Prihláška - Assassination PvE Rogue
+10
Boosty
Jingles
Warian
Bubjak
anilihator
tsatsiky
ANdikk
Revenage
Ed
Polšo
14 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Prihláška - Assassination PvE Rogue
1. Nick: Neeroe
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): http://armory.anthoria.net/character-sheet.xml?r=AnthoriA&cn=Neeroe - PVE Assassination, PVP - Subtlety
3. Profese: Mining + Jewelcrafting - je to v linku na armory.
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): Champions of Light - majú kvalitné raidy no nevyhovuje mi čas kedy sa chodia + drobnosti ktoré tu nechcem pitvať.
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): viac ako 5 rokov
6. Seš skill? : To musíte posúdiť sami, samochvála smrdí - no medzi lamy Anthorie určite nepatrím.
7. Proč chceš zrovna k nám?: Ste kvalitná PVE guilda, a viac mi vyhovuje váš čas raidov, a údajne zháňate rogunu do main raidu, tak sa chcem o tento post uchádzať. + vraj ste dobrý kolektív a nehádate sa.
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS mám.
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 17
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): všetko čo anthoria otvorila, som dal aj ja. ToC/ToGC/ICC odprogressované.
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: nebude stím najmenší problém.
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): 6050+ PVE GS, PVP 6100+
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: volám sa Matej, aktívne hrávam futbal už niekoľko rokov, venujem sa prevažne svojej priateľke a vo voľnom čase samozrejme hrávam World of Warcraft. Študujem cestovný ruch, ale oblubujem pokoj a poriadok
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): http://armory.anthoria.net/character-sheet.xml?r=AnthoriA&cn=Neeroe - PVE Assassination, PVP - Subtlety
3. Profese: Mining + Jewelcrafting - je to v linku na armory.
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): Champions of Light - majú kvalitné raidy no nevyhovuje mi čas kedy sa chodia + drobnosti ktoré tu nechcem pitvať.
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): viac ako 5 rokov
6. Seš skill? : To musíte posúdiť sami, samochvála smrdí - no medzi lamy Anthorie určite nepatrím.
7. Proč chceš zrovna k nám?: Ste kvalitná PVE guilda, a viac mi vyhovuje váš čas raidov, a údajne zháňate rogunu do main raidu, tak sa chcem o tento post uchádzať. + vraj ste dobrý kolektív a nehádate sa.
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS mám.
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 17
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): všetko čo anthoria otvorila, som dal aj ja. ToC/ToGC/ICC odprogressované.
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: nebude stím najmenší problém.
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): 6050+ PVE GS, PVP 6100+
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: volám sa Matej, aktívne hrávam futbal už niekoľko rokov, venujem sa prevažne svojej priateľke a vo voľnom čase samozrejme hrávam World of Warcraft. Študujem cestovný ruch, ale oblubujem pokoj a poriadok
Neeroe- Anonymní
Re: Prihláška - Assassination PvE Rogue
šetko som sním prewhispoval, dal som mu nejaké infos čo kde a ako, ak ho chcete brať na dummy tak niekdo kdo sa vyzná nech sa páči...
ZA - po odchode shita momentálne medzi ali lepšiu rogunu nenájdeme.
ZA - po odchode shita momentálne medzi ali lepšiu rogunu nenájdeme.
Polšo- Poèet pøíspìvkù : 248
Som urcite ZA , uz ma nebavi sa pozerat v raide na tie iste xichty Drzim palce
Ed- Poèet pøíspìvkù : 275
ZA další hotový hráč ktorý hľadá zmenu, keď aspoň nevyskúšať jeho tak koho už potom ( teda jestli ten slot pro rogua je naozaj volný :-D ) ...
