Ralan Shadow Pve/PvP Disco
3 posters
Strana 1 z 1
Ralan Shadow Pve/PvP Disco
Zdravičko
1. Nick:Ralan
2. Co hraješ,talenty: Shadow PvE -armory mi nejako nejdu
3. Profese: 450Ench a Jwc
4. Předchozí guildy : Syndicate of Death Order-odišiel som koli slabej aktivite guildy
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): Priest je moja srdcovka bola to moja prva postava a hrajem zanho od TBC na anthorii.cca 5-6rokov
6. Seš skill? : tak viem zanho dobre hrať v pve a aj v pvp,ale budem rad ked mi niekto poradi dajake maličkosti
7. Proč chceš zrovna k nám?:Chcem chodiť raidy-dungy z dobrym kolektivom
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?:Ano viem a aj mam
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): Mam 20 a mam po škole takže čas mi nevadi
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé):Toc10-25 Icc po Sindragosu aj všetke TBC
1. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?:Tak na čase mi nezaleži
2. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): PvE Shadow 5700 a PvP Disco 6120
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Tak som uspešne vyštudoval strednu školu a zatiaľ som na voľnej nohe.. :/
Dufam že to bude stačiť
1. Nick:Ralan
2. Co hraješ,talenty: Shadow PvE -armory mi nejako nejdu
3. Profese: 450Ench a Jwc
4. Předchozí guildy : Syndicate of Death Order-odišiel som koli slabej aktivite guildy
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): Priest je moja srdcovka bola to moja prva postava a hrajem zanho od TBC na anthorii.cca 5-6rokov
6. Seš skill? : tak viem zanho dobre hrať v pve a aj v pvp,ale budem rad ked mi niekto poradi dajake maličkosti
7. Proč chceš zrovna k nám?:Chcem chodiť raidy-dungy z dobrym kolektivom
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?:Ano viem a aj mam
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): Mam 20 a mam po škole takže čas mi nevadi
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé):Toc10-25 Icc po Sindragosu aj všetke TBC
1. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?:Tak na čase mi nezaleži
2. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): PvE Shadow 5700 a PvP Disco 6120
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Tak som uspešne vyštudoval strednu školu a zatiaľ som na voľnej nohe.. :/
Dufam že to bude stačiť
Ralan- Anonymní
Re: Ralan Shadow Pve/PvP Disco
ked tak test nedela
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
uf .... přihláška nic moc ... eq taky ne .... napis mi ingame a zkouknu te zatim NEUTRAL
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
RE:
Sice som ti to uz pisal ingame .....Dnes na test o 16:45 tu bud, ak bude teda flek
Jingles- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 119
RE:
Kedze sa ti pokazila myska vcera, a dnes by si mal mat novu tak 16:45 tu na test raid
Jingles- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 119
to akoze od nervou si rozkusal mysku to sa az tak tesil na nedelny raid alebo ako to mam chapat
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
nikdo mi nenapsal ohledne tebe .... snaha žádná.... bohužel ... Nepijat ...Closed
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Similar topics
» Boosty Shadow priest /disco PvP
» Razyel,Priest,Disco,Shadow
» Namess,shadow,priest
» Holy/Disco
» Kuqi - Priest - Shadow
» Razyel,Priest,Disco,Shadow
» Namess,shadow,priest
» Holy/Disco
» Kuqi - Priest - Shadow