Dk frost - Misslick
+3
UjcokDrago
Qman
Boosty
7 posters
Strana 1 z 1
Dk frost - Misslick
1. Nick:Misslick
2. Co hraješ,talenty(link na armory ):Frost a blood dk http://armory.molten-wow.com/character-profile/Misslick/Neltharion/
3. Profese: Nemám
4. Jak dlouho hraješ WoW celkově: 4 roky
5. Seš skill? Jo
6. Proč chceš zrovna k nám?: Protože jste SK/CZ a děláte Fl
7. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: Mám stáhlý, mikrák mám
8. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 20
9. Jaké raidy si prošel?(jen celé): Cata hraju chvili...doted jsem hrala wotlk kde jsem icc udelala cely...Fl jsme zkousela jen pár bosu a taktiky mám nauceny z videi a guides. Podle mě je Fl o dost lehčí než icc navíc je těžký hledat taktiky moltenskýho Fl prootže na moltenu to nefunguje tak jak má.
10. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Jo
11. Tvůj Item lvl PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): 388 ilvl frost 376 blood
12. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Mám jeste mage a enh shaman. Dk dělá kolem 25 k dps i 30 k tj ruzny. Achiviemnty nemám dobrý ale z globalu se Fl dělat nedá.
2. Co hraješ,talenty(link na armory ):Frost a blood dk http://armory.molten-wow.com/character-profile/Misslick/Neltharion/
3. Profese: Nemám
4. Jak dlouho hraješ WoW celkově: 4 roky
5. Seš skill? Jo
6. Proč chceš zrovna k nám?: Protože jste SK/CZ a děláte Fl
7. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: Mám stáhlý, mikrák mám
8. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 20
9. Jaké raidy si prošel?(jen celé): Cata hraju chvili...doted jsem hrala wotlk kde jsem icc udelala cely...Fl jsme zkousela jen pár bosu a taktiky mám nauceny z videi a guides. Podle mě je Fl o dost lehčí než icc navíc je těžký hledat taktiky moltenskýho Fl prootže na moltenu to nefunguje tak jak má.
10. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Jo
11. Tvůj Item lvl PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): 388 ilvl frost 376 blood
12. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Mám jeste mage a enh shaman. Dk dělá kolem 25 k dps i 30 k tj ruzny. Achiviemnty nemám dobrý ale z globalu se Fl dělat nedá.
Misslick- Anonymní
Re: Dk frost - Misslick
Fuuuhaaa ... pokud si to Dk co mi psalo .... a ja akorat delal forum .... tak sem nepostrehl ze jsi dívka .... ale to nic na nicem nemeni .... prihlaska dejme tomu v poho .. ... ikdyz da se i lip nooo :-P .... jen k tomu Fl ala molten jak pises ..... Musim rict ze taktiky odpovídají Offi taktikam .... teda aspon u tech zasadnich bossu ... Ragnaros hc , Rhyolith ... atd atd ... ale to je jedno .... jako jasne ze to neni offilike ... ale furt je to nejlepsi podoba co na freecku najdes :-)..... no a ješte k tomu Icc :-) ... jak se to veme ... my jsme guilda sestavena na Wotlk ... a pronás to byla rejže ... ale tam šlo spíš oto že jsme mely až na pár vyjímek Dream 25 ku ... proste to šlo převážne jak po másle .... ale asi máš pravdu .... mě osobně chybej 25ky .-) :-) .... no a k tobe .... zatim se nam hodi každá ruka .... :-) ... necekej zatim zadne aktivni raidy nebo supr progress ... zatim je malo lidi nato aby se vymysleleo neco s dalsi grupou .... max ze alty oprášíme :-) .... Jo ... a nemluvě otom ... ze s dívkou se obměkčuje atmosféra ..... natož na Ts .... ale neboj nic :-) ... neni se šeho bát :-) .... tak zamně teda zatim PRO ...... Gl :-)
Naposledy upravil Boosty dne Fri Jan 17, 2014 9:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
To bys koukala jak by najednou nekteří jedinci byly hodnouččí a ani naznak sprostého slova :D:D
Boosty- Gum
nový člen (členka) určite som ZA
Qman- Poèet pøíspìvkù : 31
No nebudem sa tu rozpisavat ako booster dkcko sa hodi a ak bude dievcina rozpravat na TS tak u mna + pravdaze som ZA
UjcokDrago- Poèet pøíspìvkù : 12
prihlška dobrá, zdá sa že ví očem píše + další (snad :-D) aktivný človek do guildy ... ZA
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
Ok děkuju všem :)Boosty je pravda ze to je nejlepsi free co se dá najít, ale jen mi nepřipadalo, že to je stejný Třeba když jsem zkoušela pár bosů z FL tak tam prostě nějaký věci chyběj :Dtřeba Bethilac
Misslick- Anonymní
RE:
Tak holka nooooo, najednej strane som rad, nadruhej nie, pretoze vzdy sa nam niekto zalaska a pak je problem. K prihlaske, mohla byt aj lepsia ale tak hlavnejsie veci su tam. Co je ale minus ze nemas profesie, pretoze kazda ti nieco prida - mensie dps a deffky. To by som si natvojom mieste dorobil, ak mas cas.
Co sa tyka dps a tankovania, nvm jak tocis v raide ani v dungu som ta este nevidel, ale sancu si zasluzi kazdy, takze som ZA na test a uvidime.
Co sa tyka dps a tankovania, nvm jak tocis v raide ani v dungu som ta este nevidel, ale sancu si zasluzi kazdy, takze som ZA na test a uvidime.
Jingles- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 119
Jingles napsal:Tak holka nooooo, najednej strane som rad, nadruhej nie, pretoze vzdy sa nam niekto zalaska a pak je problem.
Boosty- Gum
dalšíe dievča....
čo sa postavy týka tak máš presne takový eq aký by som čakal od solo hráča ( žiadne setové shouldery alebo trinket z ragnarosa) ale to je pochopitelné keďže ako si sama povedala lfg stojí zahovno. Trocha štastko na BH drop vidím :Dkaždopádne zatial je u nás situácia taková,že máme jednu "stálú" partu a pár ludí naviac a snažíme sa nabrať ludí na 2. ale to je zatial v nedohladne..občas niekto vypadne takže sa uvolní miesto aj v tejto main parte ale ako boosty povedal velmi by som nepočítal z pravidelnými raidami každý týždeň, aspoň zo začiatku určite nie...
čo sa týka toho,že si dievča
v našej guild historii sme mali v svojom kolektíve asi 4-5 dievčat a žiadne nebolo plne kompatibilné z wow
teda slusne povedané to boli lamy ( ale tak podla mojho očakávania...) sice tu budeš mať vela Za od nadržancov ( sorry chlapci ) ale ešte len budeš musieť ukázať čo vieš, no možno nás prekvapíš a pretlačíš sa aj do tej "main" party....mimochodom v sekcii niečo osebe bolo myslené osebe ako ako človeku nie ako o hráčovi
Za na skúšku
čo sa postavy týka tak máš presne takový eq aký by som čakal od solo hráča ( žiadne setové shouldery alebo trinket z ragnarosa) ale to je pochopitelné keďže ako si sama povedala lfg stojí zahovno. Trocha štastko na BH drop vidím :Dkaždopádne zatial je u nás situácia taková,že máme jednu "stálú" partu a pár ludí naviac a snažíme sa nabrať ludí na 2. ale to je zatial v nedohladne..občas niekto vypadne takže sa uvolní miesto aj v tejto main parte ale ako boosty povedal velmi by som nepočítal z pravidelnými raidami každý týždeň, aspoň zo začiatku určite nie...
čo sa týka toho,že si dievča
v našej guild historii sme mali v svojom kolektíve asi 4-5 dievčat a žiadne nebolo plne kompatibilné z wow
teda slusne povedané to boli lamy ( ale tak podla mojho očakávania...) sice tu budeš mať vela Za od nadržancov ( sorry chlapci ) ale ešte len budeš musieť ukázať čo vieš, no možno nás prekvapíš a pretlačíš sa aj do tej "main" party....mimochodom v sekcii niečo osebe bolo myslené osebe ako ako človeku nie ako o hráčovi
Za na skúšku
Naposledy upravil Asuron dne Sat Jan 18, 2014 8:13 am, celkově upraveno 5 krát
Asuron- Poèet pøíspìvkù : 138
ked su vsetci za tak ja budem proti
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
Asuron : ZaAsuron napsal:sice tu budeš mať vela Za od nadržancov ( sorry chlapci )
Boosty- Gum
Ok ..... uvidime jak to pujde a jak to bude ..... kazdopadne .... PRIJATA .... CLOSED .... gl
Boosty- Gum
Similar topics
» Panzerr / DK / Frost / Frost
» Tauronus/DK/Frost/Frost (PVP)
» DK frost/UH
» Ironica frost DK
» DK frost/Unholy
» Tauronus/DK/Frost/Frost (PVP)
» DK frost/UH
» Ironica frost DK
» DK frost/Unholy