inak k tomú hádaniu - únás bývajú také hádky skorej že 1v1 a ostatných 23 ľudí v raide sa nanich šúla :-D
inak k tomú hádaniu - únás bývajú také hádky skorej že 1v1 a ostatných 23 ľudí v raide sa nanich šúla :-D
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
ked tak ZA mozte ho tusim zobrat aj namiesto mna lebo ja to tento tyzden zasa asi nestiham raid ale uvidime ako to bude vlastne dufam ze sa aspon predvedies na tom raide ked tak to potom s boostym zreferujem alebo ta rovno invne do guildy
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
PRE nech sa ukáže
ale nema to význam, potom mi len záhadne pribúdajú GPRevenage napsal:
tiež som pre
Bubjak- Poèet pøíspìvkù : 36
anilihator napsal:PRE nech sa ukážeale nema to význam, potom mi len záhadne pribúdajú GPRevenage napsal:
vies zaco si to dostal tak nehovor zahadne a podobne kraviny
Moc sa osoravedlnujem ale nwm nejako mi hapruje net... Momentalne sem na nete u kamosa tqk ked mi naskoci tak dojdem hned ingame:-) fakt sory
Neeroe- Anonymní
no menim svoje PRE na Proti .... toto si zapichol ...
1. ze nemas mikrak? abo ze pokazeny ... poculy sme
2. ze ti padol net? aspon vypni mikrak ked sa dohadujes z kamosom
3. napises musim off a potom trepes sry mi padol net?
si znas picu robis abo sa ti zda ze sme taky blbi?
1. ze nemas mikrak? abo ze pokazeny ... poculy sme
2. ze ti padol net? aspon vypni mikrak ked sa dohadujes z kamosom
3. napises musim off a potom trepes sry mi padol net?
si znas picu robis abo sa ti zda ze sme taky blbi?
Takze po prve s nikoho si srandu nerobim a po druhe bolo to tak ze som.si dal malu pauzu a ked som dosiel s5k Pc tak som mal vyple wow.. A kamos mi povedal ze padol server... Ale tak po case ked som sa logol vznikla troska trapna situacia a doslo mi ze to bola blbost a kamos si zomna len vystrelil. Takze este raz sorry a fakt si s vas srandu nerobim.
Neeroe- Anonymní
DMG: priemerny
a to s tím prečo si išiel 2x off.. má kopu nezrovnalostí a nezmyselností a tak po kolektívnom rozhovore... som prehodnotil svoje stanovisko na
Es tut mir leid... PROTI
a to s tím prečo si išiel 2x off.. má kopu nezrovnalostí a nezmyselností a tak po kolektívnom rozhovore... som prehodnotil svoje stanovisko na
Es tut mir leid... PROTI
Okej viem...sam som si to.posral;-) uzavrite to;-) a este raz sorry.
Neeroe- Anonymní
no ja som došiel až na LK, ale čo som počul tak moc dobré referencie si si neurobil. Osobne by som mu dal ešte šancu ale to budeš musieť makať jak fretka.
No kebyže dostanem ešte jednu šancu tak by som to určite nedovrzal ako včera...Viem že to bol strašný fail a nejdem sa nejako obhajovať kedže viem že to bolo fakt zlé.
Neeroe- Anonymní
ja som sa rozprával z Bonereaverom z cholka a moc ta nepochvalil ... ja som Proti low FPS , a to dps na profesorovi
Warian- Poèet pøíspìvkù : 40
RE:
Nooooo...osobne som cakal vaznejsi pristup odteba ked sa uchadzas o miesto v nasej guilde. To co si ukazal v raide..no comment. ANi nvm ci si to stym TS robil naschval abo nevedomost ale to je uz fuk. Co sa tyka dmg , tak to porovnam s dmgom nasej byvalej roguny. A to je 1/2 shitovho dmg. ( neber to doslovne)
Rogunu sice potrebujeme, ale v tvojom pripade som PROTI...sorry
Rogunu sice potrebujeme, ale v tvojom pripade som PROTI...sorry
Jingles- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 119
anilihator napsal:no ja som došiel až na LK, ale čo som počul tak moc dobré referencie si si neurobil. Osobne by som mu dal ešte šancu ale to budeš musieť makať jak fretka.
nooo asi tak...
Ja by som to riesil tak , ze dps sa testne cez dummy a osobne vysvetlenie cez ts , pretoze mikrofon ti ocividne ide
S tým dummy pohoda a to Ts ako som spomínal bol som u kamoša:D
Neeroe- Anonymní
no dneska ho niekdo uzavrite Asi boosty sa toho chopí... ja navrhujem pokial myslíte že by sa sním dalo zobrať ho na další test ... vzorový! nie takí jak naposledy...
Sice offic uz vsichni svuj nazor hodily ... ale jeste poresim ... a vecer uzavru co a jak ... .-)
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Jinak ..... muj nazor ... kdyz nam bohuzel odesel shi t .... rekl jsem si ... takovou nahradu uz nikdy nesezenem .... je to proste pan rogue ... ale vzpomnel sem si natebe ... jak ses uchazel asi 6x ze cces jit knam ... tak sem to rekl polsovi a tusim ste si pak psaly .... cekal jsem ze se fakt predvedes .... ale to co za komedii si nam prevedl byl prosty fail a neucta .... zamne bohuzel PROTI ale jak jsem psal ... jeste chytnu zbyly vojevudce .-)
Boosty- Gum
Boosty napsal:Jinak ..... muj nazor ... kdyz nam bohuzel odesel shi t .... rekl jsem si ... takovou nahradu uz nikdy nesezenem .... je to proste pan rogue ... ale vzpomnel sem si natebe ... jak ses uchazel asi 6x ze cces jit knam ... tak sem to rekl polsovi a tusim ste si pak psaly .... cekal jsem ze se fakt predvedes .... ale to co za komedii si nam prevedl byl prosty fail a neucta .... zamne bohuzel PROTI ale jak jsem psal ... jeste chytnu zbyly vojevudce .-)
boosty ja som sice tež proti ale na jeho obhajobu to berem takto... nwm prečo napísal sry musím off... (či mal doma nejake problemy o ktorích nechcel povedať...)
a lognul sa u kámoša kde aj došiel na TS a bavil sa sním v pozadí asi nevedel že ma mikrák na VOICE DETECT ... tam chvílu bol a zrejme aj tam to musel opustit a tak to snami proste nedošiel... ale tak už len za tu snahu že išiel k niekomu a chcel to dojst by som mu dal druhú šancu... a k DPS asi tolko že nemá 1.4 dagger v main hande což by mu zlepšilo to DPS cca o 600-800... druhého shita nezoženeme čo bude točiť 12k+ ale ... vravím len tolko že ja som zatial proti ale som ZA DRUHU ŠANCU pretože zrejme snami tie raidy chodiť chce EQuip má, takže o farmu mu asi nejde
ale samozrejme je to len moj nazor neoficiera takže samozrejme Boosty + jinglles hlavne slovo....
to co sa v nedelu stalo by som uz asi nerozoberal , je to asi zbytocne ... proste sa sustredit na ten jeho dmg a myslim , ze tam bol aj nejaky ten failik : )
Ed napsal:to co sa v nedelu stalo by som uz asi nerozoberal , je to asi zbytocne ... proste sa sustredit na ten jeho dmg a myslim , ze tam bol aj nejaky ten failik : )
sindragosa,, zmrazilo ho s niekím...
