Edoras/Warlock/Destruction
3 posters
Strana 1 z 1
Edoras/Warlock/Destruction
1. Edoras
2. destro
3. tailoring 443, enchanting 145- pracujem na tom
4. Fallen of the heroes, Hornyes, večsinov bola dôvodom nuda lebo nechodili pravidelne raidy
5. asi tak rok a pol s týmto charakterom a popri tom ešte nejaký ty altovia
6. nech povedia iný, mam zo seba dobrý pocit a som spokojný ale to už posúdite vy
7. tak počul som ze ste velmy dobre zohraný tým robíte aj nejaké tie stretka, stretávam aj mnoho členov v hre a mam tu aj zopár kamarátov, ktorý mi povedali ze táto guilda je super tak by som to chcel skúsiť a stať sa jedným s vašich členov. a strašne rád by som bol v dobrom kolektíve
8. ts mám a mám aj mikrak
9. 19
10. toc 10, toc 25, togc 10 po anuba , togc 25 som nebol ,, icc 10 len prvy a trash
11. ponocovanie ? jasné nieje problém
12. mam 5400 pve
13. tak som zo SR, hrám na gitare, počúvam rock/metal, rad chodím vonku s kamošmi, rad kreslím/maľujem, čítam atd. rad hrajem wowko pravdaže , som skratka spoločensky typ a hlavne som sám sebou aspoň myslím a nemám rad ludi ktorý sa pretvarujú.
s pozdravom, Edoras
2. destro
3. tailoring 443, enchanting 145- pracujem na tom
4. Fallen of the heroes, Hornyes, večsinov bola dôvodom nuda lebo nechodili pravidelne raidy
5. asi tak rok a pol s týmto charakterom a popri tom ešte nejaký ty altovia
6. nech povedia iný, mam zo seba dobrý pocit a som spokojný ale to už posúdite vy
7. tak počul som ze ste velmy dobre zohraný tým robíte aj nejaké tie stretka, stretávam aj mnoho členov v hre a mam tu aj zopár kamarátov, ktorý mi povedali ze táto guilda je super tak by som to chcel skúsiť a stať sa jedným s vašich členov. a strašne rád by som bol v dobrom kolektíve
8. ts mám a mám aj mikrak
9. 19
10. toc 10, toc 25, togc 10 po anuba , togc 25 som nebol ,, icc 10 len prvy a trash
11. ponocovanie ? jasné nieje problém
12. mam 5400 pve
13. tak som zo SR, hrám na gitare, počúvam rock/metal, rad chodím vonku s kamošmi, rad kreslím/maľujem, čítam atd. rad hrajem wowko pravdaže , som skratka spoločensky typ a hlavne som sám sebou aspoň myslím a nemám rad ludi ktorý sa pretvarujú.
s pozdravom, Edoras
Edorass- Anonymní
Re: Edoras/Warlock/Destruction
Vůůůůůbec ale vůůůbec te neznam .... zkusenosti s Icc skoro zadne ... equip nic moc :-) na prvni pohled PROTI ... ale nekoho zatebou poslu
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
tak ja teda neviem .... ja sa snazim byt dobrým .... skusenosti mam akurat na to ze som nebol to icc
edorass- Anonymní
bohuzel .... NEPRIJAT CLOSED ... GL
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Similar topics
» Adargo, Warlock, Destro
» Jediny/Demono-Warlock/Destro-Warlock
» warlock affly
» Warlock/destro
» Prihlaška demo warlock
» Jediny/Demono-Warlock/Destro-Warlock