I N C O M I N G
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ExtremxD Mag / Fire

Goto down

ExtremxD Mag / Fire Empty ExtremxD Mag / Fire

Příspěvek  Extrem Sun Jul 13, 2014 7:06 am

1. Nick: ExtremxD
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): http://armory.molten-wow.com/character-profile/Extremxd/Neltharion/ zatim expím
3. Rotace/Priorita abillit + Priority stats (vysvetlit ! - at vime co vlastne mackas a jak to jedes .-)): moc toho zatím neumím ,ale jelikož můj bratr hraje wowko už dlouho tak snad mě poradí
4. Profese: Tailoring/Inscription
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): tak čtvrt roku
6. Seš skill?: rozhodně ne
7. Proč chceš zrovna k nám?: chtěl bych chodit pořadné raidy a také se naučit pořádně hrát WoW
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: mám stažený nemám sluchátka bratr mě je sebral
9. Věk(16+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 15
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): raidy jsem moc nechodil jen dungeony
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: když se nestane něco nečekaného tak bych tu měl byt
12. Tvůj Item lvl  PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): 23  Very Happy expím a chci se zaměřit na pve
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Jmenuji se Patrik wowko hraji tak 3-4 měsíce hrával jsem spíše hry typu: Watch dog, GTA, Mafia 2, Starcraft .... od té doby co bratr odjel do Anglie a nechal mě jeho účet na battlenetu tak jsem hrál i wowko a nadchlo mě to tak že jsem si musel i já sám zahrat ale ne už na battlenetu  Crying or Very sad

Extrem
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

ExtremxD Mag / Fire Empty Re: ExtremxD Mag / Fire

Příspěvek  Anonymní Sun Jul 13, 2014 8:45 am

myslim ze vzhledem k veku a zkusenostem asi nic..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

ExtremxD Mag / Fire Empty Re: ExtremxD Mag / Fire

Příspěvek  Boosty Sun Jul 13, 2014 8:46 am

NEPRIJAT CLOSED !!!
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Poèet pøíspìvkù : 757

Návrat nahoru Goto down