už ho vyriešte ....upozornujem že ked ho nevezmete začnem namotávať sráča aby začal hrať
srača nechcem
Tak už neviem rozhodnite sa:) a And len pre tvoje info... ako povedal Polso.Hl. slovo má Boosty a Jinglles takže pomlč...(nič v zlom)
Neeroe- Anonymní
sa spametaj do pice kedťže ani nemas potuchy kto je srač .... a nevies okom tuna debatujem ja som navrhoval boostymu na TS aby ti dal druhu sancu tak sa spametaj co kmu napišes do kontextu ktory ide mimo tebaNeeroe napsal:Tak už neviem rozhodnite sa:) a And len pre tvoje info... ako povedal Polso.Hl. slovo má Boosty a Jinglles takže pomlč...(nič v zlom)
Ach fail... sry moja chyba:D ospravedlnujem sa... zle som si to vysvetlil:)
Neeroe- Anonymní
Na nedeli dosstanes dalsi sanci .. ja tu nebudu ... hlas se u Tsatsiky nebo Jinglles .... potom se uzavre prihlaska ... Gl ... a snaz se
Boosty- Gum
BOOSTY nebude na RAIDE !!!!
no k prihlaske... co som s tebou pisal vyzeral si na pohodaka s ktorym by nemal byt problem.... ale ta nedela bola fakt nic moc.... profesor 4k dps... to nepochopim nikdy asi neviem ci velmi stresujes alebo co ale roguny sa drzali u profaka vzdy hore.... sindragosa.. nechas sa zamrazit .. to su faily ktore maju dopad na cely raid ..nie iba na teba chapes...cize neviem neviem.....
no k prihlaske... co som s tebou pisal vyzeral si na pohodaka s ktorym by nemal byt problem.... ale ta nedela bola fakt nic moc.... profesor 4k dps... to nepochopim nikdy asi neviem ci velmi stresujes alebo co ale roguny sa drzali u profaka vzdy hore.... sindragosa.. nechas sa zamrazit .. to su faily ktore maju dopad na cely raid ..nie iba na teba chapes...cize neviem neviem.....
Pumpales- Poèet pøíspìvkù : 171
re
Ande tak jako si to napsal to pochopil tak že mu nadáváš a ne že se jedná o hráče kterej měl na jednej postavě nick Sratnahordu holt se pak nediv že se mu to nelíbí, já být na jeho místě tak bych ti tu odepsal ostřejší poznámku
Joranka- Poèet pøíspìvkù : 136
Sakra a to sem chtel zacit znova hrat potom co me Polso napsal tka Srdcerivnou zpravu na FB.
v nedeli se vam ukazu ve hre takze jestli budete mit flek tak muezte testnou aj me jestli sem to nezapomel .
K prihlasce tak roguna se hodi vzdycky ale musi to ten hrac za ni umet to co tady ctu 4K DPS an profakoj to sem nemel ani ja kdyz sem mel lagy a 5 FPS posledne
ale tka kazdemu se nekdy nedari a pokdu te chteji otestovat v nedeli tak si tam dej zalezet roguny v teto guilde se pokazde drzeli na nejvyssich prickach v dmgi
v nedeli se vam ukazu ve hre takze jestli budete mit flek tak muezte testnou aj me jestli sem to nezapomel .
