Panzerr / DK / Frost / Frost
+4
anilihator
ANdikk
Boosty
Joranka
8 posters
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Prijaty
Strana 1 z 1
Panzerr / DK / Frost / Frost
1. Nick: Panzerr
2. Co hraješ,talenty(link na strom): PvE Frost Tank, Frost i Dmg
3. Profese: LW, Skining
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): Zatím jsem nebyl v žádné gildě
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): + 2 roky, vše jenom na tomhle serveru
6. Seš skill? To bych nechal na posouzení a zvážení jiným. Ale vždy je co vylepšovat.
7. Proč chceš zrovna k nám?: Jsem vlastně jenom PvE hráč a vaše gildy je tomuto směru nakloněna.
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: mám VT a mikrák, teamspeak stáhnu, není problém
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): + 20 a s časem není problém, přizpůsobím se
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): TBC, Naxx 10/25, UD 10/25, TOC 10/25
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Ano, jsem ochotný a schopný. Pravděpodobně ne každý den, ale problém s tím nemám.
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): Hraji jenom PVE +4300 Tank (Frost) / ~ +4100 Dmg (Frost). Ten addon nemám, ale poslední co jsem se ptal jsou tyhle čísla. Nejsou sice nic moc, ale z HC dungů se toho o moc víc nabrat nedá
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: No, jsem celkem rozumný a klidný klučina. Rád pomůžu, když je to v mých silách a vždy jsem rád, když se můžu něco nového naučit.
2. Co hraješ,talenty(link na strom): PvE Frost Tank, Frost i Dmg
3. Profese: LW, Skining
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): Zatím jsem nebyl v žádné gildě
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): + 2 roky, vše jenom na tomhle serveru
6. Seš skill? To bych nechal na posouzení a zvážení jiným. Ale vždy je co vylepšovat.
7. Proč chceš zrovna k nám?: Jsem vlastně jenom PvE hráč a vaše gildy je tomuto směru nakloněna.
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: mám VT a mikrák, teamspeak stáhnu, není problém
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): + 20 a s časem není problém, přizpůsobím se
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): TBC, Naxx 10/25, UD 10/25, TOC 10/25
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Ano, jsem ochotný a schopný. Pravděpodobně ne každý den, ale problém s tím nemám.
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): Hraji jenom PVE +4300 Tank (Frost) / ~ +4100 Dmg (Frost). Ten addon nemám, ale poslední co jsem se ptal jsou tyhle čísla. Nejsou sice nic moc, ale z HC dungů se toho o moc víc nabrat nedá
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: No, jsem celkem rozumný a klidný klučina. Rád pomůžu, když je to v mých silách a vždy jsem rád, když se můžu něco nového naučit.
Panzerr- Anonymní
Re: Panzerr / DK / Frost / Frost
Prihláška sa mi pači, vyzeras v pohode no i napriek tomu davam PROTI.
Naša Guilda sa uz pripravuje na prichod ICC a s tvojim zaequipenim by to nebolo asi na jedno ID. Popracuj na equipe a skus šťastie potom.
Len tak mimochodom ak mozem vediet: nick inych postav ktore mas a tiez kolko uz si s DK lvl 80? Dakujem
Vela uspechov v dalsom hrani.
S pozdravom Mysterious!
Naša Guilda sa uz pripravuje na prichod ICC a s tvojim zaequipenim by to nebolo asi na jedno ID. Popracuj na equipe a skus šťastie potom.
Len tak mimochodom ak mozem vediet: nick inych postav ktore mas a tiez kolko uz si s DK lvl 80? Dakujem
Vela uspechov v dalsom hrani.
S pozdravom Mysterious!
Anonymní- Anonymní
Re:
No přihlášku si napsal pěknou, bohužel ale jak psal Mysterious, připravujeme se na ICC a k tomu patří již větší nároky.
Doufám že na nás nezanevřeš ale i já ti dám PROTI.
GL
Doufám že na nás nezanevřeš ale i já ti dám PROTI.
GL
Joranka- Poèet pøíspìvkù : 136
PROTI sry
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Proti low GS
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
Re:
Tak ho testni kolik dokáže se svým gearem natočit, jestli překvapí tak by se mu mohla dát šance
Joranka- Poèet pøíspìvkù : 136
bol som snim prave LFG TOC kde bol ako OFFTANK, aj ked ma LOW EQ tak myslím si že neni hlupy a že z neho bude dobrý hráč... jak sme ochotny ho EQ som ZA !!! ptze jedine co mu chyba je ten EQ...
Polšo- Poèet pøíspìvkù : 248
Ja osobne som ZA dnes som s nim bol HC a tankoval s rozumom vedel si podrzat aggro a sledoval situaciu... s lepsim EQ si myslim ze by bol prinosom pre nase raidy
Labsi- Poèet pøíspìvkù : 47
jelykoz labsi rika ze to je dobry tank bez gearu tak sem PRO eguip nabrat neni zas takovej problem vetsinou uz nikdo nic nechce z TOC10 tka by se ten gear nabral
akorad nevim kam bych ho hodil
akorad nevim kam bych ho hodil
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
Tak .... omlouvam se ze rozhodnuti tak trvalo ..... ale dlouho sem se rozhodoval co stebou .... ja nevim kam stebou party mame full ale ... mam protebe nabidku podle dost lidi umis tankovat a to Dk proste ovladas coz mi hledame takovel lidi .... dostanes Test rank a budes zatim nezarazen.... nejaky raid 10 by se ale asi nasel nejake TOc 10 chodime hodne s altama :-) a do 25 by ses taky vesel kdyby byla dopra parta :-) Pokud by si teda byl pro a nemas jinou guildu tak t vemem timhle zpusobem... promin za cekani
PRIJAT NA TEST bez Zarazeni do Party CLOSED napis nekomu z nasi guild a snad vedeni bude online nekde a rlgnem .-)
PRIJAT NA TEST bez Zarazeni do Party CLOSED napis nekomu z nasi guild a snad vedeni bude online nekde a rlgnem .-)
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Prijaty
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: