Heavy/Paladin/Re3
2 posters
Strana 1 z 1
Heavy/Paladin/Re3
1.Heavy
2.Retribution ako jeden zmala absorb spect
3.Tailor/JWC nebojte viem preco mam tailor
4.Guilda LMYC leavol som pred mesiacom lebo som zacal maturovat co som uspesne zvladol a teraz som sa nejak ktomu vratil
5.3roky Re3 Paladin
6.Podle toho ako to myslite ale myslim si ze po 3 rokoch som sa nieco naucil
7.Preco ku vam mal som, na vyber OS,CHOL,Inc, bude radi ze prave vy
8.VT,TS 2,3 Skype
9.vek 19 a nie do noci do neskoreho rana
10.Vsechny krom icc kedze neni open
11.Uspesne som zmaturoval som schopny hrat kedykolvek ale tak kazy ma aj svoje problemy a veci
12.A sme u toho mam len PVP gear 6087gs kedze sa prevazne venujem pvp ale nepohrdnem raidom vzdy lepsie raidovat ako postavat v .ar
13.A nieco omne tak volam sa Adrian kromne wow hraju LoL snad nevytvaram konflikty a som pre kazdu prdel a to ze pisem cesky aj slovensky stoho si nic nerobte inak som Slovak Snina vychod slovenska +myslim ze poznam dost ludi zo servera takze proste pohoda
2.Retribution ako jeden zmala absorb spect
3.Tailor/JWC nebojte viem preco mam tailor
4.Guilda LMYC leavol som pred mesiacom lebo som zacal maturovat co som uspesne zvladol a teraz som sa nejak ktomu vratil
5.3roky Re3 Paladin
6.Podle toho ako to myslite ale myslim si ze po 3 rokoch som sa nieco naucil
7.Preco ku vam mal som, na vyber OS,CHOL,Inc, bude radi ze prave vy
8.VT,TS 2,3 Skype
9.vek 19 a nie do noci do neskoreho rana
10.Vsechny krom icc kedze neni open
11.Uspesne som zmaturoval som schopny hrat kedykolvek ale tak kazy ma aj svoje problemy a veci
12.A sme u toho mam len PVP gear 6087gs kedze sa prevazne venujem pvp ale nepohrdnem raidom vzdy lepsie raidovat ako postavat v .ar
13.A nieco omne tak volam sa Adrian kromne wow hraju LoL snad nevytvaram konflikty a som pre kazdu prdel a to ze pisem cesky aj slovensky stoho si nic nerobte inak som Slovak Snina vychod slovenska +myslim ze poznam dost ludi zo servera takze proste pohoda
Heavy- Anonymní
Re: Heavy/Paladin/Re3
Tak kde bych začal ... . Tvůj bod 7 je úplně úžasný a už jen to mě odradilo od toho tě tu mít ( a jak jsi to tak napsal, tak nevěřím že nemáš přihlášku i do těch jiných Guild, což není tak těžké zjistit ). Pak mě překvapil bod 10, mám takový pocit, že ICC otevřené je. Ještě bych se vrátil k bodu 3, když už jsi nám začal psát, že víš na co máš Tailoring, tak jsi se s námi mohl o to podělit, minimálně já jsem poměrně zvědavý. A opět přeskočíme o kousek níže k bodu 12 - nemáš PvE eq. Proti
chlape presiel si toc togc a nemas ani prd eq to si robis srandu ze ? icc ty kravo uz pred 2mesiacmi bolo open pred mesiacom si leavol tak netrep tu kokotiny ze nebolo open. "bude radi ze prave vy Very Happy" a "Vsechny krom icc Very Happy kedze neni open Very Happy" mas zamna PROTI su to desne sracky a pokial viem tak som stebou pisal ohladom aj pvp a pokial viem pisal si namyslene tak ako si napisal aj tuto prihlasku
hawk
hawk
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
NEPRIJATY picu si rob z plasteliny
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
Similar topics
» Iarq, Paladin, retribution
» protect paladin
» Paladin Protect/retri
» Aika / holy paladin - PVE
» Alexisonfire / Paladin / Holy