I N C O M I N G
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zumpic BM/MS hunter zatím levlím na Neltharionu

3 posters

Goto down

Zumpic BM/MS hunter zatím levlím na Neltharionu Empty Zumpic BM/MS hunter zatím levlím na Neltharionu

Příspěvek  Zumpic Sun Jun 29, 2014 8:52 am

1. Nick: Zumpic
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): no jelikož nemám ještě nalevlovanou 85 hunter tak postnu paladina ze Sargerasu http://armory.molten-wow.com/character-profile/Tiadra/Sargeras/
3. Profese: pojedu Inscription and Herbalism
4. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): Takže úplně od začátku začal jsem na ofíku v roce 2005, to zamnou přišel spolužák s tím,že objevil super hru se super barvičkami ^^ tehdy mi bylo 11 a dá se říct, že jedu do teďka, i když jsem vždy měl přestávku.
5. Seš skill? Tohle je zvláštní otázka, protože říct o sobě, že jsem skill, tak jsem narcista, ale vím jak hrát většinu class, umím se adaptovat, naučit se taktiky mi opravdu nedělá problém a zkušenosti ze hry tu jsou, takže nechám to spíš na ostatních ať mě ohodnotí
6. Proč chceš zrovna k nám?: Jeden z důvodů je, že jste cz/sk progress guilda Smile to jsem neviděl od t= doby co jsme skončil na Anathemě
7. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: ts3 je součástí mého gamerského života, a mám headset
8. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): Je mi 20, teďka jsem se dostal na vejšku, tak mám havaj na pár měsíců před začátkem Smile
9. Jaké raidy si prošel?(jen celé): Na Sargerasu jsem projel raidy na 4.0.6 BWD and BoT obojí vyčištěné podle možnosti
10. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Problém nebude.
11. Tvůj Item lvl PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): Hunter 0, na Sargerasu paladina mám 365
12. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Takže já jsem vietnamec, co se narodil v Praze, takže jsem vyrůstal jak pražák, rád si dám Braníka, od tvrdšího se nikdy nevzdaluju, semtam brčko taky dám Smile. Jinak wow hraju už fakt docela dlouhou dobu, poslední úspěchy z wowka mám, že jsem byl officerem, dá se říct jeden z leaderů v Guildě Cruels, která se již rozpadla, s tou jsem toho naraidoval hodně.

Zumpic
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Zumpic BM/MS hunter zatím levlím na Neltharionu Empty Re: Zumpic BM/MS hunter zatím levlím na Neltharionu

Příspěvek  Anonymní Mon Jun 30, 2014 12:31 am

hmm hmm.. rad bych vedel co vis o hunterovi..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Zumpic BM/MS hunter zatím levlím na Neltharionu Empty Re: Zumpic BM/MS hunter zatím levlím na Neltharionu

Příspěvek  Zumpic Mon Jun 30, 2014 5:13 am

''hmm hmm.. rad bych vedel co vis o hunterovi..'' To je hodně široká otázka a netuším co přesně ode mě očekáváš, tak jestli můžeš specifikovat, tak určitě na to odpovím.

Zumpic
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Mon Jun 30, 2014 4:52 pm

stat prio etc..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Zumpic Mon Jun 30, 2014 6:43 pm

Hmm takže hunter stat priority agility > hit rating (8%) > crit > haste (doplňuje focus) > mastery, nevím co dál říct no hit rating má vždy prioritu v gearování pokud není na těch 8 %, jinak vždycky se něco ztrácí z dps. Pet priorita budou nejvíce ferocity peti, ale bude záležet na okolnostech, protože všechny druhy petů mají stejný základní dmg.

Zumpic
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Mon Jun 30, 2014 6:54 pm

hm v tom pripade jsem proti xD

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Zumpic Mon Jun 30, 2014 6:58 pm

Hmm neříkám, že vím všechno, ale co na to je špatně, mohl bys to nějak okomentovat ? ...

Zumpic
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Mon Jun 30, 2014 7:06 pm

1. MS mas BM.. vubec nwm co v BM dela haste na druhym miste.. at uz s t12 nebo t13..
2. OS MM - hrajes aimed nebo arcane spec ?

Ten hit cap ti odpoustim ne kazdej vi ze na moltenu je to 5% xD

No a ti peti.. mas MS BM a klidne si vezmes peta kterej nema ani CotW a dalsi dulezity talenty..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Mallakai Wed Jul 02, 2014 7:29 am

no jo ne kazdej je donor jako yama xD hele az doexpis rekni vyzkousime uvidime Wink
Mallakai
Mallakai
Officer
Officer

Poèet pøíspìvkù : 46

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Revenage Wed Jul 02, 2014 10:47 am

až doexpíš a pustí ta to do rhc :-D potom možeme neco testovat čiže zatim umňa nic Wink
Revenage
Revenage

Poèet pøíspìvkù : 226

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Mon Jul 07, 2014 5:28 am

?
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Poèet pøíspìvkù : 757

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Mon Jul 07, 2014 5:45 am

NEprijat CLOSED .... zkus to dystak pozdeji az bude eq a budes vedet co mackas ... GL
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Poèet pøíspìvkù : 757

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: