Kibar - přihláška
5 posters
Strana 1 z 1
Kibar - přihláška
1. Nick: Kibar.
2. Co hrajes,talenty(link na strom): Jsem Resto Druid, ale mám i v případě nouze PvP Feral EQ a momentálně si dělám i Tank EQ.
3. Profese: Alch + Herb ( ale bohužel zatím low skill 400+ ).
4. Předchozí guildy(proč leav?): Byl sem v guildách Codename IRE, ale to bylo ještě za dob, co sem byl čistě PvP hráč, poté sem byl v guildě LionMane a momentálně sem ještě členem LFG Legionars, ale byl sem nespokojen s jejich aktivitou v PvE..
5. Jak dlouho hraješ WoW: Wow hraji třetím rokem a to pouze za Druida a Priesta. Hrával sem dlouho na serveru Valhalla kde jsem začínal a zhruba před rokem sem přešel na Anthorii.
6. Seš skill?: Na tuto otázku nemohu odpovědět, to je věc názoru a hlavně tvrzení ostatních lidí.
7. Proč chceš zrovna k nám?: Protože hledám dobrou, aktivní PvE guildu, kde je dobrý spolek lidí a hlavně bych se chtěl už konečně usadit.
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com): TS3 není problém, mám nainstalováno, popřípadě mám i VNT. Mikrofon také mám takžec v tomto není problém.
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): Je mi 17 let.
10. Byl si ToC/TogC: Byl sem Toc 10/25, Naxx 10/25, Voa 10/25..
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: V týdnu asi ne, jedině někdy o prázdninách, ale o výkendech není sebemenší problém.
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): na Resto mám 4700GS +- PvE, a na Feral mám PvP 4900 +- GS.. A jak sem se zmínil na začátku, momentálně se snažím nazbírat i Tank EQ..
13. Něco o sobě: Nevím co bych vám o sobě mohl říci, leda to, že jsem ve Wow aktivním hráčem a když je potřeba, tak rád pomohu..
2. Co hrajes,talenty(link na strom): Jsem Resto Druid, ale mám i v případě nouze PvP Feral EQ a momentálně si dělám i Tank EQ.
3. Profese: Alch + Herb ( ale bohužel zatím low skill 400+ ).
4. Předchozí guildy(proč leav?): Byl sem v guildách Codename IRE, ale to bylo ještě za dob, co sem byl čistě PvP hráč, poté sem byl v guildě LionMane a momentálně sem ještě členem LFG Legionars, ale byl sem nespokojen s jejich aktivitou v PvE..
5. Jak dlouho hraješ WoW: Wow hraji třetím rokem a to pouze za Druida a Priesta. Hrával sem dlouho na serveru Valhalla kde jsem začínal a zhruba před rokem sem přešel na Anthorii.
6. Seš skill?: Na tuto otázku nemohu odpovědět, to je věc názoru a hlavně tvrzení ostatních lidí.
7. Proč chceš zrovna k nám?: Protože hledám dobrou, aktivní PvE guildu, kde je dobrý spolek lidí a hlavně bych se chtěl už konečně usadit.
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com): TS3 není problém, mám nainstalováno, popřípadě mám i VNT. Mikrofon také mám takžec v tomto není problém.
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): Je mi 17 let.
10. Byl si ToC/TogC: Byl sem Toc 10/25, Naxx 10/25, Voa 10/25..
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: V týdnu asi ne, jedině někdy o prázdninách, ale o výkendech není sebemenší problém.
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): na Resto mám 4700GS +- PvE, a na Feral mám PvP 4900 +- GS.. A jak sem se zmínil na začátku, momentálně se snažím nazbírat i Tank EQ..
13. Něco o sobě: Nevím co bych vám o sobě mohl říci, leda to, že jsem ve Wow aktivním hráčem a když je potřeba, tak rád pomohu..
Kibar- Anonymní
Re: Kibar - přihláška
ja som proti raidovanie ces vikend je malo + resto 4700 gs je low takze prepac ale to by nefungovalo
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
Low GS, stop stav Druid ja som PROTI
Labsi- Poèet pøíspìvkù : 47
prihláška pekná, dal by som ti šancu na TEST ale kam by si sa vopchal? jedina parta4 náhradník. Ohľadom voňého času na raidy, ak by si sa osvedčil verím že cez týždeň si nájdeš 2hodiny času na raid, resp všetko sa dá dohodnúť. GL
No já se snažím na tom GS zapracovat. Ale jak tak koukám tak tu jde jenom o to GS a ne o nic jiného. Chodím každý den HC a když se jde a nemám ID, tak se snažím i 10tky a 25tky zajít. Bohužel jak sem řekl, tak v guildě co prozatím sem, chodí jenom pár lidí co se sežene.
Kibar- Anonymní
neide len o GS ide oto ze sa bude otvarat ICC a equipovat zase noveho hraca aby to mohol chodit je tost nanic ... za tyzden sa sem hlasi aj 5-8 ludi a nemozeme primat kazdeho musime vyberat tych najlebsich aby sme mohly progresovat
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
No kedze nam Abaddons odisiel treba nam do 4. party 1x heal no bohuzial vacsine to vyhovuje stredu vecer takze ak by si mal cas stredy 21:00 chodit toc/togc 10 tak mas moje Pre
Anonymní- Anonymní
Tak jednou týdně by to šlo, abych tu byl na dungy. To by neměl být snad problém a ve středu by to tak i tak šlo.
Kibar- Anonymní
Aalyiah napsal:No kedze nam Abaddons odisiel treba nam do 4. party 1x heal no bohuzial vacsine to vyhovuje stredu vecer takze ak by si mal cas stredy 21:00 chodit toc/togc 10 tak mas moje Pre
tak tet sem se urazil a me tam nechces dit sem bez party
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
Paťo nie ze teba tam nechcem, ja viem ze si vyborny heal uz z prvej party. Ide o to ze nechcem aby sa 1 parta kvoli mne rozpadla a bolo by najlepsie aby si tam ostal.
Anonymní- Anonymní
v parte 1 nehealuju kocin healuje s asahem...
1 partu si ma resit Kocin kterej predal tet leaderstvi Tamueloj
1 partu si ma resit Kocin kterej predal tet leaderstvi Tamueloj
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
Neprijat cloased
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: