Alatarie/Paladin/Holy/Onlyhealer
3 posters
I N C O M I N G :: Prihlasky :: prijaty
Strana 1 z 1
Alatarie/Paladin/Holy/Onlyhealer
1. Nick: Alatarie
2. Onlyhealer! http://armory.molten-wow.com/character-profile/Alatarie/Frostwolf/
3. Profese: Alchemy, Ins
4. Mno wow hraji už hodně dlouho začal jsem na offiku od BC až do DS full HC clear. Poté jsem přešel na Molten, protože server nějak začal zaostávat celá guilda přemigrovala na jiné servery a šlo to do píče... asi tak. Na moltenu hraji asi necelé 2 roky myslím. Hrál jsem převážně s Charonishem a mým bráchou.
5. Podle toho co tím myslíte:-), ale ano jsem skill a moc :-* xDDDDDDDDDDDD
6. Mám zde přátele a polovinu své guildy (Hurry, Exdow, Charonish, Yama (i když to neříkám rád) :-))
7. Mno stáhnout to je docela problém, nikdy jsem to neuměl i když je to asi trojklik :-) Samozřejmě všechno mám :-)
8. 19
9. Mám vše včetně DS
10. Ano
11. 385
12. Mno Víceméně jsem byl přemluven k tomu, abych sem přitáhl prvně paladina, aby měl kdo healovat :-), poté sem asi přetáhnu op maga :-) Mno a něco o mě, nerad o sobě samotném mluvím, musí si to každý zistit sám
Příjemný zbytek dne
Trip
2. Onlyhealer! http://armory.molten-wow.com/character-profile/Alatarie/Frostwolf/
3. Profese: Alchemy, Ins
4. Mno wow hraji už hodně dlouho začal jsem na offiku od BC až do DS full HC clear. Poté jsem přešel na Molten, protože server nějak začal zaostávat celá guilda přemigrovala na jiné servery a šlo to do píče... asi tak. Na moltenu hraji asi necelé 2 roky myslím. Hrál jsem převážně s Charonishem a mým bráchou.
5. Podle toho co tím myslíte:-), ale ano jsem skill a moc :-* xDDDDDDDDDDDD
6. Mám zde přátele a polovinu své guildy (Hurry, Exdow, Charonish, Yama (i když to neříkám rád) :-))
7. Mno stáhnout to je docela problém, nikdy jsem to neuměl i když je to asi trojklik :-) Samozřejmě všechno mám :-)
8. 19
9. Mám vše včetně DS
10. Ano
11. 385
12. Mno Víceméně jsem byl přemluven k tomu, abych sem přitáhl prvně paladina, aby měl kdo healovat :-), poté sem asi přetáhnu op maga :-) Mno a něco o mě, nerad o sobě samotném mluvím, musí si to každý zistit sám
Příjemný zbytek dne
Trip
Tripan- Anonymní
Re: Alatarie/Paladin/Holy/Onlyhealer
Flek pro druhej heal do nasi rysujici se grpy uz je ohratej xD
Yamatard- Anonymní
Pro na test
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
Pro na test
Mallakai- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 46
Podle prihlášky a nejakeho ohlasu by o tebe prej by byl zajem ... dlouho sem tu ted nebyl bohužel .... ale zatim PRO test
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Ok .. Yama o tebe ma zajem ... do grupy .... uvidime PRIJAT ... na TEST ... CLOSED
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Similar topics
» Aika / holy paladin - PVE
» Wiersbowski/Paladin/holy
» Alexisonfire / Paladin / Holy
» Commos/Paladin/Holy/Retribution
» Berlinek/Paladin/Protect, Holy
» Wiersbowski/Paladin/holy
» Alexisonfire / Paladin / Holy
» Commos/Paladin/Holy/Retribution
» Berlinek/Paladin/Protect, Holy