I N C O M I N G
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Moserko/Arcane,Fire/Mage

3 posters

Goto down

Moserko/Arcane,Fire/Mage Empty Moserko/Arcane,Fire/Mage

Příspěvek  Moserko/Arcane,Fire/Mage Sat Aug 09, 2014 4:35 am

1. Nick: Moserko

2. Co hraješ,talenty(link na armory ): Hraji Arcane, ale není problém měnít spec na Fire. http://armory.molten-wow.com/search/?sString=Moserko&sType=char

3. Rotace/Priorita abillit + Priority stats: Za Arcane jedu Burst fázy a potom normální fázy, kdy se snažím dostat manu do full a vyčkat na CDečka, abych mohl rozjet další Burst Fázy. Začínám 3x Arcane Blast, po třetím nahazuji CD a jedu full AB, což je ta Burst Fáze, jakmile mám kolem 30% many, dávám Evocation a jedu normál fázy, která se skládá z 3-4 Arcane Blast a AM a takto dokola, udržuji manu a když mám CDečka jedu zas burst fázy. Rotaci měním individuálně podle bosse, kde se hodí například zergovat ke konci apod. Jinak používám téměř all spelly co zde mám, jak na redukci agrra, tak i pro záchranu sebe. První stát jedu HIT, na CAP 17%, potom Haste na Soft Cap, aby mi nepřetáčel global CD a potom mastery, to je, co se týče reforgingu jinak jedu full Intelect, což je priorita číslo jedna u mága.

4. Profese: Inscription, Tailoring

5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): Wowko hraju 8 let už od základky. Pár let jsem hrál na TBC, pár let a ještě teď hraji na WOTLKU a zhruba rok jsem hrál na Cata, nyní hraji ještě na Pandě, ale jelikož už jedou v DS ostatní bossové a ne jen první čtyři, tak mě to zas chytlo. Můj main je Restoration Shaman, bohužel tady na servru Resťáka nemám, ale mám zde mága za kterého mi to "snad" taky jde, hraji ho zhruba rok a půl . Smile

6. Seš skill? To nemůžu posoudit já, mohu k tomu dodat jen to, že na WOTLKU v PvE i v PvP určitě skill jsem. Very Happy Very Happy Napsal jsem několik guide na shamana a mám hodně zkušeností.

7. Proč chceš zrovna k nám?: Jelikož hrajeme na zahraničním servru, jste guilda, kde mohu mluvit rodnou řečí. Anglicky umím jen na komunikativní úrovni, ale mezi špičky se neřadím. Very Happy

8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: Všechno mám. Smile

9. Věk(16+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 20

10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): Full Firelands normal, polovinu z HC a z DS jen první čtyři. Nic víc jsem z DS ani z FL nestihl, ale i přesto není problém se doučít taktiky, protože na youtube je téměř vše a vyhledat si to na googlu není problém. Stačí mi 2x - 3x pull na bossovi a pohodička. Nepatřím mezi failery co dostanou lag, nebo zapomenou někam odběhnout. Very Happy

11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Ano, jsem.

12. Tvůj Item lvl  PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): 390, pvp nemám.

13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Jsem Michal, mám rád sport, jdu na vysokou a jsem závislý na wowku. Hraji aktivně na WOTLKU i na Pandě a ještě hraji Lolko.   Very Happy

Moserko/Arcane,Fire/Mage
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Moserko/Arcane,Fire/Mage Empty Re: Moserko/Arcane,Fire/Mage

Příspěvek  Anonymní Sat Aug 09, 2014 4:44 am

Pekna app ja jsem PRO jen mam pocit ze conservation phase se jaksi na moltenu ignoruje a jedes jen full AB spam xD ale je videt ze se v tom aspon vyznas...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  waigl Sat Aug 09, 2014 10:57 am

Yamasaur napsal:Pekna app ja jsem PRO jen mam pocit ze conservation phase se jaksi na moltenu ignoruje a jedes jen full AB spam xD ale je videt ze se v tom aspon vyznas...

neeee yama conservative phasi ignorujes jen kdyz mas pod 800 haste Very Happy ;jinak pro na test.

waigl

Poèet pøíspìvkù : 4

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Mallakai Sun Aug 10, 2014 12:45 am

Pro na Test ale fire mam porad radsi xD
Mallakai
Mallakai
Officer
Officer

Poèet pøíspìvkù : 46

Návrat nahoru Goto down