Yorath,rogue,assassination
+6
anilihator
tsatsiky
Warian
Polšo
Ed
Aalyiah
10 posters
Strana 1 z 1
Yorath,rogue,assassination
1. Yorath
2. http://armory.anthoria.net/character-sheet.xml?r=AnthoriA&cn=Yorath
3. leatherworking/inscription
4. Release Spirit, ešte som neodišiel
5. wow hrám s prestávkami 5 rokov/ za rouga s prestávkami 5 rokov
6. "skill= [uncountable] the ability to do something well, usually as a result of experience and training". < to nie som ja, zväčša sa považujem za človeka
7. chcem k vám ísť hlavne kvôli možnosti zahrať si normálne pve, čo sa s lfg raidom dá len ťažko
8. áno, som fyzicky schopný stiahnutia ts3, headset mám
9. 18
10. trial of crusader (10/25), obsidian sanctum (10/25), black temple, the eye, serpentshrine cavern, gruul's lair, karazhan, zul'aman, molten core, blackwing lair, ahn'quiraj...
11. áno, som toho schopný
12. 5711 pve/5700 aj dačo v pvp
13. 197 cm, 82 kg, hnedé oči, vlasy farby "špinavý blond", na obrázok to asi stačí
ďakujem za skoré vybavenie prihlášky a dúfam v kladný výsledok
2. http://armory.anthoria.net/character-sheet.xml?r=AnthoriA&cn=Yorath
3. leatherworking/inscription
4. Release Spirit, ešte som neodišiel
5. wow hrám s prestávkami 5 rokov/ za rouga s prestávkami 5 rokov
6. "skill= [uncountable] the ability to do something well, usually as a result of experience and training". < to nie som ja, zväčša sa považujem za človeka
7. chcem k vám ísť hlavne kvôli možnosti zahrať si normálne pve, čo sa s lfg raidom dá len ťažko
8. áno, som fyzicky schopný stiahnutia ts3, headset mám
9. 18
10. trial of crusader (10/25), obsidian sanctum (10/25), black temple, the eye, serpentshrine cavern, gruul's lair, karazhan, zul'aman, molten core, blackwing lair, ahn'quiraj...
11. áno, som toho schopný
12. 5711 pve/5700 aj dačo v pvp
13. 197 cm, 82 kg, hnedé oči, vlasy farby "špinavý blond", na obrázok to asi stačí
ďakujem za skoré vybavenie prihlášky a dúfam v kladný výsledok
Yorath- Anonymní
Re: Yorath,rogue,assassination
prihlaska no nic moc, ale celkom prijemny dojem mam z teba a mas ocividne zmysel pre humor . Ak sa nemylim uz som ta par krat videla myslim ze vo VOA a dmg bol slusny, takze ja by som ti dala sancu na test raid (nieco snad zlozime aj mimo icc 25 ). Tak za mna ZA GL
Aalyiah- Poèet pøíspìvkù : 8
Do rogunov sa moc nevyznam , ale kedze nam jeden teraz asi odisiel mohli by sme ta skusit.
Pytali sme sa na dungeony, ktore si presiel ...vlastne nas zaujima len iCC , ktore si tam nenapisal . Bud si zabudol alebo ho naozaj nemas odprogresovane , co je potom velka nevyhoda gl
Pytali sme sa na dungeony, ktore si presiel ...vlastne nas zaujima len iCC , ktore si tam nenapisal . Bud si zabudol alebo ho naozaj nemas odprogresovane , co je potom velka nevyhoda gl
Ed- Poèet pøíspìvkù : 275
myslím že mame na lepšieho rogue... ja osobne som si dal podmienku... odprogressovany ICC 25!!! a to nesplna... PROTI
Polšo- Poèet pøíspìvkù : 248
Polso ma pravdu ...za mna Proti
Warian- Poèet pøíspìvkù : 40
ak si okolo ICC len prelietaval a videl z dialky fakt nam nestoji zato aby sme ta vobec testovali a myslim ze ak pockame tak urcite napise aj lepsi PROTI
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
dost mi vadi ze mas odprogresovane raidy v podstate len na TBC ... takze proti ale skuste ho na dumy mozno prekvapi
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
ANdikk napsal:dost mi vadi ze mas odprogresovane raidy v podstate len na TBC ... takze proti ale skuste ho na dumy mozno prekvapi
nejde o dummy... ale chapeš tahat pate koleso na voze... my potrebujeme nového SHITA... main ROGUE...!
proti ked nemas skusenosti s icc25 a nevies taktiky tak si nam nanic
Bubjak- Poèet pøíspìvkù : 36
Polšo napsal:ANdikk napsal:dost mi vadi ze mas odprogresovane raidy v podstate len na TBC ... takze proti ale skuste ho na dumy mozno prekvapi
nejde o dummy... ale chapeš tahat pate koleso na voze... my potrebujeme nového SHITA... main ROGUE...!
preto tam mam to proti .... ale ked ti zajebe 20k DPS na dumy tak taktiky to sa nauci hned
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
ANdikk napsal:Polšo napsal:ANdikk napsal:dost mi vadi ze mas odprogresovane raidy v podstate len na TBC ... takze proti ale skuste ho na dumy mozno prekvapi
preto tam mam to proti .... ale ked ti zajebe 20k DPS na dumy tak taktiky to sa nauci hned
tak nehovor niekdo.. zober si ho na dummy... nemame rogunu ktora by ho testla... a daj sem výsledok teda...
Já jsem proti. Můj názor je takový, že někdo kdo s icc nemá vůbec žádné zkušenosti nemá v guildě která si farmí Liche co dělat.
Tamuel- Poèet pøíspìvkù : 145
Bohuzel ... padlo tu dost proti .. a ja musim jen a jen souhlasit ... nemas vubec zadne zkusenosti s Wotlk .... nato sou bohuzel jine guildy aby ti vse vysvetlily :-) .... musim dat take PROTI .... a rovnou to zavrit ... Neprijat Closed sorry
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Similar topics
» VLckoo/Rogue/Assassination(PVE)/Assassination(PVP)
» Prihláška - Assassination PvE Rogue
» Pause/Rogue/Assassination
» Balwo/Rogun,Assa,Combat
» Rogue assa
» Prihláška - Assassination PvE Rogue
» Pause/Rogue/Assassination
» Balwo/Rogun,Assa,Combat
» Rogue assa
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: