I N C O M I N G
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anticz/Mage/Arcane/Fire

5 posters

Goto down

Anticz/Mage/Arcane/Fire Empty Anticz/Mage/Arcane/Fire

Příspěvek  Anticz Sun Jan 12, 2014 3:23 am

Nickname – Anticz

Class – Mage, Fire/Arcane - http://armory.molten-wow.com/character-profile/Anticz/Neltharion/  dmg log postovat nebudu, vzhledem k lvl to nemá cenu

Lvl – expim(10+)

Profese – Tail./Ench.

Zkušenosti – 7 let hraní, 5let semi-hardcore endgame progress v řade guild a na několika realmech(Thunderhorn EU, Drak’thul EU), celou dobu mého aktivního hraní jsem hrál pouze na oficiálních serverech. http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Anticz/simple

Cataclysm mám kompletně odprogressovaný včetně na offi téměř nezabitelných end-tier bossu – Sinestra, Ragnaros. Taktiky znám z paměti a skill mi rozhodně nechybí.
Classu jsem se rozhodl změnit z důvodů ohranosti a nudnosti Huntera po téměř sedmi letém hraní, mága jsem měl na offi jako alta a theorycrafting + maxdps pro mě není problém nastudovat.

Proč k vám – Procházel jsem si spoustu serverů a českých guild a zrovna vaše guilda mi padla do oka nejvíce, a co se Moltenu týče, myslím že tu lepší cz/sk guilda není. A angličanů jsem si užil už dost na offiku, takže je pro mě eng guilda pasé.

TS3,Mumble, VNT – vše staženo, zprovozněno, na stole mám sluchátka z mikrofonem od Canyonu, takže ano, budu vás slyšet dokonce ve 3D a mluvit umím už od relativně utlého věku :-D

Věk – 18, ano progressuji semi-hc od 13let ;-)

Raidy – BC jsem začal progressovat od BT, které jsem kompletně dokončil, v SWP jsem Kil’Jaedena zabil až na začátku WotLK, hned první týden, v podstatě kvůli nedostatku lidí. WotLK mám kompletně hotový, viz. Moje amory na D’T a Cata mám odprogressované  celé.

Časová dostupnost – pokud to nebude každý den tak bez problemu

Něco o mojí maličkosti – jsem student Střední Zdravotnické Školy, zajímám se o hudbu(Electro obecně), knihy, základy hackingu, zabezpečení atp. Jsem extrovert a sangvinik, což by vám mělo o mé povaze říct v podstatě vše. Umím se zasmát a mám myslím že dobrý smysl pro humor, troufám si říct že se mnou není nuda, o čemž si ale musíte udělat obrázek vy, pokud je u  vás teda místo pro takového nooba Razz

Už to zakončím a předem se omlouvám že musíte číst tenhle sloh, hold neumím svoje myšlenky vyjadřovat v jednoduchých větách. Doufám že jsem na nic nezapoměl ,pro dotazy pište do treathu, popř. ingame, není problém dojít na „pohovor“ na TS, taková přihláška by mi vyhovovala víc než jen psaná forma. Pokud se vám jako hráč nebudu líbit, nebo mě nevezmete kvůli low-lvl nevadí, volba je na vás Wink

EDIT.Razzři převodu z wordu do vašeho textového editoru se mi trochu porouchalo řádkování a formát, omlouvám se za případné chyby v textu a nepřehlednost...

Anticz
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Anticz/Mage/Arcane/Fire Empty Re: Anticz/Mage/Arcane/Fire

Příspěvek  Anonymní Sun Jan 12, 2014 3:40 am

Dobra prihlaska Smile som Pro prijatie Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Sun Jan 12, 2014 3:42 am

Ač pouze expíš ... tak na tomhle serveru se ceni uz jen to ze nekdo je ochotnej tu prihlasku napsat ... podle prihlasky co si napsal info tak mas neco zasebou .. coz je dobre :-) ... vek vyhovuje .... pokud mas v planu to vexpit a ktivne hrat ... tak sem pro .... zatim je nas tolik ze kazdy se muze hodit :-) .... za me teda PRO .... a doufam ze se ti bude darit :-) .... gl
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Poèet pøíspìvkù : 757

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Qman Sun Jan 12, 2014 3:45 am

Mage...hm konkurencia, aspoň sa budem musieť viac snažiť. Som ZA
Qman
Qman

Poèet pøíspìvkù : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Revenage Sun Jan 12, 2014 3:48 am

PRO dobra prihlaška, ked nebude chybat aktivnosť nemnel by byt problem Smile
Revenage
Revenage

Poèet pøíspìvkù : 226

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anticz Sun Jan 12, 2014 3:50 am

Teď, když ještě v podstatě začínám expit mohu classu klidně změnit, pokud potřebujete healera, tanka nebo i nějaké ranged dps, tak nemám problém. Jen upozorňuji že melee dps a huntera hrát nebudu Wink

Koukám že jste dost aktivní, čekal jsem že na první odpověď budu čekat déle  Smile

Anticz
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Sun Jan 12, 2014 3:53 am

tak ja to klidne smazu :-P Very Happy ..... zatim hraj toto :-) .... nic konkretniho ted nehledame :-)
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Sun Jan 12, 2014 3:54 am

Je natebe zaco budes hrat Smile co ta bavy Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anticz Sun Jan 12, 2014 4:01 am

Aktivní budu, tak jak budu moct, studentský život je těžký a někdy je to časové náročné, takže to některé dny třeba nepůjde, ale budu se snažit doexpit co nejdřív a nabrání gearu už je otázka farmení HC dungeonu Wink

Anticz
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Revenage Sun Jan 12, 2014 4:06 am

lahko vyexpiš neco druhe ked ťa to nebude bavit :-P

"Aktivní budu, tak jak budu moct, studentský život je těžký a někdy je to časové náročné" - a to ešte nechodíš do práce :-D nekedy sa ani newime stretnut poradne na raid jak nam to blbo vychadza :-D
Revenage
Revenage

Poèet pøíspìvkù : 226

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anticz Sun Jan 12, 2014 4:27 am

Budu se mága držet jak to půjde Wink

PS.: Pracuji, jak myslíš že bych si vydělal na hraní na offi, kupování dtd a gram denně ?  Very Happy Smile 

Anticz
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Asuron Sun Jan 12, 2014 8:49 am

noo zatim to vyzerá tak,že nemáme dosť ludí na dalšiu partu ale je nás viac ako 10 čiže niektorý ludia sa do "main" party nedostanú..ale robíme "plošný" nabor takže by sa to čoskoro mohlo zmeniť...
čo sa týka tych skuseností tak je super keď vieš čo a ako ale tu (na private) to nieje 100% retail čo sa týka instancii aj clasov..
každopádne vec sa má asi tak,že som Za napriek tomu,že ešte nemáš 85 lvl
Asuron
Asuron

Poèet pøíspìvkù : 138

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anticz Sun Jan 12, 2014 10:29 am

Je mi jasné že se budu muset spoustu věcí naučit, na spoustu věci si zvyknout(lagy, pády, nefunkčnost) proto také rozhodně nepočítám že se ihned po doexpení a dogearování zapojím do aktivního raidování, počítám že mi to nějakou dobu bude trvat. Do té doby mám dost času na projetí theorycraftingu a taktik, věřím že zas takový rozdíl od offi to nebude, možná některé mechaniky...nic co bych nezvládl  Smile 

Anticz
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Anticz/Mage/Arcane/Fire Empty RE:

Příspěvek  Jingles Sun Jan 12, 2014 10:51 am

Po 2 rokoch vidim konecne nejaku dobru prihlasku. Ked to zhrniem , skusenost s raidami( wotlk, tbc, cata) , ochotu, Ts,cas, vek (15+) mas. Jedine co ti chyba je lv a equip. A to snad naberes rychlo , kym sa dosklada slusna parta 2 ( jak podotkol joony) Very Happy
Som ZA na skusku.

Jingles
Officer
Officer

Poèet pøíspìvkù : 119

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Mon Jan 13, 2014 5:30 am

Ok .... napis si o inv ... :-) snad bude nekdo z vedeni online ... gl PRIJAT ...CLOSED
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: