Budik,Rogue,Assanation,Assanation
+3
Ed
Boosty
ANdikk
7 posters
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Prijaty
Strana 1 z 1
Budik,Rogue,Assanation,Assanation
1. Nick:Budik
2. Co hraješ,talenty(link na armory ):takže hram pve/pvp assanation rogue talenty http://anthoria.wowarmory.sk/#Budik,char_talents_tree,
3. Profese: JWC , Eng.
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): Champions of Light v guilde som už od začatia xpenia t.j. asi 3 roky. Chcem zmenu.
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): Wow hram asi 4 roky možno aj viac a za assanation rogue asi 3roky. Hral som aj na inych serveroch.
6. Seš skill? No extra skill asi niesom ale taky priemer
7. Proč chceš zrovna k nám?: Ste super guilda čo som počul chcel by som začať viac pve ako doteraz , uvás v guilde mám aj kamoša Polsa.
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: Jasné že viem poprípade mam aj Vt a Skype. Mám headset.
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 20
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé):Naxx,Toc,Icc nie celé
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Áno som.
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): Pve:6038gs Pvp: 5994gs
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek:No rád hram WoW bavia ma rôzne športy ako basketbal,volejbal a najviac futbal,študujem odbor
enviromentálne inžinierstvo.Obľubená hudba: Tiesto, Hadrdwell, Afrojack atd...
2. Co hraješ,talenty(link na armory ):takže hram pve/pvp assanation rogue talenty http://anthoria.wowarmory.sk/#Budik,char_talents_tree,
3. Profese: JWC , Eng.
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): Champions of Light v guilde som už od začatia xpenia t.j. asi 3 roky. Chcem zmenu.
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): Wow hram asi 4 roky možno aj viac a za assanation rogue asi 3roky. Hral som aj na inych serveroch.
6. Seš skill? No extra skill asi niesom ale taky priemer
7. Proč chceš zrovna k nám?: Ste super guilda čo som počul chcel by som začať viac pve ako doteraz , uvás v guilde mám aj kamoša Polsa.
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: Jasné že viem poprípade mam aj Vt a Skype. Mám headset.
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 20
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé):Naxx,Toc,Icc nie celé
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Áno som.
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): Pve:6038gs Pvp: 5994gs
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek:No rád hram WoW bavia ma rôzne športy ako basketbal,volejbal a najviac futbal,študujem odbor
enviromentálne inžinierstvo.Obľubená hudba: Tiesto, Hadrdwell, Afrojack atd...
Budik- Anonymní
Re: Budik,Rogue,Assanation,Assanation
co ja viem asi pre
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
podle toho co jsem mluvil s polsem nevidim problem stim proc te vzit ....... sice do stale 25 ky by ses urco nedostal ... ale jako nahradnik na cokoliv by ses mohl hodit :-) co vim tak ses hlavne PvPckar .... a ze budes mit nad hlavou I N C O M I N G mne bude jen tesit :-) takze proc ne PRO
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Ed- Poèet pøíspìvkù : 275
odomňa máš tiežPRE
Alandorea- Poèet pøíspìvkù : 21
tiez som PRE
Bubjak- Poèet pøíspìvkù : 36
ja sa vyjadrovat nebudem lebo som ovplyvnený a zmanipulovany ale tak ZA a thnx ostatnym čo mu dali tiež
Polšo- Poèet pøíspìvkù : 248
Přesně jak sem to napsal nahoře .-) PRIJAT CLOSED
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Prijaty
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: