Rogue/Envenom
+3
ANdikk
Polšo
Wildanatin
7 posters
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Vyhodeny
Strana 1 z 1
Rogue/Envenom
Nick:Lenkie
Class/Talenty:Rogue/envenom
Předchozí guildy:Lionmane,Sylvanas Legion....>Malá aktivita v PvE,Neochotný kolektiv
Čas hraní:Celkově 5 let (4roky za rogue)
Nevím Jestli sjem skill,ale taktiky znám a dokážu přežít při raidu co nejdéle a zachovávám klidnou mysl i v těch nejtěžších situacích
Proč? : Vysoká aktivita v PvE,zkušení a příjemní hráči
Mám Mikrák,používám jak TS tak VT
Věk:nedělá problém :-) s radostí budu raidovat do noci s tak skvělími a zkušenými lidmi
Raidy:Ulduar;ToC(10,25);ToGC(10);Naxx(10,25)
Dostupnost:ano jsem dostupný každý den pokud budu požádán,přijmu jakoukoliv časovou dobu
Gs:5304 PvE
O mě: Nejsem urážliví,příjmu jaké koliv vyznání vady na mně(ihned jí odstraním),mám rád pokec s lidma hlavně o wow a i ostatních mých zálibách.....Nejvíc bych chtěl také pomáhat guildě v eq a ostatních věcech,wow mě baví a dělám vše proto aby v mém okolí bylo opravdu hodně zábavy :-)
Děkuji za pozornost
Lenkie
Class/Talenty:Rogue/envenom
Předchozí guildy:Lionmane,Sylvanas Legion....>Malá aktivita v PvE,Neochotný kolektiv
Čas hraní:Celkově 5 let (4roky za rogue)
Nevím Jestli sjem skill,ale taktiky znám a dokážu přežít při raidu co nejdéle a zachovávám klidnou mysl i v těch nejtěžších situacích
Proč? : Vysoká aktivita v PvE,zkušení a příjemní hráči
Mám Mikrák,používám jak TS tak VT
Věk:nedělá problém :-) s radostí budu raidovat do noci s tak skvělími a zkušenými lidmi
Raidy:Ulduar;ToC(10,25);ToGC(10);Naxx(10,25)
Dostupnost:ano jsem dostupný každý den pokud budu požádán,přijmu jakoukoliv časovou dobu
Gs:5304 PvE
O mě: Nejsem urážliví,příjmu jaké koliv vyznání vady na mně(ihned jí odstraním),mám rád pokec s lidma hlavně o wow a i ostatních mých zálibách.....Nejvíc bych chtěl také pomáhat guildě v eq a ostatních věcech,wow mě baví a dělám vše proto aby v mém okolí bylo opravdu hodně zábavy :-)
Děkuji za pozornost
Lenkie
Lenkie- Anonymní
Re: Rogue/Envenom
no protoze je v guilde od jisteho insidentu malo rogun (2) tak bych byl pro at te nekdo testne na dummy ja tet nemam moc cas na to sem ve wow tet minimalne mam toho hodne tak bych te nemohl testnou nejspis...
rozhodnu se az potom jestli bych byl pro aby sme te prijali
a jestli vazne hrajes za rogunu 4 roky tak to bude znat na talentech i na dmgi co das
pro toho kdo bude testovat moje prumerne DPS je 6-9k do dummy
rozhodnu se az potom jestli bych byl pro aby sme te prijali
a jestli vazne hrajes za rogunu 4 roky tak to bude znat na talentech i na dmgi co das
pro toho kdo bude testovat moje prumerne DPS je 6-9k do dummy
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
Mame len 2roguny... a z toho jedna piča furt ninjuje daggerky SOM ZA ak sa osvedčíš tak myslím že flek sa ti najde...
Polšo- Poèet pøíspìvkù : 248
suhlasim som PRE na test .... inak polso ma ravdu us by sme mohly prestat davat kazdu dageru jednemu hracovi co ma s toho fetis .... plna banka dageriek ..
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
tak tet sem se jako urazil smejdi
tak testuju ktera je nejlepsi a ktera me nejvic slusi a komu by si to jako chtel dat kdyz to nikdo jinej nevyuzije navigator vetsinu raidu nechodi
to ze zatim zustavam u svejch milovanejch Wrathfullek neznamena ze u nich chci zustat treba tu z TOGC 25 sem chtel na noseni ale cecek me ji ninjnul na enhacko a do tet to nepriznal
tak testuju ktera je nejlepsi a ktera me nejvic slusi a komu by si to jako chtel dat kdyz to nikdo jinej nevyuzije navigator vetsinu raidu nechodi
to ze zatim zustavam u svejch milovanejch Wrathfullek neznamena ze u nich chci zustat treba tu z TOGC 25 sem chtel na noseni ale cecek me ji ninjnul na enhacko a do tet to nepriznal
chcel by som najprv vidiet Dmg s gearom co ma by nemal byt problem min 5K... som ochotny to dokonca aj testnut ozvi sa mi dnes na nick : Labsi dohodneme sa, takze zatial sa nevyjadrim az po teste!
Write drunk, edit sober. - E. Hemingway
Labsi- Poèet pøíspìvkù : 47
cekam na Test od Labsiho .... ale i tak bych radsi back shita :'(
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
a kdo ne ale to sem nepatri
Wildanatin napsal:tak tet sem se jako urazil smejdi
napodobne :D:D:D
Boosty- Gum
jak napodobne?? na ci strane ses
no dneska sem testoval oba a dost velkej problem mam kdyz sem se koukal na ten dmg tak tocily oba nastejno
ja bych byl pro prijeti obou nwm jak navigator chodit 10tky ale nevidel sem ho moc na raidech a roguny se hodej sice se budu muset delit o loot ale co.
oba sou schopny ale nwm kam je dat. jedna pujde do 2jky ale nwm kam ta 2
kdyby ste chteli jen 1 tak bych byl pro lenkie sice ma horsi gear ale dal vic dmge sice jen o neco malo ale dal
proto je na Tsatsikym koho si veme a jak rozhodne o osudu te 2he
ja bych byl pro prijeti obou nwm jak navigator chodit 10tky ale nevidel sem ho moc na raidech a roguny se hodej sice se budu muset delit o loot ale co.
oba sou schopny ale nwm kam je dat. jedna pujde do 2jky ale nwm kam ta 2
kdyby ste chteli jen 1 tak bych byl pro lenkie sice ma horsi gear ale dal vic dmge sice jen o neco malo ale dal
proto je na Tsatsikym koho si veme a jak rozhodne o osudu te 2he
Labsi napsal:chcel by som najprv vidiet Dmg s gearom co ma by nemal byt problem min 5K... som ochotny to dokonca aj testnut ozvi sa mi dnes na nick : Labsi dohodneme sa, takze zatial sa nevyjadrim az po teste!
labsi ta fotka je eno nuno
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
PRIJAT do TESTU CLOSED
Boosty- Gum
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Vyhodeny
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: