Charonish/Warlock/Affliction/Destruction
4 posters
I N C O M I N G :: Prihlasky :: prijaty
Strana 1 z 1
Charonish/Warlock/Affliction/Destruction
1. Nick: Charonish
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): Affli / Destro http://armory.molten-wow.com/character-profile/Charonish/Frostwolf/
3. Profese: Enchanting / Inscription
4. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): wow celkove seriozne od 2.4.3, locka jsem zacal v pve az na 4.0.6
5. Seš skill? lama nebudu
6. Proč chceš zrovna k nám?: jak uz rekl stinky, u nas na FW to nema budoucnost a chteli bysme dorazit FL HC
7. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS mam, mikrak taky
8. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 23
9. Jaké raidy si prošel?(jen celé): z cata obsahu 4.0.6 4/4 BoT 5 BWD (2 HC), na 4.3.4 FL 7/7 N 5/7 HC DS 4/4, precata mam naraidovano hodne
10. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: to by nemel byt problem snad nikdy
11. Tvůj Item lvl PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): pouzivam dva gear setupy na PvE 395 a 398 ilvl, pvp ilvl 399
12. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Co tu dodat, snad jen ze mam char stale na FW a cekam na vote na transfer. nevim jestli ma cenu tu neco rozepisovat o classe atd, klidne prodiskutuju pak vse ingame :)mozna snad jen ze v Sins na FW jsem delal raid leadera, ale stinky toho uz vyspoiloval urcite vic :Ddps z dummy tu nikde vyscreenovany nemam a lognout ted nemuzu, kdyztak dodam kdyz bude potreba, zatim muzu hodit jen tenhle screen s mym rekordem z murozonda ale to uz tu taky stinky nekam hazel
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): Affli / Destro http://armory.molten-wow.com/character-profile/Charonish/Frostwolf/
3. Profese: Enchanting / Inscription
4. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): wow celkove seriozne od 2.4.3, locka jsem zacal v pve az na 4.0.6
5. Seš skill? lama nebudu
6. Proč chceš zrovna k nám?: jak uz rekl stinky, u nas na FW to nema budoucnost a chteli bysme dorazit FL HC
7. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS mam, mikrak taky
8. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 23
9. Jaké raidy si prošel?(jen celé): z cata obsahu 4.0.6 4/4 BoT 5 BWD (2 HC), na 4.3.4 FL 7/7 N 5/7 HC DS 4/4, precata mam naraidovano hodne
10. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: to by nemel byt problem snad nikdy
11. Tvůj Item lvl PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): pouzivam dva gear setupy na PvE 395 a 398 ilvl, pvp ilvl 399
12. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Co tu dodat, snad jen ze mam char stale na FW a cekam na vote na transfer. nevim jestli ma cenu tu neco rozepisovat o classe atd, klidne prodiskutuju pak vse ingame :)mozna snad jen ze v Sins na FW jsem delal raid leadera, ale stinky toho uz vyspoiloval urcite vic :Ddps z dummy tu nikde vyscreenovany nemam a lognout ted nemuzu, kdyztak dodam kdyz bude potreba, zatim muzu hodit jen tenhle screen s mym rekordem z murozonda ale to uz tu taky stinky nekam hazel
Charonish- Anonymní
Re: Charonish/Warlock/Affliction/Destruction
jo o tobe sme mam pocit neco malo slyseli xD nekdo si tam s tebou honil triko xD sem na tebe zvedavej ale tohle bude muset boosty s nemcem pac ja sem na locka levej (me to proste nedava dmg xD ) xD kazdopadne PRO na Test
Mallakai- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 46
"2. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek:" - od Boostyho dostaneš zjeba protože to mnelo byt neco z Real life aaaale ...
PRO na test - kolega ťa vychvalil do neba tak sme šeci zvedaví co v tebe je friško votuj nech už si unás
PRO na test - kolega ťa vychvalil do neba tak sme šeci zvedaví co v tebe je friško votuj nech už si unás
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
Postni prosimte nejakej screen z jinaciho Bosse ... pokud mozno Morchoka .... jinak ... Chci te videt v dungu ´na vlastni oci ´.... az si to prevedes tak te rad uvidim :-) ... zatim PRO TEST
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
hmmm warlock :-)
Asuron- Poèet pøíspìvkù : 138
Ok ... až budeš mít vote tak se Ingame ozvy .... a možná ti dam nastarosti i 3 (10 man ) grupu ... kdyz si delal raid leadera ... to se urco hodi :-) ... gl
Boosty- Gum
btw .... video z našeho Fl hc vam s tim třeba nějak nepomohlo ? .. nebo je to čistě o lidech ? :-)
Boosty- Gum
warlocka si beru xD
Mallakai- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 46
Feeeraald
Charo už dovotuj.... :-D nemám haste buff v ET.... a nemám se s kym přetáčet :-D na worldu sou samý košťata
Ferald- Anonymní
Ten RL beztak zbyde na me ten bastard mi rekl uz to delat nebude kdyz nemusi na fw jsme byli RL my dva xD
Yamatard- Anonymní
neco :D
Cus sry ze jsem se delsi dobu neozval nemam ted aktualne pc, umrelo xD mam objednany novy dorazi v pondeli, screeny z DSka sem vam udelal ale jsou na mym mrtvym pc HDD, takze nejdriv v pondeli, jinak doufam ze mate nouzy o roguny protoze se zda ze bude vote na dva transfery (rogue 398 ilvl pve 400 ilvl pvp), jinak tedka mam k dispozici MAC na kterym to taky jede ale nemam zadny addony atp takze jsem jak slepej (muj wow byl amsivni addon pack) xD mozna udelam transfery uz ted ale hranischopnej budu az v pondeli
k tomu FL HC, u nas to bylo takovy zajimavy, vetsinou sme meli core 5-6ti lidi kteri hrat umeli a chteli, a zbytek nam to ku*vil...kdyztak pak povim vic ingame
k tomu FL HC, u nas to bylo takovy zajimavy, vetsinou sme meli core 5-6ti lidi kteri hrat umeli a chteli, a zbytek nam to ku*vil...kdyztak pak povim vic ingame
Charonish- Anonymní
transfer
Tak transfer hotov, lock je na neltharionu, bohuzel hraju jak vopice, jsem stale na macu, jak jsem rikal predtim pc bude v pondeli xD
Charonish- Anonymní
Boosty lockni to
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
sry nebyl sem tu .... PRIJAT na TEST ... CLOSED
Boosty- Gum
Similar topics
» Edoras/Warlock/Destruction
» Glynix/Warlock/Affliction/Destro
» Jediny/Demono-Warlock/Destro-Warlock