I N C O M I N G
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ayleid, Hunter, MM

+8
Joranka
Asuron
Tamuel
Boosty
Revenage
Bubjak
Ed
ANdikk
12 posters

Goto down

Ayleid, Hunter, MM Empty Ayleid, Hunter, MM

Příspěvek  Ayleid. Mon Mar 12, 2012 11:16 am

1. Nick: Ayleid
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): Talenty+Armory - http://goo.gl/BcVGO UI+Dmg na dummy (Heroic mi zhadzoval debuffy, DPS je ale rovnaky) http://goo.gl/h5fjc Top DPS v raide okolo 9.1k - VoA 25
3. Profese: Mining + Jewelcrafting, hned ako získam 264 wristy swapujem mining za blacksmithing
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): Na Anthorii hrám krátko, najprv guilda Syndomum Pandorum (odprogressoval som 6/10 ICC), no neskôr sa rozpadla a momentálne som v provizornej guilde(kt. vznikla z členov starej guildy) ktorú sme založili na TOGC a ICC 10
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): Wow hrám 4 až 5 rokov, odzačiatku hrám Huntra, samozrejme s menšími prestávkami
6. Seš skill? Moc som si neveril, ale po tom čo som videl na Anthorií si začínam myslieť že k tomu nemám ďaleko
7. Proč chceš zrovna k nám?: Jednak už mám dosť pugov ktoré failujú u Marrowgara a hladám slušnú guildu v ktorej sa niečo deje.
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: Teamspeak používam už dosť dlho, mikrofón mám
9. Věk: 17, čoskoro 18
10. Jaké raidy si prošel?: Naxx, EoE, OS, Onyx, Ulduar (13/14), ToC, ToGC, ICC (9/11) na offi, Naxx, OS, Onyx, ToC, ToGC (10m 4/5, 25m 2/5), ICC 10 (6/10) 25 (4/10)
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Bez problému
12. Tvoje GS? PvE/PvP: 5704 PVE, jedine wristy mam WF pretože sa mi nepodarilo dropnúť solidne PVE
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek:Som z Trenčína na západe Slovenska, študujem GKK (Geodézia, kartografia a kataster) druhým rokom. Čo sa týka WoWka(a nielen toho) rád Theorycraftim, talent buildy a rotácie si staviam sám - guidy berem iba ako inšpiráciu. Rád všetko testujem, skúšam. V raidoch mám tendenciu AFKovať na trashi, krútiť hlavou nad inteligenciou niektorých raiderov (hlavne pri pugoch). Ak mám dobrú náladu pomáham kde sa dá, ak vidím snahu aj na druhej strane.

Ayleid.
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Ayleid, Hunter, MM Empty re

Příspěvek  Anonymní Mon Mar 12, 2012 12:07 pm

pre na test len z dvovodu ze hunter.. jak to uz nas byva zvykom xD

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Ayleid, Hunter, MM Empty Re: Ayleid, Hunter, MM

Příspěvek  ANdikk Mon Mar 12, 2012 12:57 pm

pripadas mi celkom sebaisto som PRE snad nebudes dalsi joonicek .. to by ma asi zabilo ....
ANdikk
ANdikk

Poèet pøíspìvkù : 316

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ed Mon Mar 12, 2012 9:24 pm

Ja budem rad za dalsieho Jonyho Smile , ze afkujem na trashi , to keby si povedal kazdy , tak mozme hrat piskvorky na zaciatku icc... NEBUDES AFKOVAT PRI TRASHI DOPRDELE. Za
Ed
Ed

Poèet pøíspìvkù : 275

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ayleid. Mon Mar 12, 2012 9:35 pm

Ja budem rad za dalsieho Jonyho , ze afkujem na trashi , to keby si povedal kazdy , tak mozme hrat piskvorky na zaciatku icc... NEBUDES AFKOVAT PRI TRASHI DOPRDELE. Za

No fajn:D

Ayleid.
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Bubjak Mon Mar 12, 2012 10:15 pm

na test som pre aj ked si nemyslim ze hunter nam az tak velmi chyba Very Happy
Bubjak
Bubjak

Poèet pøíspìvkù : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Revenage Tue Mar 13, 2012 4:04 am

pre na test,

ticho tlstá sova ! Very Happy 10% ap je potreba ! Very Happy
Revenage
Revenage

Poèet pøíspìvkù : 226

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Tue Mar 13, 2012 5:01 am

JA sem sice ten co jen lidi prijma .... ale ... misto koho do main raidu toho hunta ... nevim kdo by mnel bejt nahrazenej .... ale ja to neskladam mne to muze bejt putna ... jak chcete ... ktobe ... Ten eq ... jakoze to nic lepsiho nemas nebo mas tak vyberovy eq ? :-) .... bo to tvoje Gs je dost low .. a nemam zrovna moc dobry pocit ztoho ze by si bral temer vsechny veci na hunta v podstate bez boje ..... mne je to nejak jedno .. jak chcete vy .. ale zamne proti . myslim ze si muzeme lepe vybirat :-)
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Poèet pøíspìvkù : 757

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ayleid. Tue Mar 13, 2012 5:48 am

Boosty myslím že máš čiastočne pravdu
Keby na Anthorii funguje T9 2p set bonus, tak áno, mám výberový. Keby funguje, kludne sa s tebou pohádam že 2x 232 (setove) su lepsie ako non-set 264
Pravda je taká že som chcel písať prihlášku až na ďalší týždeň, pretože mám nafarmené nejake frosty v zásobe a chcel som počkať na ďalšie ID-mal by som frosty na helmu (+90 GS), možno ruky z VoA (+70 GS), dropnúť trinket z ICC 10 (+30 GS)
Takže ak je GS/Gear problémom, kľudne počkám 1-2 týždne, ale nemyslím že 100 GS rozdiel hrá takú rolu.

Ayleid.
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tamuel Tue Mar 13, 2012 6:21 am

Já problém vidím v tom, že kdybychom tě do guildy vzali tak by se mohlo stát, že by ses na icc 25 dostal jen výjimečně. Což se ti nemusí zdát jako až takový problém. Icc 25 přeci není jediný raid. Což je pravda ale je to defakto jediný raid který pravidelně chodíme.
Jako důvod proč k nám chceš jsi uvedl "hladám slušnú guildu v ktorej sa niečo deje." Mohl by jsi tedy nakonec zjistit, že pro tebe by se tu nedělo vůbec nic.
Tamuel
Tamuel

Poèet pøíspìvkù : 145

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Asuron Tue Mar 13, 2012 7:49 am

ANdikk napsal: snad nebudes dalsi joonicek .. to by ma asi zabilo ....

čo si ma berieš do huby Very Happy nauč sa healovat,prestat failovat a odchádzať z raidou bez náhrady a potom dačo hovor Anbe...

k prihláške ZA ak bude aktívny tak sa hodi..
Asuron
Asuron

Poèet pøíspìvkù : 138

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Tue Mar 13, 2012 12:28 pm

Nemyslim ze tu by ste se mneli hadat o picovinach co ? :-) ... .-) delete all :-)
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Návrat nahoru Goto down

Ayleid, Hunter, MM Empty re

Příspěvek  Joranka Tue Mar 13, 2012 9:51 pm

No je takový ráznější, ale nezdá se mi to v tomto případě na škodu, je tu ještě jedno velké ALE a to že má tankovací pušku !!! to vždycky když na hunterovi vidím tak jdu do vrtule a v mdlobách padám k zemi... lepší je už i jakákoli jiná puška,luk z ToC 10. a to už jen proto že s abilitama by dával se silnější zbraní velký pecky... takže nevim klidně PRO na test ale tu pušku zahoď do žita a nech ji tam reznout
Joranka
Joranka

Poèet pøíspìvkù : 136

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ed Tue Mar 13, 2012 10:09 pm

Joranka napsal:ALE a to že má tankovací pušku !!! to vždycky když na hunterovi vidím tak jdu do vrtule a v mdlobách padám k zemi...

Very Happy:D:D
Ed
Ed

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ayleid. Tue Mar 13, 2012 10:53 pm

Už dávno mám Zod's Repeating Longbow, armory je outdated

Inak čo sa týka tej guny, je lepšia ako 251 bow z lady, jediný rozdiel sú staty (agi, crit a AP) ktoré pridávajú do 10 DPS na zbrani a autoattack speed ktory sa horsie scaluje. Instant shoty (chimera, aimed, multi, kill AJ steady) sú počítané z normalized attack speed čo je pre huntra VŽDY 2.8
Mám to otestované a overené z ofi, rovnako testované na anthorií, a je to neuveritelné ale funguje to.

Ayleid.
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ed Wed Mar 14, 2012 3:57 am

podla mna sa do nasej guuildy hodis a bolo by fajn , keby si sa nejak prebojoval do main 25 Smile. Drzim palce Smile
Ed
Ed

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ayleid. Wed Mar 14, 2012 6:46 am

Keby niekoho zaujimalo a mal by vyhrady proti gearu:
DPS za dnesneho anuba 25: http://goo.gl/590Ln
VoA 25 som tocil 10.6k DPS, VoA 10 8.3k

Ayleid.
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Pumpales Wed Mar 14, 2012 9:07 pm

Dudler !!! cheers
Pumpales
Pumpales

Poèet pøíspìvkù : 171

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Polšo Thu Mar 15, 2012 1:43 am

Boosty napsal:JA sem sice ten co jen lidi prijma .... ale ... misto koho do main raidu toho hunta ... nevim kdo by mnel bejt nahrazenej .... ale ja to neskladam mne to muze bejt putna ... jak chcete ... ktobe ... Ten eq ... jakoze to nic lepsiho nemas nebo mas tak vyberovy eq ? :-) .... bo to tvoje Gs je dost low .. a nemam zrovna moc dobry pocit ztoho ze by si bral temer vsechny veci na hunta v podstate bez boje ..... mne je to nejak jedno .. jak chcete vy .. ale zamne proti . myslim ze si muzeme lepe vybirat :-)

aj ja myslím že možeme aj lepšie vyberat... ale pokial je to dobrý hráč len nema EQ... (5700gs neni zrovna max...) tak ZA (na) TEST to stojí...
Polšo
Polšo

Poèet pøíspìvkù : 248

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  anilihator Sun Mar 18, 2012 1:50 am

dal by som mu šancu, chceme začať chodiť zasa TOGC25, dosť ľudom sa to nechce chodiť tak ideálna príležitosť si ho vyskúšať. Zamňa PRE na test
anilihator
anilihator

Poèet pøíspìvkù : 178

http://www.bk66presov.sk

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Warian Sun Mar 18, 2012 2:27 am

jednoznacne ZA +10% attack poer sa hodi , a vyzera byt schopne pirat
Warian
Warian

Poèet pøíspìvkù : 40

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Mon Mar 19, 2012 4:08 am

Tak co bych ti povedel ..... po vcerejsim icc 25 ktere jsi snamy cele absolboval ... jsme mnely malou poradu ( offic + Gum ) .
Ač jsi neudelal zadny vyrazny fail .... tak jsme se schodly ze to co si predvedl je podle nás malo Sad ......
Kazdy uzna ze hunt by se hodil ... i ja ale bojim se ze by jsi nam byl k nicemu ... nato by si musel byt asi o neco vic schopny .
o tvem prijeti jsme nakonec hlasovali .... a dopadlo to 2,5 proti ku 1 pro ( 2x 1 hlas offic , 1x 1,5 hlas Gum ) .... vysledek .. Bohuzel Neprijat closed.
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: