Aelidhiel mm hunter
+2
Revenage
Ed
6 posters
Strana 1 z 1
Aelidhiel mm hunter
1. Nick:Aelidhiel/mm hunter
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): som marksmanhip hunter, ako je zvykom armory neidú takže sem nemôžem dať link , dps na dummym som meral včera dal som 7,5k dps
3. Profese:Alchemy Herbalism
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):bolo ich dosť... posledná, v ktorej som som bol bola LionMane ale už sa rozpadala, poleavovalo veľa hráčov tak som šiel preč aj ja...
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):wow hrám asi 6 rokov, za hunta asi 3
6. Seš skill? tak to posúdite vy
7. Proč chceš zrovna k nám?: počul som veľa o tejto guilde, máte dobrý progress, sú tu schopní hráči, niektorých aj poznám takže neklamem...
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: ts mám, headset mám
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): mam 16, raidy do noci mi problém nerobia
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé):Toc 10/25, Icc 10/25 ( 25ku nie do konca, pretože vždy niekto leavol...)
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: nie je problém
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): Pve 5623, Pvp 5738 ( pvp hrám iba popri pve, takže mam dosť pve veci na sebe aj keď mám pvp equip )
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: poznám svoju classu, viem rotácie, poznám všetky taktiky (toc,icc), hľadám dobrý kolektív a kvalitných hráčov
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): som marksmanhip hunter, ako je zvykom armory neidú takže sem nemôžem dať link , dps na dummym som meral včera dal som 7,5k dps
3. Profese:Alchemy Herbalism
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):bolo ich dosť... posledná, v ktorej som som bol bola LionMane ale už sa rozpadala, poleavovalo veľa hráčov tak som šiel preč aj ja...
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):wow hrám asi 6 rokov, za hunta asi 3
6. Seš skill? tak to posúdite vy
7. Proč chceš zrovna k nám?: počul som veľa o tejto guilde, máte dobrý progress, sú tu schopní hráči, niektorých aj poznám takže neklamem...
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: ts mám, headset mám
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): mam 16, raidy do noci mi problém nerobia
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé):Toc 10/25, Icc 10/25 ( 25ku nie do konca, pretože vždy niekto leavol...)
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: nie je problém
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): Pve 5623, Pvp 5738 ( pvp hrám iba popri pve, takže mam dosť pve veci na sebe aj keď mám pvp equip )
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: poznám svoju classu, viem rotácie, poznám všetky taktiky (toc,icc), hľadám dobrý kolektív a kvalitných hráčov
Aelidhie- Anonymní
Re: Aelidhiel mm hunter
Noo urcite by som ta bral asi radsej , ako tych co si okrem teba aktualne podavaju prihlasky. Jaj az na ten vek . Ono teraz cez pradniny ti nerobi problem dojst a byt na raidoch po cely cas ako si napisal , ale co ked zacne skola hm ? No uvidim co napisi ostany , Zatial PRE na test > Neutral
Ed- Poèet pøíspìvkù : 275
ja som klidne za test ALE bojim sa situacie že pri raide ktorý sa prietiahne nechutne dlho príde osoba a povie že máš ísť spať :-D ... šak uvidíme čo ostatný ... (interná poznámka: ctrl+c , ctrl+v powa )
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
Nic mě na tvojí přihlášce nezaujalo takže zatím neutral. A neodpostím si menší poznámku je ti 16 a wow hraješ okolo 6 let takže mi chceš povědět, že jsi začínal v 10?
Tamuel- Poèet pøíspìvkù : 145
PROTI ......
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
???
Jednoznačne proti..... videl som ťa v akcii v nejakom raide LFG...sorry.... PROTI
Timmy- Poèet pøíspìvkù : 32
dnes jsi snamy byl alt icc 25 ... v chovani ani komunikaci nebyl problem ... ovsem bohuzel je to slabe oproti tomu co potrebujeme a hledame ... hodne stesti jinde a sry .... Neprijat Closed .... gl
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Similar topics
» Prihlaska:MM hunter
» Zbojnadlo/hunter/SV/MM
» Prihlaska - Hunter
» Unforcer/Hunter/Mm
» arquette/Hunter/MM(PVE)/MM(PVP)
» Zbojnadlo/hunter/SV/MM
» Prihlaska - Hunter
» Unforcer/Hunter/Mm
» arquette/Hunter/MM(PVE)/MM(PVP)