I N C O M I N G
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Přihláška K vám do guildy CZ/SK

2 posters

Goto down

Přihláška K vám do guildy CZ/SK Empty Přihláška K vám do guildy CZ/SK

Příspěvek  Desmos Sun Apr 20, 2014 5:44 am

1. Nick: Taleal ( jsem zatím na FW, ale už mám skoro nafarmení pointy) Jinak mám další 4x 85 s full gearem 395 Ilvl  průměr
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): Hraju Restoration a Feral (tank) http://armory.molten-wow.com/character-profile/Taleal/Frostwolf/
3. Profese: Tailoring a JWC
4. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): WoW hraji již 4 roky
5. Seš skill? Nikdo není skill přece, vždy se dá něco zlepšovat
6. Proč chceš zrovna k nám?: Jste CZSK guilda s parádným proggresem a jsou zde i lidi z mé guildy na FW
7. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: Vše již mám
8. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): Je mi 19
9. Jaké raidy si prošel?(jen celé): FL, DS, BoT ( krom Sinestry)
10. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Ano, jsem
11. Tvůj Item lvl  PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): 396 Ilvl v Restu a 393 Ilvl ve Feralu
12. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Jsem osoba, která ráda chodí guild runyy s faj partou lidí, která si umí užít WoW. Dokážu se naučit novým taktikám, dokážu se poučit z vlastnáích chyb

Desmos
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Přihláška K vám do guildy CZ/SK Empty Re: Přihláška K vám do guildy CZ/SK

Příspěvek  Boosty Mon Apr 21, 2014 9:59 pm

PRihláška celkem zajímavá .... ač resto druidy hodne Sjíždim Very Happy ... tak o tomhle budu muset premýšlet ... pac mame 2x 10 grupu ... a v jeden healuju ja a v jedne Mallakai Very Happy ..... mluvily sme spolu o 3 grupe která by se rozjela ... ale to záleží na dalších lidech co by se nabrali ... každopádně .... za Eq a veci co se dali napsat sem mas PRO ... ale minimalne te chci videt INGAME ....gl
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Poèet pøíspìvkù : 757

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Mallakai Tue Apr 22, 2014 3:22 am

yop na resto druidech tu uz nekdo ujizdi sem slysel xD jako kazdopadne si te budem muset proklepnout xD jelikoz je dost mozny ze se rozjede treti grupa a healeri by tim padem uz byli komplet tak u me mas male bezvyznamne + a Pro na Test
Mallakai
Mallakai
Officer
Officer

Poèet pøíspìvkù : 46

Návrat nahoru Goto down

Přihláška K vám do guildy CZ/SK Empty přihláška

Příspěvek  Taleal-Teliel-Delorien Tue Apr 22, 2014 7:28 pm

http://armory.molten-wow.com/character-profile/Teliel/Frostwolf/ Unholy/Blood DK 396 Ilvl
http://armory.molten-wow.com/character-profile/Delorien/Frostwolf/ Shadow/Holy Priest 394 Ilvl
http://armory.molten-wow.com/character-profile/Teleon/Frostwolf/ Enhacement/Restoration Shaman 391 ilvl Enha/ Resto je jen 382ilvl

A děkuji, že jste mě přijali Smile

Taleal-Teliel-Delorien
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Wed Apr 23, 2014 11:12 pm

jj všechno v poho .... to převedeš časem .-) .... kdy budeš mít ty pointy teda ? :-)
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Návrat nahoru Goto down

Přihláška K vám do guildy CZ/SK Empty Přihláška K vám do guildy CZ/SK

Příspěvek  Taleal atd. Sun Apr 27, 2014 2:56 am

Tak už sem opravil to haste, upraveno na haste cap 920, jinak vše na masterku Smile

Taleal atd.
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Fri May 02, 2014 6:23 am

Sry .... velky zpoždení .... no ... domluvily sme se tak .... ze poradne nevime co maj s tebou v planu yamatard atd ... ale co se tyce nasi iniciativy a zajmu o tebe jako resto druida do guildy ... tak PROTI .... domluvim se jeste s nekym od vas ... co a jak ... ale je toho vic nez jen haste cap :-) ... pokud budou o tebe mit hroznej zajem jak jim tahas healing atd ... tak primhourim oci ... ale dystak se ozvu .. a zatim NEPRIJAT ...CLOSED
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: