Dibdo/retri/Holy
+2
Pumpales
Asuron
6 posters
Strana 1 z 1
Dibdo/retri/Holy
Ahojte
Najskor niesom si isty ci som dal prispevok do spravnej temy ak ano ospravedlnujem sa
Rád by som si podal prihlášku do vašej guildy :
1. Môj nick : Dibdo (čítaj Dibďo:))
2. Hrám retribution paladina (7/7/57)
a Holy paladina (53,5,13)
kód:
3.Blacksmithing 443 Jewelcrafting 450
4.Guilda Crazy Harley Club . Guilda kde mám kamarátov a kopu známich. S niektorými sme hrali niekolko rokov 9dragons takže sa dobre poznáme . Je tu však málo ľudí prísť pokecať dať si RHC nie však na veľké raidy ktoré by som chcel . Tiez som dostal ponuku rad by som ju vyuzil
5. Ako dlho hrám ? Možno to bude najväčší problém hrám wow od februára to je zhruba 6 mesiaov . Paladina hram od začiatku.
6.Nerád by som sa hodnotil . To je vec ktorú nechávam na druhých je to objektívnejšie
7.Poznám niektorých ľudí z INCOMINGU tak trošku . Keď som sa aj niektorých členov pýtal na niečo alebo potreboval pomocť tak boli veľmi ochotní a našli si čas . Tiež je to veľká a pve guilda . Mal som možnosť stretnúť niektorých členov v raidoch a chovali sa rozumne a väčšinou ten raid došiel dokonca
8.Mám TS 3 a skype a headset . Po prípade ak by sa používalo niečo iné nie je problém si to zadovážiť.
9.Tak mam nieco cez 19 rokov a noci s a nebojim
10.Prešiel som VOA 10/25 TOC 10/25 Onyxiu 10/25 ICC po tretieho bosa 10/25 Togc 10 okrem anuba nebol by ani problem to dat si myslim ale vzdy niekto leavol...
11.Som momentalne doma su prazdniny potom idem na intrak na vysku takze casu bude dost
12.GS 5764 PVE pvp ma nezaujima iba kvoli gemom... Holy 5234 gs zacal som nedavno ale zrejme zmenim retri na holy kedze ma to bavi odost viac
13.Tak vlastným menom sa volám Jakub. Wowko som začal hrať na podnet kamarátov potom čo predchádzajúce MMORPG wiplo. Baví ma PC z hier najmä RPG , posilka ,športy dobrý film. U wowka sa chcem zabaviť oddýchnuť si keď tak pokecať s fajn ľudmi. Objavovať raidy a učiť sa novinkám .Tiež som za každú somarinu a nie je problém pomôcť s hocičím.
Ďakujem
Dibdo
Anonymní
Najskor niesom si isty ci som dal prispevok do spravnej temy ak ano ospravedlnujem sa
Rád by som si podal prihlášku do vašej guildy :
1. Môj nick : Dibdo (čítaj Dibďo:))
2. Hrám retribution paladina (7/7/57)
a Holy paladina (53,5,13)
kód:
3.Blacksmithing 443 Jewelcrafting 450
4.Guilda Crazy Harley Club . Guilda kde mám kamarátov a kopu známich. S niektorými sme hrali niekolko rokov 9dragons takže sa dobre poznáme . Je tu však málo ľudí prísť pokecať dať si RHC nie však na veľké raidy ktoré by som chcel . Tiez som dostal ponuku rad by som ju vyuzil
5. Ako dlho hrám ? Možno to bude najväčší problém hrám wow od februára to je zhruba 6 mesiaov . Paladina hram od začiatku.
6.Nerád by som sa hodnotil . To je vec ktorú nechávam na druhých je to objektívnejšie
7.Poznám niektorých ľudí z INCOMINGU tak trošku . Keď som sa aj niektorých členov pýtal na niečo alebo potreboval pomocť tak boli veľmi ochotní a našli si čas . Tiež je to veľká a pve guilda . Mal som možnosť stretnúť niektorých členov v raidoch a chovali sa rozumne a väčšinou ten raid došiel dokonca
8.Mám TS 3 a skype a headset . Po prípade ak by sa používalo niečo iné nie je problém si to zadovážiť.
9.Tak mam nieco cez 19 rokov a noci s a nebojim
10.Prešiel som VOA 10/25 TOC 10/25 Onyxiu 10/25 ICC po tretieho bosa 10/25 Togc 10 okrem anuba nebol by ani problem to dat si myslim ale vzdy niekto leavol...
11.Som momentalne doma su prazdniny potom idem na intrak na vysku takze casu bude dost
12.GS 5764 PVE pvp ma nezaujima iba kvoli gemom... Holy 5234 gs zacal som nedavno ale zrejme zmenim retri na holy kedze ma to bavi odost viac
13.Tak vlastným menom sa volám Jakub. Wowko som začal hrať na podnet kamarátov potom čo predchádzajúce MMORPG wiplo. Baví ma PC z hier najmä RPG , posilka ,športy dobrý film. U wowka sa chcem zabaviť oddýchnuť si keď tak pokecať s fajn ľudmi. Objavovať raidy a učiť sa novinkám .Tiež som za každú somarinu a nie je problém pomôcť s hocičím.
Ďakujem
Dibdo
Anonymní
Dibdo- Anonymní
Re: Dibdo/retri/Holy
Dibdo napsal:
cože?
noo vidím,že značná časť prihlášky skopírovaná stejné chyby keďže tvoja minulá prihláška krachla pretože si neprišiel na žiadny domluvený test raid budem nato prihliadať pri dalšom teste..
Asuron- Poèet pøíspìvkù : 138
Jj dal som tu istu prihlasku pretoze moc sa nezmenilo . Na ten test som neprisiel pretoze vtedy som chodil na tyzdnovky na brigadu co uz nechodim .
A ze si mozem dat prihlasku mi pisal And preto som ju znova postol
A ze si mozem dat prihlasku mi pisal And preto som ju znova postol
Dibdo- Anonymní
´ICC po tretieho bosa , Togc 10 po anuba , tzn , ze 25 nic... 5234 holy pala eq s ktormy zacal nedavno ´
neviem.... nemyslim ze niekoho takeho prave potrebujeme ..... sry nemas co ponuknut, PROTI
neviem.... nemyslim ze niekoho takeho prave potrebujeme ..... sry nemas co ponuknut, PROTI
Pumpales- Poèet pøíspìvkù : 171
nejdem to nijak obhajovat icc som len zel napisal dosli sme po 5 s lfg sa to tazsie chodi . Vravim nejdem to nijak obhajovat bol som togc a niekto z incoming mi pisal aby som si dal prihlasku tak som si dal
Dik za nazory
Dik za nazory
Dibdo- Anonymní
Ok no nic ak mozte zmazte tuto temu . Dostal som proti pred tym staci mi . Neviem sice od koho prisla ta ponuka pisal mi to Draqu od kohosi kazdopadne dakujem za ponuku a nech sa INCOMINGU dari mozno sa stretneme v nejakom raide
Dibdo- Anonymní
PRE - Otvaram si 4. partu a sam som si ho vybral cize si ho beriem na zodpovednost bude 2. healer vydel som co dokaze na TOGC 10 ked uhealoval walkyrie sam z 5200 GS
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
asi takhle ... and dela 10 kovou partu ( snazi se ji udelat ) a do 10 ky at si bere koho chce .... ale ja bych t totalne nevyuzil do 25 ky .... tudis me osobne by jsi byl v guilde uplne na nic :-) at si te veme do 10 ky .... ale neni to officialni 10 ka nasi guildy snad chapes .... PROTI
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
4 parta nebude a aj ked pojdes s niekym z nasej gildy andom 10 tak nemas 100% istotu ze budes mat vobec inv do gildy toto je cisty vyplod andovej fantazie gilda sa o 4 partu nestara nieje oficialna nebude ani forko . and je sice pekne ze si otvaras 4 partu a co tak sa spytat vobec vedenia ci nato mas pravo neflamuj tu a nepis nieco co nebude v tejto gilde ked tak mozno daleka buducnost urcite nie dnes a ani zajtra a ani o tyzden. a ked ho chces do neakej svojej vyplodenej 10 tak si to ries cez whisp a nie cez prihlasky
hawk
k tvojej prihlaske asi tolko mame 3 holy palachou main s ovela lepsim eq . do 25 nemas sancu sa dostat ako holy a ako retry to deto mame vela mele ktore chodia 25 a tych uz mam fakt dost
hawk
k tvojej prihlaske asi tolko mame 3 holy palachou main s ovela lepsim eq . do 25 nemas sancu sa dostat ako holy a ako retry to deto mame vela mele ktore chodia 25 a tych uz mam fakt dost
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
ja si robim svoju partu tzv som si to nazval parta 4 .... a povedal som mu nech si skusi dat prihlasku lebo healuje fakt velmi dobre a preco by som sa mal pitat vedenia??? sak nerobim ziadnu oficialnu partu 4 robim si lenpartu sam pre seba a mam tam viac ludi z LFG a on bol jediny komu som povedal nech si da prihlasku lebo chlapec z lepsim equipom by mohol byt dost ralnim prinosom pre guildu ... ale kludne to uzavri jak chces lebo sam dost pochybujem ze by tu vobec us chcel prist
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
nuže .... Neprijat CLOSED ... Gl
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
tak si to takzvane napis ze andova parta nie 4 parta alebo parta andovej fantazie alebo andov vyplod nie parta 4 lebo to potom vyzera ze sa unas otvara nova parta co sa nekona . myslim ze cez eda asurona a conclua sa nedostane na raid ani keby velmi chcel a velmi sa snazil . mas sa pytat lebo flamujes tu zo 4 partou niekto si to precita a bude mysliet ze mame dalsiu partu preto sa mas pytat a ked tak to potom napis tak ako to je ze ta parta je len vyplod tvojej fantazie . vies ako mi je jedno ci este chce alebo nechce prist nova parta nieje v kazdej je jeden holy pala do 25 sa mi zmestia max 2 a ty pojdu s 1-3 party . tak to pises este k tomu ako keby sme ho potrebovali togc 25 icc 25 si davame aj bez neho tak tu prestan pisat ako keby sme ho potrebovali tam si ho nechaj v tej tvojej pomyselnej 10 daval si sem prihlasku asi pred pol mesiacom neako zeby vylepsil gear sa mi nezdalo len to ze uz nieje retry ale holy .
hawk
plati boostyho rozhodnutie toto je len pridavok
hawk
plati boostyho rozhodnutie toto je len pridavok
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
Similar topics
» Retri/holy
» Retri,holy,prot pala
» Paladin Protect/retri
» Holyrider/Paladin Retri,Protec,Holy
» Hasarus/Paladin, retri, holy, prot
» Retri,holy,prot pala