Onlypeas/DK/Blood/Unholy
+2
Qman
Boosty
6 posters
Strana 1 z 1
Onlypeas/DK/Blood/Unholy
1. Onlypeas
2. Hraju převážně blood tanka, ale není problém to přestavět a eq znovu sehnat (armory: http://armory.molten-wow.com/character-profile/Onlypeas/Neltharion/)
3. Profese: MINING/BS
4. WoW hraju dobré 4 roky, možná víc, zařínal jsem od TBC postupně jak šel čas tak jsem přecházel na jine datadisky. Za DK hraji od wotlku 3.3.5, až tam mě teprve tahle classa chytla.
5. Seš skill? Špatně na tom nejsem co se týče PvP
6. Chci k vám, protože jste jediná česká guilda u Hordy na Neltharionu o které vím
7. ANO
8. 18 let
9. BH/BoT/BD celé
10. Jsem na internátu přes týden, takže časově by to problém nebyl. Jen internet sem tam zlobí a přes víkend no problema.
11. PvE 378il/PvP sux
12. 2metry, 105kg chodící hmoty, modré oči, černé vlasy, boty vel.45, nekouřím, rum<3, slabost pro malé slečny s naditou chestou
2. Hraju převážně blood tanka, ale není problém to přestavět a eq znovu sehnat (armory: http://armory.molten-wow.com/character-profile/Onlypeas/Neltharion/)
3. Profese: MINING/BS
4. WoW hraju dobré 4 roky, možná víc, zařínal jsem od TBC postupně jak šel čas tak jsem přecházel na jine datadisky. Za DK hraji od wotlku 3.3.5, až tam mě teprve tahle classa chytla.
5. Seš skill? Špatně na tom nejsem co se týče PvP
6. Chci k vám, protože jste jediná česká guilda u Hordy na Neltharionu o které vím
7. ANO
8. 18 let
9. BH/BoT/BD celé
10. Jsem na internátu přes týden, takže časově by to problém nebyl. Jen internet sem tam zlobí a přes víkend no problema.
11. PvE 378il/PvP sux
12. 2metry, 105kg chodící hmoty, modré oči, černé vlasy, boty vel.45, nekouřím, rum<3, slabost pro malé slečny s naditou chestou
Onlypeas- Anonymní
Re: Onlypeas/DK/Blood/Unholy
Pokud chcem dat do kupy druhou grupu ... tak tank bude hodně potřeba ... zatim PRO
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
!!! TANK !!! .................ZA
Qman- Poèet pøíspìvkù : 31
ZA tankú je po čertech malo :-D
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
Tanka do dalsieho raidu treba.... takze ZA
UjcokDrago- Poèet pøíspìvkù : 12
RE:
Nooo sice ilv mas pekny ale to ti asi robi ta axe, dost veci na tanka ti chyba, a mas taky mix pve tank + pvp + pve dmg....to by si musel zmenit. Na druhu stranu hras dk dlho , cize nejake tie skusenosti by si mal mat a kedze dobry tank sa zhana tasko a equip sa da dobrat, tak som ZA na test.
Jingles- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 119
Dk riesi Jingles cize on sa vyjadril ZA . suhlasim ZA test ...
Anonymní- Anonymní
K tomu EQ, ze začátku jsem nevěděl co jet, rozjel sem tedy dps a automaticky se zaměřil hned na pvp. Jenže postupem času mě chytlo pve, tudíž jsem stavěl dps do pve. No a jak jsem si všímal, dps moc, tanků málo. Takže cíl byl jasnej, rozjet tanka. Z toho vznikl tenhle mix, ale už to dávám všechno jak má být, farmím, scoketuju, reforguju co se dá. Takže to doženu rozhodně
Onlypeas- Anonymní
Ok ... sanci na test si zaslouzis ..... napis si o inv do guildy ... PRIJAT ....CLOSED .... gl
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Similar topics
» Afflixit/DK/Frost/Blood
» Muskatpe DK blood/frost
» Chronoprd / Death Knight / Unholy (DPS) / Blood (snaha o TANK :)
» DK frost/Unholy
» DK blood/frost
» Muskatpe DK blood/frost
» Chronoprd / Death Knight / Unholy (DPS) / Blood (snaha o TANK :)
» DK frost/Unholy
» DK blood/frost
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: