Vipex, rogue, mutil-envenom / subtlety
Strana 1 z 1
Vipex, rogue, mutil-envenom / subtlety
1. nick: vipex
2. pve hram envenom rogue, pvp bg hram subtlety alebo mutilate
3. profese: ench 450, jwc 450
4. Předchozí guildy: The power of nightmares, Vanguards of Illidan
5. Jak dlouho hraješ WoW: hral som asi 2roky, potom som mal 1,5 roka pauzu a teraz to bude dalsi rok
6. Seš skill?: ohladom svejej class viem po teoretickej stranke vsetko, v pve pohoda, v pvp (areny) to sem tam pojebabrem
7. Proč chceš zrovna k nám?:
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com): jop, mam aj vt a pod..
9. Věk: 22
10. Byl si ToC/TogC: jj 10 aj 25 man
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině? schopny som hrat hocikedy ak sa dohodne nieje problem. okrem toho som tu aj tak dost casto.
12. 12. GS(nevíš co to je, nezkoušej to): 5100gs
13. 13. Něco o sobě: Tak ako som spomenul mam 22r. wow hravam pomerne casto. od wow si davam pauzu ked som s holkou. hram pre zabavu, ale chcem byt stale lepsi v RL sa venujem fotografii a digi. uprave. jop som fotograf
2. pve hram envenom rogue, pvp bg hram subtlety alebo mutilate
3. profese: ench 450, jwc 450
4. Předchozí guildy: The power of nightmares, Vanguards of Illidan
5. Jak dlouho hraješ WoW: hral som asi 2roky, potom som mal 1,5 roka pauzu a teraz to bude dalsi rok
6. Seš skill?: ohladom svejej class viem po teoretickej stranke vsetko, v pve pohoda, v pvp (areny) to sem tam pojebabrem
7. Proč chceš zrovna k nám?:
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com): jop, mam aj vt a pod..
9. Věk: 22
10. Byl si ToC/TogC: jj 10 aj 25 man
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině? schopny som hrat hocikedy ak sa dohodne nieje problem. okrem toho som tu aj tak dost casto.
12. 12. GS(nevíš co to je, nezkoušej to): 5100gs
13. 13. Něco o sobě: Tak ako som spomenul mam 22r. wow hravam pomerne casto. od wow si davam pauzu ked som s holkou. hram pre zabavu, ale chcem byt stale lepsi v RL sa venujem fotografii a digi. uprave. jop som fotograf
vipex- Anonymní
Re: Vipex, rogue, mutil-envenom / subtlety
Je to kamoš a dobre dps v tocku a vie to za rogunu umna určite PRO
Anonymní- Anonymní
re:
no jelikož rogunu potřebujem a chybí nám jsem PRO slyšel jsem že ten gear je pvp mohl by si postnout link na DMG metr/trener dummy, nebo stačí napsat kolik točís v TOC, zajímá mě to proto asi bych s tebou mohl počítat do party3 (hc) nebo na togc 25
tsatsiky2- Poèet pøíspìvkù : 184
Vše vypadá dobře, ale nějak jsi zapoměl vyplnit proč chceš k nám. A mě by zajímalo proč se sem ty lidi hlásej, tak to doplň a pak ti asi dám Pro.
Anonymní- Anonymní
pro <- abych mel porad hodne postu a mohl se kabonit kdyz nedostanu drop :-D
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: