Přihláška do guildy
5 posters
Strana 1 z 1
Přihláška do guildy
1. Nick: Galdox
2. Co hraješ,talenty(link na strom): Feral, dmg
3. Profese:Leatherworking a skining 290skill, teprve dodělávám
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):DoA, chci zkusit jinou partu lidi, a chci chodit sem tam i PvP. Oni jsou čisté PvE a to mi moc nesedělo.
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):2 roky, mage, paladin a z toho 1rok za tohoto druida.
6. Proč chceš zrovna k nám?: Tak když jsem se ptal ve WW tak jste měli dobré doporučení a chci být v gildě která chodí PvP i PVE.
7. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?:všetko mám jen sluchatka s mikrákem budu mít nové koncem prázdnin z duvodu poruchy tech starých, které jsou ted už nefunkční.
8. Věk 20, Student. Takže času dost
9. Jaké raidy si prošel?(jen celé):KZ, ZA, Grull, Magnet atd. + pulka SSC
10. Jsem schopen hrát víkendy a během týdne se večer nejaký čas určitě taky najde.
11. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): netuším co to je
12. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Od září jsem na vysoké škole v Opavě, takže času by mělo být hodně a jinak wow mě celkem baví a hraji to hlavně kvůli zábavě a možnosti si zajít slušný raid.
S pozdrav Galdox
2. Co hraješ,talenty(link na strom): Feral, dmg
3. Profese:Leatherworking a skining 290skill, teprve dodělávám
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):DoA, chci zkusit jinou partu lidi, a chci chodit sem tam i PvP. Oni jsou čisté PvE a to mi moc nesedělo.
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):2 roky, mage, paladin a z toho 1rok za tohoto druida.
6. Proč chceš zrovna k nám?: Tak když jsem se ptal ve WW tak jste měli dobré doporučení a chci být v gildě která chodí PvP i PVE.
7. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?:všetko mám jen sluchatka s mikrákem budu mít nové koncem prázdnin z duvodu poruchy tech starých, které jsou ted už nefunkční.
8. Věk 20, Student. Takže času dost
9. Jaké raidy si prošel?(jen celé):KZ, ZA, Grull, Magnet atd. + pulka SSC
10. Jsem schopen hrát víkendy a během týdne se večer nejaký čas určitě taky najde.
11. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): netuším co to je
12. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Od září jsem na vysoké škole v Opavě, takže času by mělo být hodně a jinak wow mě celkem baví a hraji to hlavně kvůli zábavě a možnosti si zajít slušný raid.
S pozdrav Galdox
Galdox- Anonymní
Re: Přihláška do guildy
sice pomerne sympaticka prihlaska ... ale mas ty vubec 80 ku ?....... nemas zadne zkusenosti s WotLk Raidy....... prosim celym nazvem tu tvoji byvalou guildu .... jinak zatim PROTI a zkus mi tohle doplnit .-)
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
re
Zdar, no pokud je toho vtip tak pokud ne tak . Jsme hlavně PvE guilda a PvP chodíme jen málo a raidy jsou u nás na prvním místě. U raidů si napsal KZ, Grull, SSC - ty vole tady WOTLK !! jediná možnost je že nejsi ještě lvl 80 a to už by u mě vyvolávalo mrákoty... PROTI a to bych poprvé dal nejradši největším písmem a tučně
Joranka- Poèet pøíspìvkù : 136
plně souhlasím s Joranem
kema- Poèet pøíspìvkù : 93
nvm no ja s tej prihlasky som neistil skoro nic akurat ze nvs co gs, takze predstavu o geare nemam, cas len ces wikend ties nic moc, sluchatka si moses kupit stoja 3e nvm preco budes cakat do konca prazdnin.. Ta guilda kde si bol netusim co to je. Akurat viem ze wow hras us par rokov co je asi jedine plus ktore viem vycitat s prihlasky. Za mna proti. Pokial mi dopises gs, dps ake tocis a ktore raidy s wotlku si dal a vies taktiku tak porozmyslam.
caleth- Poèet pøíspìvkù : 68
NEPRIJAT CLOSED
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Similar topics
» Přihláška K vám do guildy CZ/SK
» Prihláśka do guildy Incomming
» Prihlaska.
» Arcane Mage - prihláška
» Unforcer/Hunter/Mm
» Prihláśka do guildy Incomming