I N C O M I N G
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grandi/Warrior/Protection/Arms

4 posters

Goto down

Grandi/Warrior/Protection/Arms Empty Grandi/Warrior/Protection/Arms

Příspěvek  Grandi Sat Mar 15, 2014 1:50 am

1.Grandi
2.Protection Warrior http://armory.molten-wow.com/character-profile/Grandi/Neltharion/
3.Minning, Blacksmithing
4.celkově hraju cca 5 let, většinu času jsem hrál za priesta a okrajově za warriora/rogunu, až na moltenu jsem začal hrat primarně warriora (cca 1,5 roku)
5.nevím jestli jsem skill, ale když jsem dung/raid s trashem tak se jako skill cítím Very Happy
6.chtěl jsem do nějaké guildy s friendly členy kde bych se zlepšil v tankovaní a třeba i někdy pomohl s progresem Smile
7.TS3 mam pořád, mam headset i mikrofon podle potřeby
8.20
9.old raidy jsem prošel celé, z cata bot normal/hc, bwd normal/hc, BH, Firelands - to co se dalo dat s trashem jsem dal (naše guilda byla k ničemu Commos může vyprávět)
10.čas mam prakticky pořád (snadný život studenta) Very Happy
11.ilvl pve 388, pvp 397
12.studuju ekonomiku, ve volném čase hraju nejaké hry nebo jdu s kamarádama na pivko, volný čas je také jeden z důvodů proč chci pomáhat s progresem

Grandi
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Grandi/Warrior/Protection/Arms Empty Re: Grandi/Warrior/Protection/Arms

Příspěvek  Mallakai Sun Mar 16, 2014 2:14 am

jelikož o warech moc nevim chce to aby te skoukl nekdo jinej ale jinak Pro na TEST
Mallakai
Mallakai
Officer
Officer

Poèet pøíspìvkù : 46

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Revenage Mon Mar 17, 2014 7:15 am

ehmmmmmmmmmmmm, taaaakže Grandiho sme vzali do alt alt alt raidu a problem nebyl, taktiky pobral v pohode pripadne ked sa vyskytla chyba tak druhy raz sa už neopakovala, dali sme všetko (Jingls je mala smradlava zelena ninja --->  alien <--- asi takato). ja som ZA :-D aj ked dotoho nemam co kecat lebo, je to Mallakajova grupa.

PS: Inak Mallakai jestli ho nechceš mi v R1 nemame druheho tanka a jeden dmg pokad mi pameť slúžý (Jessy rikal na TS ze officialne nehraje) čiže možno by sme ti poňem aj chňaply :-D co Boosty ?

Naposledy upravil Revenage dne Mon Mar 17, 2014 8:58 am, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : Qman je nervak !)
Revenage
Revenage

Poèet pøíspìvkù : 226

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Tue Mar 18, 2014 6:33 am

Napis mi ingame nebo nekomu z guildy ... rad bych se na te podival co se tyce prot wara .... a pokud by to bylo v poho tak by ses mohl hodit ... a dal bych ti svoje PRO :-)
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Poèet pøíspìvkù : 757

Návrat nahoru Goto down

Grandi/Warrior/Protection/Arms Empty RE:

Příspěvek  Jingles Tue Mar 18, 2014 6:43 am

tak tanka treba, tych neni nikdy dost...aj prihlaska sa pozdava, co sa tyka taktik a fint to sa da doucit....som Za na TEST...ale predtym by som ho testol v nejakom raide nez sa prijme....

Jingles
Officer
Officer

Poèet pøíspìvkù : 119

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Wed Mar 19, 2014 4:38 am

Ja som ZA pretože vyzerá byť seriózny hráč, no dúfam že sa nemýlim. Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Grandi/Warrior/Protection/Arms Empty RE:

Příspěvek  Jingles Sat Mar 22, 2014 6:52 am

takze takto....prihlaska tu je tyzden, vacsinu hlasov ZA.....uzatvorim to....prijaty na TEST

Jingles
Officer
Officer

Poèet pøíspìvkù : 119

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: