Ashlenell-Hunter-survival,marksman
5 posters
Strana 1 z 1
Ashlenell-Hunter-survival,marksman
1. Nick: Ashlenell
2. survival,marksman
3. Profese:enchanting zatím
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): Já z guildy neodešel kickli me i presto ze jsem splnil jejich podmínky a byl jsem tam 8 měsíců
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):
6. za svuj class umím hrát výborně
7. Proč chceš zrovna k nám?:Protože se jste dobrej kolektiv aspon co jsem slyšel od druhých hráču
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: všechno mám a umím
9. Věk 18
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): ICC,r hc,
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Ano jsem schopen
12. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek:Jmenuju se jirka je mi 18 let rád skáču na kole jsem vyučenej strojní mechanik ted jsi dodelavam nástavbu .
13.Předem děkuji za přijetí do vaší guildy
2. survival,marksman
3. Profese:enchanting zatím
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): Já z guildy neodešel kickli me i presto ze jsem splnil jejich podmínky a byl jsem tam 8 měsíců
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):
6. za svuj class umím hrát výborně
7. Proč chceš zrovna k nám?:Protože se jste dobrej kolektiv aspon co jsem slyšel od druhých hráču
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: všechno mám a umím
9. Věk 18
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): ICC,r hc,
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Ano jsem schopen
12. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek:Jmenuju se jirka je mi 18 let rád skáču na kole jsem vyučenej strojní mechanik ted jsi dodelavam nástavbu .
13.Předem děkuji za přijetí do vaší guildy
Ashlenel- Anonymní
Re: Ashlenell-Hunter-survival,marksman
z ty prihlaskyvubec nic nevim PROTI
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Tamuel- Poèet pøíspìvkù : 145
4. - ?
5. - ?
10. - WTF? R HC? , povedz mi kto to neprešiel, nevidim achiev u teba z ICC Plagueworks 10/25 takže si to neprešiel a dokonca nieje celé ani otvorené
13. Neďakuj za niečo čo nedostaneš
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
aby sa nepovedalo testnem ťa,/w me ingame Skooma/Theronidas/Anilihator
5. - ?
10. - WTF? R HC? , povedz mi kto to neprešiel, nevidim achiev u teba z ICC Plagueworks 10/25 takže si to neprešiel a dokonca nieje celé ani otvorené
13. Neďakuj za niečo čo nedostaneš
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
aby sa nepovedalo testnem ťa,/w me ingame Skooma/Theronidas/Anilihator
...
Ked clovek nevie ani prihlasku spravit tak o com to potom je...PROTI
Timmy- Poèet pøíspìvkù : 32
4. gilda .omacky si nechaj pre seba
5. ani nevies kolko hrajes
6. takych tu bolo
10. pokial niesi z cholu, ordo tak pochybujem ze si to dal cele icc nepisal si ake icc tak to berem ako aj icc 10 a icc 25 co velmi pochybujem . toc togc mi tu osobne chybaju a ked si nepresiel ani toc tak tu nemas co robit dalsieho olahj tu fakt nepotrebujem
12. ti neako usiel
13. o niecom takom v 13 bode nevidim zmienku
toto nieje ziadna ziadost ani podobna sracka
FAIL
neprijaty
hawk
5. ani nevies kolko hrajes
6. takych tu bolo
10. pokial niesi z cholu, ordo tak pochybujem ze si to dal cele icc nepisal si ake icc tak to berem ako aj icc 10 a icc 25 co velmi pochybujem . toc togc mi tu osobne chybaju a ked si nepresiel ani toc tak tu nemas co robit dalsieho olahj tu fakt nepotrebujem
12. ti neako usiel
13. o niecom takom v 13 bode nevidim zmienku
toto nieje ziadna ziadost ani podobna sracka
FAIL
neprijaty
hawk
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
Similar topics
» arquette/Hunter/MM(PVE)/MM(PVP)
» rito hunter mm survival
» Zbojnadlo/hunter/SV/MM
» Prihlaska:MM hunter