I N C O M I N G
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Heavy/Paladin/Re3

2 posters

Goto down

Heavy/Paladin/Re3 Empty Heavy/Paladin/Re3

Příspěvek  Heavy Wed May 25, 2011 11:40 pm

1.Heavy
2.Retribution ako jeden zmala absorb spect
3.Tailor/JWC nebojte viem preco mam tailor Smile
4.Guilda LMYC leavol som pred mesiacom lebo som zacal maturovat co som uspesne zvladol a teraz som sa nejak ktomu vratil Smile
5.3roky Re3 Paladin
6.Podle toho ako to myslite ale myslim si ze po 3 rokoch som sa nieco naucil Smile
7.Preco ku vam mal som, na vyber OS,CHOL,Inc, bude radi ze prave vy Very Happy
8.VT,TS 2,3 Skype
9.vek 19 a nie do noci do neskoreho rana Very Happy
10.Vsechny krom icc Very Happy kedze neni open Very Happy
11.Uspesne som zmaturoval som schopny hrat kedykolvek Smile ale tak kazy ma aj svoje problemy a veci Smile
12.A sme u toho mam len PVP gear 6087gs kedze sa prevazne venujem pvp ale nepohrdnem raidom vzdy lepsie raidovat ako postavat v .ar Smile
13.A nieco omne tak volam sa Adrian kromne wow hraju LoL Smile snad nevytvaram konflikty a som pre kazdu prdel Smile a to ze pisem cesky aj slovensky stoho si nic nerobte inak som Slovak Snina vychod slovenska Smile +myslim ze poznam dost ludi zo servera takze proste pohoda Smile

Heavy
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Heavy/Paladin/Re3 Empty Re: Heavy/Paladin/Re3

Příspěvek  Victia Wed May 25, 2011 11:58 pm

Tak kde bych začal ... . Tvůj bod 7 je úplně úžasný a už jen to mě odradilo od toho tě tu mít ( a jak jsi to tak napsal, tak nevěřím že nemáš přihlášku i do těch jiných Guild, což není tak těžké zjistit ). Pak mě překvapil bod 10, mám takový pocit, že ICC otevřené je. Ještě bych se vrátil k bodu 3, když už jsi nám začal psát, že víš na co máš Tailoring, tak jsi se s námi mohl o to podělit, minimálně já jsem poměrně zvědavý. A opět přeskočíme o kousek níže k bodu 12 - nemáš PvE eq. Proti
Victia
Victia

Poèet pøíspìvkù : 29

http://cecekjekunda.hu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Thu May 26, 2011 12:08 am

Proti Epicko epická prihlaška Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  tsatsiky Thu May 26, 2011 1:13 am

chlape presiel si toc togc a nemas ani prd eq to si robis srandu ze ? icc ty kravo uz pred 2mesiacmi bolo open pred mesiacom si leavol tak netrep tu kokotiny ze nebolo open. "bude radi ze prave vy Very Happy" a "Vsechny krom icc Very Happy kedze neni open Very Happy" mas zamna PROTI su to desne sracky a pokial viem tak som stebou pisal ohladom aj pvp a pokial viem pisal si namyslene tak ako si napisal aj tuto prihlasku

hawk
tsatsiky
tsatsiky

Poèet pøíspìvkù : 265

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  tsatsiky Thu May 26, 2011 1:20 am

NEPRIJATY picu si rob z plasteliny
tsatsiky
tsatsiky

Poèet pøíspìvkù : 265

Návrat nahoru Goto down