco o nekom na ts .... tohle jen ty nevidis :-) ..... a jeste k tomu ... nebudm brat lidi co nepouzijem ... to zustava :-)
Boosty- Gum
Boosty napsal:kema napsal:To že sa nam hodia ludia a ze dotycny byl predtym v guilde u aliancie neznamena ze je pouzitelny a ze mu dame seci ZA. Aj ked sme teda opat zaviedli prihlasky co vidim ako velke plus, nemozem sa zbavit pocitu ze sa blizime k filozofii concilium tiristfal (dufam ze sem to napisal dobre. uz je to davno).
Kde je nejaky dps test, test v hcku, iq test, zhlednuti od nekoho, atd... spomente si na AA jake tam bylo vyberove konanie
To ze dostane Za znamena ze se nanej nikdo nepodiva ? :-) ... neboj se .... kdyz u nekoho nevim ... tak se divat jak natom ten dotycny je ... viz Rdf hc .... neco o nekom na ts .... tohle jen ty nevidis :-) ..... a jeste k tomu ... nebudm brat lidi co nepouzijem ... to zustava :-)
skoda teda ze sem sa nevyjadril az na konec. az by byl prijaty
kema- Poèet pøíspìvkù : 93
kema napsal: skoda teda ze sem sa nevyjadril az na konec. az by byl prijaty
nejakej jistej :-) :-O
Boosty- Gum
bohužel na ludí ktery sa u ali nabirali spusobem pokus/omyl nemam vecinu moc kladný nazor, ale nech nejsu pes, ked sa naťa Boosty podivá na dummykovi a v nejakem dungu (end time powa) neutral možno proti ked tak na test
tj to same co v pripade Extarda a Mkoxika tam si tych ludí tež nepamatam ale tak zas tam to ma pod palcem Tsatsiky čiže si pretrídí
tj to same co v pripade Extarda a Mkoxika tam si tych ludí tež nepamatam ale tak zas tam to ma pod palcem Tsatsiky čiže si pretrídí
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
no čo už len tu môžem komentovať ..... ak ho niekto otestuje a bude sa mu zdať že by bol prínosom tak v pohode.... ale ako to vydim ja, určite si s tým nedá nikto roboty ..... akže tak
Qman- Poèet pøíspìvkù : 31
RE:
Tak co si pametam : aktivita v pve a v pvp 0, komunikacia 0, az sa pametam tak aj dps nebolo nic moc. Ak sa tieto veci zmenia, tak zmenim nazor dotial proti.
Jingles- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 119
Napis mi ingame ... nebo nekomu z guildy kdo ti poví zda jsem online ... a kouknu na tebe na dummy + nejakem dungu :-) .... sanci ti dam .... musim :-)
Boosty- Gum
Ač se snazis a evidentne chces .... a dps neni uplne nejhorsi ( mohlo by byt i lepsi ) ... tak bohužel musim napsat NEPRIJAT ... problem s tebou zadny neni ani nemam ... ovšem ... jak sem psal nahoře ... neberem lidi ktere nevyuzijem do staleho raidovani .... Kdyby se vyskytla sance ... tak te urcite informuji ... zatim zalezi jak pošlape Cikycakyho raid .... tam už hunter bohužel je ... a v nasem raidu ho nepotrebujem ... a ten je full .. takze zatim bohuze ... NEPRIJAT ... CLOSED ... sry
Boosty- Gum
Similar topics
» Ashlenell-Hunter-survival,marksman
» rito hunter mm survival
» Gulka/Hunter/Survival
» Magikoxik/Hunter/Survival/BeastMastery
» Prihlaska:MM hunter
» rito hunter mm survival
» Gulka/Hunter/Survival
» Magikoxik/Hunter/Survival/BeastMastery
» Prihlaska:MM hunter