Prihlaska - Hunter
4 posters
Strana 1 z 1
Prihlaska - Hunter
Bowkar/Hunter/MM/BM
Priesst/Prist/Shadow/Holy
Porterr/Mage/Arcane/Fire
1.Bowkar
2.Hram MM
3.INSC 450 a HERB 450
4. Este davno KoH - odchod leadera a tuzba vyskusat nieco lepsie -D, ptm BOTL - nezhoda v raide a tak som leavol.
5.Wowko hram cca rok a pol .. najprv som si robil maga a ptm dk az potom hunta a prista naraz tak neviem presne kolko hram hunta ale myslim ze to bude aj rok.
6.Sam sa hodnotit neviem to by ste ma asi museli vy .
7.K Vám chem pretoze som pocul ovas ze si davate dobre raidy a odporucili my vasu guildu kamosi
8.Ts3 mam aj VT keby nahodou, no ten mikrak mam uz nejaky cas nefunkcny ale pocuvat viem
9.mam 18 rokov takze ten predpoklad by mohol byt.
10. Naxx 10,Toc 10,Toc 25 , ToGc 10 ku valkyram , a ICC 10 sme presli len dvoch bossov.
11.Som schopny som tu kazdy den a mozem hrat v tom vymedzi aj v nedelu.
12. Na Huntovy(Bowkar) - mam 5110 Full PvE.
13. Mam 18 rokov. Žijem in Slovakia moje zaluby hravam na keyboarde , niekedy chodim hravat tenis samozrejme Wowko .D Mam Psa Tina(Kruša) Bavi ma Raidovanie
Priesst/Prist/Shadow/Holy
Porterr/Mage/Arcane/Fire
1.Bowkar
2.Hram MM
3.INSC 450 a HERB 450
4. Este davno KoH - odchod leadera a tuzba vyskusat nieco lepsie -D, ptm BOTL - nezhoda v raide a tak som leavol.
5.Wowko hram cca rok a pol .. najprv som si robil maga a ptm dk az potom hunta a prista naraz tak neviem presne kolko hram hunta ale myslim ze to bude aj rok.
6.Sam sa hodnotit neviem to by ste ma asi museli vy .
7.K Vám chem pretoze som pocul ovas ze si davate dobre raidy a odporucili my vasu guildu kamosi
8.Ts3 mam aj VT keby nahodou, no ten mikrak mam uz nejaky cas nefunkcny ale pocuvat viem
9.mam 18 rokov takze ten predpoklad by mohol byt.
10. Naxx 10,Toc 10,Toc 25 , ToGc 10 ku valkyram , a ICC 10 sme presli len dvoch bossov.
11.Som schopny som tu kazdy den a mozem hrat v tom vymedzi aj v nedelu.
12. Na Huntovy(Bowkar) - mam 5110 Full PvE.
13. Mam 18 rokov. Žijem in Slovakia moje zaluby hravam na keyboarde , niekedy chodim hravat tenis samozrejme Wowko .D Mam Psa Tina(Kruša) Bavi ma Raidovanie
Vlado- Anonymní
Re: Prihlaska - Hunter
nwm jestli je nake volne misto pro huntera pockam az se vyjadri nekdo jinej pokud se vyjadri ubec te neznam takze nemuzu nako posoudit
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
bol snami ICC 25 althovske ... tak nvm ste ho mohly testnut tam
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
Streda 18 :00 Toc 25 vi otom ... co se icc 25 tyce ... secko slo v poho akorat me neposlechl jako vetsina lfg ..... dmg addy .... a pak dmg who 80 % boss ze ? .-)
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Bouzel test ti nevysel ... sice jsi nefailoval ale ten Dmg je moc low nato co mi provozujem :-) Gl a mej se hezky :-) NEPRIJAT CLOSED
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Similar topics
» Prihlaska:MM hunter
» Kroy-nighef hunter - MM - prihlaska
» Arcane Mage - prihláška
» prihlaska............
» Kroy-nighef hunter - MM - prihlaska
» Arcane Mage - prihláška
» prihlaska............