K prihlasce tak roguna se hodi vzdycky ale musi to ten hrac za ni umet to co tady ctu 4K DPS an profakoj to sem nemel ani ja kdyz sem mel lagy a 5 FPS posledne
ale tka kazdemu se nekdy nedari a pokdu te chteji otestovat v nedeli tak si tam dej zalezet roguny v teto guilde se pokazde drzeli na nejvyssich prickach v dmgi
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
No po začatí fightu som hned šiel preč takže preto to DPS bolo také slabé
Neeroe- Anonymní
a aby si byl v obraze And mluvil o tom ze nechce me hral sem za shamana Sratnahordu pote sem ho dal znamemu a ten ho prejmonova2l na KattyParry
srač neber to osobne mne fakt nevadis ako len ide oto ze ta tvoja nervozita na raidoch a hadky mi celkom vadily a mam dojem ze aj dost vela ludom tak preto pisem ze srača nechcem mam rad kludne raidy kde si mozme wipovat aj 3 hodiny a ludia si z toho robia picu lebo vieme ze si to dame a ne po 2 wipoch bude niekto andavat ze jaky on je pan a jake my sme nuly toto tu uz bolo a tie raidy sa mi nepacily
ANdikk napsal:srač neber to osobne mne fakt nevadis ako len ide oto ze ta tvoja nervozita na raidoch a hadky mi celkom vadily a mam dojem ze aj dost vela ludom tak preto pisem ze srača nechcem mam rad kludne raidy kde si mozme wipovat aj 3 hodiny a ludia si z toho robia picu lebo vieme ze si to dame a ne po 2 wipoch bude niekto nadavat ze jaky on je pan a jake my sme nuly toto tu uz bolo a tie raidy sa mi nepacily
njn proste me vadilo to ze sme z raidu , kterej trva hodinu a pul udelaly raid , kterej trval 3 a vic prdel beru ale ne aby to pak v raide vypadalo jako s LFG
jinak za ten pulrok se toho zmenilo hrozne moc a posledne sem vyltel kuli ceckoj ze se do me zacal navazet proto sem si ho mutnul a pak byl klid
jinak za ten pulrok se toho zmenilo hrozne moc a posledne sem vyltel kuli ceckoj ze se do me zacal navazet proto sem si ho mutnul a pak byl klid
** Dummy Neeroe 1M dmg .
Testoval Ed , reklamacie niesu mozne a v ziadnom pripade ma nekontakujte.
Testoval Ed , reklamacie niesu mozne a v ziadnom pripade ma nekontakujte.
pujdes em taky testnout ?
Si podaj prihlasku , toto bola vynimka , inak ja netestujem nikoho , prakticky nemam na to privilegia ani zodpovednost
na dummy vie vytocit aj moja mama ked je poviem co stlacat dummy ma vobec nezaujima . zaujima ma skor to ako sa clovek vie prisposobit v raide na vseliake faili a neocakavane situacie plus vediet za danej situacie vytocit max dps co mu gear dovoli .
Neeroe extra pre teba ti radim v nedelu nemat tam neakeho zakerneho kamosa a ked uz ides afk tak nieco povedat napisat idem tam a tam afk 5minut napr a ako som povedal posvietim si na teba. po raide tento topic uzavriem
nic v zlom hlavne slovo tu mam ja a az potom officers co jest boosty a jinglesNeeroe napsal:Tak už neviem rozhodnite sa:) a And len pre tvoje info... ako povedal Polso.Hl. slovo má Boosty a Jinglles takže pomlč...(nič v zlom)
si na teste a ty po pulle ides prec chlapce tak toto si ani nemal pisat v nedelu si na teba posvietim fajnou halogenovou baterkouNeeroe napsal:No po začatí fightu som hned šiel preč takže preto to DPS bolo také slabé
ja som zacal no krasa viete si vobec nieco priznat alebo stale som ja ten najvacsi kokot.a sraci stebou som nigdy nic nezacinal len som sa branil. pol roka tu niesi nevies a zacnes vyskakovat na raide jasne ze ta utnem a mozes si mysliet co chcesWildanatin napsal:
Neeroe extra pre teba ti radim v nedelu nemat tam neakeho zakerneho kamosa a ked uz ides afk tak nieco povedat napisat idem tam a tam afk 5minut napr a ako som povedal posvietim si na teba. po raide tento topic uzavriem
Neeroe napsal:No po začatí fightu som hned šiel preč takže preto to DPS bolo také slabé
tak tohle si zabil :D:D: si delas prdel ne ? :D ..... FAIL
Boosty- Gum
Boosty to zapríčinil ten zákerný kamoš (ale neriešme už)
Neero- Anonymní
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» VLckoo/Rogue/Assassination(PVE)/Assassination(PVP)
» Yorath,rogue,assassination
» Rogue assa
» Balwo/Rogun,Assa,Combat
» Enve rogue
» Yorath,rogue,assassination
» Rogue assa
» Balwo/Rogun,Assa,Combat
» Enve rogue
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: