Afflixit/DK/Frost/Blood
2 posters
Strana 1 z 1
Afflixit/DK/Frost/Blood
1. Nick:Afflixit
2. Co hraješ,talenty(link na armory )http://armory.molten-wow.com/character-profile/Afflixit/Sargeras/ Střídám to mezi Frostem a bloodem..co je víc potřeba.
3. Rotace/Priorita abillit + Priority stats.Hit(8%)>Expertise(24) Haste>Mastery>Crit...Obliterate a Frost strike (Killing machine) Howling blast a udržovat dotky.
4. Profese:Mining,Blacksmithing
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):Rok hraji WoWko a stejně dlouho za DK.
6. Seš skill? Nedokážu posoudit
7. Proč chceš zrovna k nám?:Dostal jsem na vás doporučení od kamaráda prý jste jediná fungující česká guilda,to je asi hlavní důvod..Moc mě nebaví hrát solo bez guildy nebo v mezinárodní..rád si během hraní povídám..
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?:Samozřejmě.
9. Věk(16+, předpokládejte, že raidíme do nocí):17
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé):Na serveru kde hraji bohužel není žádná fungující česká guilda což je i důvod proč si chci přehodit chary k vám pochopitelně jestli mě přijmete tak že raidy které chodím jsou s Globalem...DS 4/5 FL 3/7 BH 3/3 fully se bohužel nechodí..ale rychle se učím a nedělá mi problém se naučit taktiky přes youtube.
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?pro mě není problém žádná hodina
12. Tvůj Item lvl PvE/PvP:390 pve/393 pvp
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek:Nolifer se závislostí na WoWku víc vědět netřeba
2. Co hraješ,talenty(link na armory )http://armory.molten-wow.com/character-profile/Afflixit/Sargeras/ Střídám to mezi Frostem a bloodem..co je víc potřeba.
3. Rotace/Priorita abillit + Priority stats.Hit(8%)>Expertise(24) Haste>Mastery>Crit...Obliterate a Frost strike (Killing machine) Howling blast a udržovat dotky.
4. Profese:Mining,Blacksmithing
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):Rok hraji WoWko a stejně dlouho za DK.
6. Seš skill? Nedokážu posoudit
7. Proč chceš zrovna k nám?:Dostal jsem na vás doporučení od kamaráda prý jste jediná fungující česká guilda,to je asi hlavní důvod..Moc mě nebaví hrát solo bez guildy nebo v mezinárodní..rád si během hraní povídám..
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?:Samozřejmě.
9. Věk(16+, předpokládejte, že raidíme do nocí):17
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé):Na serveru kde hraji bohužel není žádná fungující česká guilda což je i důvod proč si chci přehodit chary k vám pochopitelně jestli mě přijmete tak že raidy které chodím jsou s Globalem...DS 4/5 FL 3/7 BH 3/3 fully se bohužel nechodí..ale rychle se učím a nedělá mi problém se naučit taktiky přes youtube.
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?pro mě není problém žádná hodina
12. Tvůj Item lvl PvE/PvP:390 pve/393 pvp
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek:Nolifer se závislostí na WoWku víc vědět netřeba
Affli- Anonymní
Re: Afflixit/DK/Frost/Blood
Ten nolifer te zachranil to mastery az an druhym miste se mi moc nelibi ale jinak pro na test teda..
Anonymní- Anonymní
Je sice pravda že Mastery mi zvyšuje veškerej Frost damage..ale mě to haste vyhovuje víc..častěji mi procne Killing machine..
affli- Anonymní
to je dost mozny ze ti vic procuje KM ale na top dps se jede mastery stack
Anonymní- Anonymní
ejha nekdo ze zápalem "ale rychle se učím a nedělá mi problém se naučit taktiky přes youtube" :-D
rotacia ok, staty ok ( Yama tj sice pravda ale naštestí tu je možnosť výberu (obli/masterfrost) a špatne by to bylo len vtedy keby jel crit :-D master frosta bych osobne riešil asi až s nokaledama v rukach ale tj vec každého )
asi PRO na TEST aj ked newim jak to j s místama v R1/R2
rotacia ok, staty ok ( Yama tj sice pravda ale naštestí tu je možnosť výberu (obli/masterfrost) a špatne by to bylo len vtedy keby jel crit :-D master frosta bych osobne riešil asi až s nokaledama v rukach ale tj vec každého )
asi PRO na TEST aj ked newim jak to j s místama v R1/R2
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
Prijat na TEST ... napis si o inv .... gl ... CLOSED
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Similar topics
» Onlypeas/DK/Blood/Unholy
» Muskatpe DK blood/frost
» Tauronus/DK/Frost/Frost (PVP)
» Hawkingg/Dk/Frost
» Hurri/DK/Unholy/Blood