I N C O M I N G
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

prihláška argi

5 posters

Goto down

prihláška argi Empty prihláška argi

Příspěvek  Argi/DK/Blood/Frost Wed Jul 23, 2014 11:40 am

1. Nick: Argi
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): Blood/Frost http://armory.molten-wow.com/character-profile/Argi/Neltharion/ na talentoch stále pracujem už som mal fakt dobre ale bolo to na ice wow ale nevieme sa dostať na účet takže je to stále v procese testovania ale už pomaly ale isto sa to blíži k tomu ako mi to vyhovuje a ako je to podla mna najlepšie ale ak má niekto viac skúseností a vie to lepšie a bude mi to sedieť kludne sa priučím niečomu novému :-)
3. Rotace/Priorita abillit + Priority stats (vysvetlit ! - at vime co vlastne mackas a jak to jedes .-)): Mast>dodge>Parry>stam       26 Exp> 8% hit
4. Profese: Herb/Alch ale pôjdem do Min/BS
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): WoW hrám už od TBC vlastne od začiatku 2.4.3. DK hrám od WOTLKU vlastne od Wotlku som nič               iné ani moc nehral.
6. Seš skill? : nechcem hovoriť že som najlepší ale sú aj o veľa horší ale snažím sa stále zdkokonalovať a verím že sa toho od vás veľa môžem naučiť :-)
7. Proč chceš zrovna k nám?: Hrám tu už dáky ten deň po pauze a global je vačšinou fakt neznesitelný možno raz som tam mal dobrý raid ale bohu žial to bolo bot ... Teraz viac k veci brat u vás bol a vaše raidy na nič krajšie som sa dlho nepozeral :-) keď som počúval o čom sa rozprávalo na ts som rozmýšlal že to nahrám a budem púštať svojím deťom
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: Bohužialnemám moje financie sú na tom mizerne ale vedel by som si ho splašiť ak by bolo terba ale s ts3 nemám problé môžem tam byť :-) mám zabudovaný mikrák ale to fakt nechcete Very Happy
9. Věk(16+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 18
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé):BoT 4/5 BWD 5/6  FL 6/7 FL som hral na ice tu mám len 3/7 hc
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: som absolútne flexibilný :-)
12. Tvůj Item lvl  PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): Blood-Tank 380 ilvl / Frost-DMG 382 ilvl
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Som z BA mám rád zábavu jazdím na sk8 študujem záhradnú architektúru sranda škola ale už mi ruka odpadne z kreslenia zachvílu a ták taký normálny človek občas teda nie ale väčšinou hej :-)

Argi/DK/Blood/Frost
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

prihláška argi Empty Re: prihláška argi

Příspěvek  Boosty Wed Jul 23, 2014 9:01 pm

Tak .... za 1 ) ... kdo je prosimte tvuj brat .-) ?
           za 2 ) ... NEvim sice zda mi armory neukazuje nejakou kokotinu ... ale ten equip co mas neni ani tank eq ... ani dmg eq :-O ... ( nic protim ilvlu) ... ale je to poradne pozlepovany a vlastne dokopy uplne na nic Very Happy ...
           za 3) ... chci te videt i game 
           za 4 ) ... nahrat a poustet detem ? Very Happy ... sice nevim co si zrovna slysel za dung kdy to bylo dystak mi to napis ... ale ty nadavky a nektery sluvka prosimte vypípej Very Happy 
           za 5 ) ... Pockam si co reknou lidi co se vyznaj vic do Dk ( nemam dk a ani nechci Very Happy ) 
           za 6) ... Normalne bych si rekl ze az si sezenes equip ... tak si napis prihlasku znova podle toho co vidim ... ale celkem se mi libi tvuj pristup ... tak uvidime .... tohle neni moc o me ...  Jinglles Davaj Very Happy
           za 7) ... Gl :-)

Zatím NEVIM.
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Poèet pøíspìvkù : 757

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Wed Jul 23, 2014 9:15 pm

26 Exp> 8% hit

Na tanka ? .... podle me waste deff statu ... ale jak rikam Dk neni moje liga ... ale muj nazor je ze hit a exp cap na tanka ( zvlast takovej single target op threath jak dk) je zbytecny .... 17 exp .... 5,5 - 6% hit max ..... muj nazor ... treba mi to tu nekdo vyvrátí :-)
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Thu Jul 24, 2014 3:04 am

je to dost divna prihlaska no xD na ten hit a exp cap rovnou zapomen a vysvetli mi mastery vs stamina na toho blooda.. a rikam "vysvetli"... a pokud to nezvladnes tak jsem urcite PROTI

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Mallakai Thu Jul 24, 2014 4:53 am

bud pletes dohromady frosta a blooda nebo nevim xD trochu zmatecna prihlaska xD a nevim co si videl ale zaznamy z ts bych detem nepoustel xD pomery mast stam bych taky rad slysel xD

Zatim Neutral

nutno videt a otestovat
Mallakai
Mallakai
Officer
Officer

Poèet pøíspìvkù : 46

Návrat nahoru Goto down

prihláška argi Empty RE

Příspěvek  Jingles Thu Jul 24, 2014 5:06 am

takto..nechapem tu agilitovu zbran......, pak ten exp aj hit., equip mas poszliepany pvp , dmg , tank,feral/hunter....talenty by som rad videl, bo na armory no chance....ked tak napis aky ench pouzivas na zbrani, a tvoje tank staty + ako yama podotkol: Stam vs mastery vs dodge +parry....ale zatial som proti....max na vyskusanie na nejaky raid / dung....

Jingles
Officer
Officer

Poèet pøíspìvkù : 119

Návrat nahoru Goto down

prihláška argi Empty argiii

Příspěvek  argii Thu Jul 24, 2014 9:36 am

noo takto bude to trošk dlšie :-D začnem asi mojím gearom najprv som hral frosta ale na kolko ho hrám už dáky ten rok tak ma to omrzelo a chcel som skúsiť tanka takže blood podla všetkého asi na to nejdem správnym smerom a veľmy rád by som sa to naučil mne moje tankovanie neprišlo zlé ale ste skúsenejší priznávam rád by som sa poučil ak by to bolo možné dáke rady pre začiatok čo sa týka statov to asi tiež nieje najsprávnejšie toto bolo najlepšie asi čo som našiel snažil som sa si to upraviť podla toho čo som si pamätal z ice wow ale asi som si toho moc nezapamätal na ten account sa neviem dosťať lebo som ho mal z bratom ja som tam mal dk on mage wallky a holy maga používal ked sme neboli vo wow na ench a neviem sa tam dostať :-/  môj eq nieje boh vie čo priznávam ale môj luck na drop je asi tak 2% že padne niečo pre a ked aj padne tak roll nikdy nevyhrám v podstate na sebe nemám skoro nič dropnuté ale to ste si asi všimli :-/ a ta zbran k tomu sa už asi ani vyjadrovať nemusím je to jediná zbraň čo som si mohol kúpiť inak zbraň mi ešte žiadna nedropla za to čo som na moltene prijatie je na vás pokúsim sa to dať ešte dokopy a uvidíme či to bude správne každopádne blood dk ma baví čo sa týka failovania tak to sa ma moc netýka ale nechcem vyzerať moc namyslene aj ja robím chyby ale snažím sa to eliminovať ....... skúsim sa opýtať ešte holyho ak na neho splaším dáky kontak bo na skype som ho nevidel už asi 50000 rokov takže asi tolko k tomu a ano je to blood a frost dokopy a tam ten item na dmg som failol buy bo som si to natešene kúpil bol prvý a osoketoval a kým som si to stihol všimnúť tak sa nedal predať a vlastne v tedy som prestal hrať teraz ma to znova pochitilo tak sa snažím rýchlo zbierať gear a robiť čo sa dá zdokonalovať a tak ale podla toho čo píšete moje talenty a staty nebudu košer :-/ ak by ste mi s tým pomohli tak to dám všetko dokopy behom dna :-) naučím sa s tím robiť poriadne a napíšem si druhú prihlášku ak mi to dovolíte každopádne dakujem za váš názor

argii
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Thu Jul 24, 2014 7:42 pm

Ice onlline ( Ice WoW ) ----> Cata parody ... bohuzel ... od tamtud si radsi nic nepamatuj Very Happy ....
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Fri Jul 25, 2014 4:28 am

Boosty napsal:Ice onlline ( Ice WoW ) ----> Cata parody
ftw

lidi ti tu pokladaji otazky a ty na to odpovis slohovkou ze ktery nevyctes jediny slovo ohledne toho co se te tu lidi ptaji.. jen ze tvuj osobni drop rate je 2% (asi si dlouho pocital) potom neco o tvojem bratrovi a o epickejch cz/sk freeckach...

PROTI

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Revenage Fri Jul 25, 2014 11:20 pm

2. - na Cata problém s talentama ? seriously ?
8. - mne osobne to celkem vadí, si predstav že ideš 10man kde 4ria ludia sú bez mikraku, potom je tam ticho a aj raid stráca na kvalite

Velkou výhodou je že sa chceš priučiť ... z druhej strany z toho čo si napísal "WoW hrám už od TBC vlastne od začiatku 2.4.3. DK hrám od WOTLKU vlastne od Wotlku som nič iné ani moc nehral.", za tú dobu už by si mal aspoň to dk ( aj ked v priebehu datadiskov sa menilo ) s využitím návodov dokonale ovládať.

zamňa PROTI
Revenage
Revenage

Poèet pøíspìvkù : 226

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Bradleyz Sat Jul 26, 2014 12:27 am

U blood dk není potřeba capovat Hit/Expertise protože Hit máš z frosta a expertise máš z talentů od blooda když se podíváš do spellbooku Smile a měl by jsi vědět že jse preferuje Mastery>Stam>Parry a až nakonec dodge za mě zatím Neutral
Ale prověřil bych tvé zkušenosti v nějakém dungu Smile

prihláška argi 5823253TJyCw

Bradleyz

Poèet pøíspìvkù : 4

Návrat nahoru Goto down

prihláška argi Empty argii

Příspěvek  agrgii Sat Jul 26, 2014 9:47 am

ja som si pozeral návody testoval všetko bohužial len v dungoch a toto mi prišlo najlepšie čo sa týka raidov tak som tankoval len staré a nebol s tím moc problé ale váš názor beriem a akceptujem určite to viete lepšie ako ja :-) je to na vás a ten mikrák by som si zaobstarať vedel dáko síce by to nebolo top ale staré sluchátka sa mi rozpadli :-/

agrgii
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

prihláška argi Empty argii

Příspěvek  argii Sun Jul 27, 2014 11:07 pm

Bradleyz moc ti dakujem veľmy si mi pomohl až som nechápal z toho ako to funguje teraz ešte raz diki moc Smile

argii
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Mon Jul 28, 2014 8:12 pm

Trosku na tom zapracuj ... a verim ze kdyz whispnes Bradleyzovi nebo Jingllesovi .... tak ti oba nejak poradí .... každopádně to co je ted ... tak je bohužel malo .... potun to ... a zkus to pak nekdy znovu ... GL ... bohužel ... NEPRIJAT ... CLOSED
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: