Dajjden,Warlock,Demonology
+4
kema
Jingles
Joranka
ANdikk
8 posters
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Prijaty
Strana 1 z 1
1.-Dajjden
2.-Demonology talenty a talenty vam nebudem linkovat lebo ešte budete opakovat demo si len jedny dobre.
3.-Enchant. a Tailor.
4.-sgc dal som leave lebo som bol hlupak a offline sa teraz rozpadla .
5.-Za warlocka hram asi aj rok aj pol pred tim par 80 server pred tim sargeras pokial ho nedaly plateny nikto
tam nehral potom .
6.-skill ako sa to vezme ... davam pohode dps na togc 10 a myslim že zvladnem aj pohode togc 25 ...
7.-lebo chcem pve guildu ...
8.-nie je problem
9.-raid pohode až do rana ... raidy su lebšie ked su večer a v noci lebo pobede mi to moc nevyhovuje
10.-všetko okrem togc 25 to som ani nebol lebo som na to nemal guildu .
11.-ano
12.-5333 PVE a 5628 PVP
13.-čo mam pisat ... na TS budem len ked budu raidy hlavne chcem aby som bol v guilde užitočny
Dajjden
Dajjden- Anonymní
Re: Dajjden,Warlock,Demonology
aj ked prihlaska neni podla vzoru bol by som PRE je to to staly lock v parte 3 a aj v togc 25 by sa osvedcil
and
and
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
Aj ked na prihlaske si si mohol dat zalezat viac ale tvoje meno sa mi spaja v dobrom pokial moja pamat siaha. Demo neviem ci u nas z lockov vobec niekto hra ale co viem je to dobry support pre raid + sa mi paci ze mozes hrat vacsinou vecer/noci kedze v raide je treba byt do konca tak verim ze u teba nebude problem s leavovanim raidu o 22:00. Ja ti davam ZA
Anonymní- Anonymní
re:
Jaj no ty otázky by v přihlášce měli být nakopírované a u nich nejlépe nějaká věta místo čistého údaje, aby to vypadalo že máš opravdu zájem o vstup do guildy. Nepochybuji že warlocka ovládáš a že jsi známý hráč, ale já ti zatím dám PROTI nejraději bych byl kdybys svou přihlášku přepracoval, aby se zároveň viděl i tvůj zájem.
Joranka- Poèet pøíspìvkù : 136
RE:
Prihlaska sa mi nepaci, ale Dajjden poznam zo SGC, Bg, a par lfg raidov....takze som Za...vtedy locka ovladal , uvidime ted....
Jingles- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 119
Nehovorím, že by sme ho nemali zobrať, len aby na raidoch nebolo prewarlockované teraz ked sa k nám pridali ďalši dvaja lockovia.
Inak k tebe: meno mi niečo hovorí a to v dobrom zmisle takže ak nehladiac na množstvo lockov som Za na test
Inak k tebe: meno mi niečo hovorí a to v dobrom zmisle takže ak nehladiac na množstvo lockov som Za na test
kema- Poèet pøíspìvkù : 93
mam otazku na dajdenovi hra pôvodny dajden alebo si novy hrac lebo viem kdo si hraval som z tebou ... a bol si dobry ale potom tam namiesto niekdo teba dosiel a lamil ako hovado
Anonymní- Anonymní
Takže takto pokial nepotrebujete warlocka demo v guilde , tak tam nemam čo robit ja som pisal aby som bol v guilde užitočny a ked nebudem tak pojdem tam kde ma budu potrebovat ale to nezname že nechcem ist k vam !!!
Dajjden- Anonymní
Sorty - PVE som hral vždy dajjden ... ale PVP hrava niekedy za mna moj bratranec krpaty čo to nevie hrat !!!
Dajjden- Anonymní
nikdy som nehodnotil podla prihlasky no je fajne odflaknuta ale sak TEST rank je TEST rank takze pokial ho niekto chce som ZA
Polšo- Poèet pøíspìvkù : 248
Demonology locka tu hrá len Murdaz (a možno zephyros o tom neviem) takže si uplatnenie určite nájdeš...prihlášku nekomentujem ale snažil som sa ťa pretlačiť do sgc odkial som potom tiež bezmyšlienkovite odišiel..a verím,že lockom hambu robiť nebudeš
inak v nedalekej budúcnusti chcem zložiť partu 3 zo schopných altou takže budeš mať určite aj miesto v desiatke (togc/icc)
inak v nedalekej budúcnusti chcem zložiť partu 3 zo schopných altou takže budeš mať určite aj miesto v desiatke (togc/icc)
Asuron- Poèet pøíspìvkù : 138
Ja hram PVE demo UŽ minimalne rok ked ešte demo nikto nechcel a vkuse za cely rok som hral stale demo .
Dajjden- Anonymní
joony co ty chces robit nepi tolko skodi ti to
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
Dakedysi som bol demo ale pre low dps v tých časoch som toho nechal, chodím PvE destro a váhal som aj nad affli ale kedže tu nikdy nepojde affli jak na offi tak kašlať nato
Anonymní- Anonymní
Prijat na Test do p.3 napis si o Inv CLOSED
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Similar topics
» Jediny/Demono-Warlock/Destro-Warlock
» Warlock/destro
» warlock affly
» Helion/Warlock/Destro
» Murdaz/warlock/destro/affi/demo
» Warlock/destro