Maerla/Pala/holy/prot/
+4
Bubjak
ANdikk
Ed
Revenage
8 posters
Strana 1 z 1
Maerla/Pala/holy/prot/
1. Nick: Mearla
2. Co hraješ,talenty(link na armory ):Holy/prot
3. Profese:tailor ench
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):pár měsíců jsem za ali nehrál tak kick za neaktivitu (asi)
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): wow od verze 1.8.0 paladina od 2.4.3
6. Seš skill? Posuďte sami :-)
7. Proč chceš zrovna k nám?: Včera jsem zažil první raid a jste pohodova parta lidí, se kterými si myslím bych mohl vycházet
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: mám, používám
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): za měsíc 20
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): toc 10/25 togc10 togc25 4/5 icc10 10/11 icc25 9/11
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Ano
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): nevedu ten talent
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Sangvinik, student
2. Co hraješ,talenty(link na armory ):Holy/prot
3. Profese:tailor ench
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):pár měsíců jsem za ali nehrál tak kick za neaktivitu (asi)
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): wow od verze 1.8.0 paladina od 2.4.3
6. Seš skill? Posuďte sami :-)
7. Proč chceš zrovna k nám?: Včera jsem zažil první raid a jste pohodova parta lidí, se kterými si myslím bych mohl vycházet
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: mám, používám
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): za měsíc 20
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): toc 10/25 togc10 togc25 4/5 icc10 10/11 icc25 9/11
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Ano
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): nevedu ten talent
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Sangvinik, student
Maerla- Anonymní
Re: Maerla/Pala/holy/prot/
2. Co hraješ,talenty(link na armory ):Holy/prot - (zase to tej anthorke nefunguje)
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): nevedu ten talent - jáááj hned sem si urobil obrazek o eq, hlavne ten tankovací ten máš fakt pekný (pro zabavu tam to gs neni)
protože z prihlášky sa dá dojít maximalne nato že si možná zažil Ahn Qiraji event, nech rozhodnú osoby co byli včera na raidu a videli ťa v akcii
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): nevedu ten talent - jáááj hned sem si urobil obrazek o eq, hlavne ten tankovací ten máš fakt pekný (pro zabavu tam to gs neni)
protože z prihlášky sa dá dojít maximalne nato že si možná zažil Ahn Qiraji event, nech rozhodnú osoby co byli včera na raidu a videli ťa v akcii
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
Hmmm, citim sancu sa zajebavat na raide Ale nie , ja som ZA
Ed- Poèet pøíspìvkù : 275
prihlaska destne odflaknuta uz len preto ti mam chud dat proti ...
ale ake guildy si nenapisal ak mas 4/5 TOGC chcem vedeit s kymsi to dal ktorou guildov celkom am to zajima
co sa tika GS nic moc rad bvy som vedel co povie joonicek na tvoje talenty alebo ed kedze ed je Hlavny holy palach tak nech si ta spectne napis mu v hre ...
mas nejakych althov? ak ano napis nicky nemusis s nimi prechadzat ak ta primeme ale chcem vedeit ci niesi v black liste
ale ake guildy si nenapisal ak mas 4/5 TOGC chcem vedeit s kymsi to dal ktorou guildov celkom am to zajima
co sa tika GS nic moc rad bvy som vedel co povie joonicek na tvoje talenty alebo ed kedze ed je Hlavny holy palach tak nech si ta spectne napis mu v hre ...
mas nejakych althov? ak ano napis nicky nemusis s nimi prechadzat ak ta primeme ale chcem vedeit ci niesi v black liste
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
prihlaska celkom funny :DD .. a ja som proti sice chodia teraz trosku menej ludia na raidy, ale zas nemusime zobrat kazdeho co si poda prihlasku a nezda sa mi ze by si dako extra healoval v tom icc, taky cisty priemer srry
Bubjak- Poèet pøíspìvkù : 36
s
Spíše palach je alt. Maina jsem si dnes převedl z hordy resto shaman 6030gs ele eq 5750+ enha něco kolem 5600 nick exillen
Maerla- Anonymní
pocuj tak ked budes ingame , pokukam si tvoj eq + sa mozme pobavit na ts co sa tyka tvojich skusenosti a predpokladov , healeri sa daju testovat asi len v akcii , tak to nejak poriesime mozno v nedelu , uvidime kolko ludi sa zase ospravedlni . !!!! POZOR!!!! ak budes ingame napis mi mail na interceptorsk@gmail.com , aby som dosiel alebo mi napis nejaky cas do ingame anthoria mailu. Je to len koli tomu , ze na AA chodim len na raidy . Alebo mozes dojst na TS a ked tam budes Asuron/Joonycek , tak mu povedz nech sa na teba kukne on
Palach ??? ... no sice ted moc lidi nechodi ( zkousky , hokej , atd ..) ale palacha urcite ne .....
2x tank
2-3x holy pala ( conclu rikal ze asi zacne za hrat )
2x retri ..
to podle meho nazoru staci ... uvidime napis edovi nebo kdyz uvidis Asurona ... kouknou natebe ...
ale PROTI .... tak oslnive to nebylo abych mohl dat Pro . GL
2x tank
2-3x holy pala ( conclu rikal ze asi zacne za hrat )
2x retri ..
to podle meho nazoru staci ... uvidime napis edovi nebo kdyz uvidis Asurona ... kouknou natebe ...
ale PROTI .... tak oslnive to nebylo abych mohl dat Pro . GL
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
nevim sice proč všetci pozerajú na holy, ale v tvojom prípade mňa zajímá celkem (jedine a hlavne) ta možnost tankování. Dobrých tankú není nikdy dost a myslím, že aj keby sa nás tu zešlo víc tak já a panzer rádi pujdeme do dmgu , takže aj ked neprejde jak holy tak bych ho hned neodpisoval
ps: sorry za kombináciu rúzných pravopisú
ps: sorry za kombináciu rúzných pravopisú
kema- Poèet pøíspìvkù : 93
s
ED: ak budes ingame napis mi mail na [You must be registered and logged in to see this link.] rád bych, ale ten nick budeš muset napsat nějak jinak :-) jinak Ti napsat nebudu moct.
Maerla- Anonymní
Pocuj najlepsie bude ak sa dohodneme v nedelu o 16:30 , keby si tu bol . Ked nam zase nepridu hraci , tak sa Ti mozno aj ujde flek v raide , ktory je o 17:00
hra sa finale
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
Ande k tematu .. na finale ti jebu .... nebyl si tu ani minule ... a hrala se jen skupina .. tak mas smulu
Boosty- Gum
Ja by som len chcela doplnit ze mi bol healnut VOA 25 a slo mu to pekne, ale to ci ho k nam treba je na vas. Gl
Aalyiah- Poèet pøíspìvkù : 8
PROTI - paladin... a ešte k tomu ALT ... to v incomingu fakt nepojde...
ZA na TEST zober toho enha shamana ... na EQ nezáleží.... príp. resto možno možno.. tolko moj názor...
ZA na TEST zober toho enha shamana ... na EQ nezáleží.... príp. resto možno možno.. tolko moj názor...
Polšo- Poèet pøíspìvkù : 248
Bohužel ... Neprijat Closed .... Gl
Boosty- Gum
Similar topics
» Retri,holy,prot pala
» Hasarus/Paladin, retri, holy, prot
» Mado, pala, retri/prot
» Prihlaska Pala retri/prot
» Smd/Priest,shadow/Pala,prot
» Hasarus/Paladin, retri, holy, prot