I N C O M I N G
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrobasik /UH DK

2 posters

Goto down

Hrobasik /UH DK Empty Hrobasik /UH DK

Příspěvek  Hrobasik Mon May 12, 2014 5:42 am

1. Nick: Hrobasik/
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): http://armory.molten-wow.com/character-profile/Hrobasik/Frostwolf/
3. Profese: Tail/Ins
4. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): Zhruba 8 let do zadu na offi od progressu moltencore ve 40.. jak prisel TBC na offi zacal jsem hrat na freecku(anathema) kde jsem ztratil cca 6,5 let zivota(vyprogressovano vse od Clasicu do Cata), Potom nasledny prechod na MOP (offi) po 3 mesisich pauza na ofi a prechod na Molten(cata) po pul roce zase prechod na MOP(5.4) ---> http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Goodnewz/advanced. Kde hraju do ted ... + chci hrat i na cata(Molten)
5. Seš skill? - vzhledem k tomu ze tuhle blbou hru hraju uz 8 let bych rekl ze ano
6. Proč chceš zrovna k nám?: Jediny normalni guilda na moltenu ? ++ k vam preslo par pratel a chce este k vam prejit ..
7. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: Mam vse rekl bych ze na TS jsem casteji jak na wow
8. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 21 let neni moc velky ale jsem spokojen Very Happy s raidovani do noci problem nemam ..
9. Jaké raidy si prošel?(jen celé): Vsechno od Vanily do MOP az na DS v FL shazi 2 Bossove
10. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Kazdy den mimo Utery/Ctvrtek main raid time na Offi
11. Tvůj Item lvl PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): 400 PVE / 404 PVP
12. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Tuto hru uz hraju jen kvuli kolektivu nemam rad equip huntery a sasky co maji full ego pak toci maximalne tak klikou.. Nemam rad raidovani s Pugem.. Co se tyce pvp tak jsem na Arena-tournamentu dal rivala (2700 rat wotlk) Cata sem nikdy moc nechodil arenky jen na prepocet to same na MOP. Postavu mam zatim na sargerasu neni problem si ji hned ted transfernou + Mam rad farmeni goldu prez aukci takze o goldy nemam nikdy nouzy Very Happy + mam este 3 alty :Hrobasikmvp/Hrobasiik/Darthvaderx

Cata Screen UI /nedeste se nicku je to muj old nick co jsem mel na sargerasu/
Hrobasik /UH DK Mppg7

MOP Screen UI /jen screen meho failu samozreme hitcap mam nejsem krypl  What a Face 
https://i.imgur.com/b7VaP7I.jpg

Hrobasik
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Hrobasik /UH DK Empty Re: Hrobasik /UH DK

Příspěvek  hrobasik Mon May 12, 2014 5:43 am

Samozreme jsem failnul a poslal jsem blbej screen ..

Cata UI TU : Hrobasik /UH DK 2rz2qm9

hrobasik
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Hrobasik /UH DK Empty Yololo

Příspěvek  Feerald Mon May 12, 2014 5:51 am

Taaak yama teď nebude rád za toto..... Very Happy Very Happy ale jako točí, dps má good, a když se pomine jeho Ego atd... Very Happy Very Happy tak pohoda ( btw je to nolifer jak kokot Very Happy ) a když se řekne tak na raid dorazí a je to troller všech Very Happy ale bycl bych pro na TEST
Yama sorry ale tohle bereu z pohledu že lidi sou potřeba jak na 25 tak na r3 budou taky potřeba ;-)

Feerald
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Yamasaur Mon May 12, 2014 6:08 am

Ne Feralde nebudu rad.. a nebudu sam.. tenhle clovek nam rozryl pulku guildy absolutne se s nim neda o cemkoliv diskutovat nebo se snad s cilem domluvit.. absolutne PROTI

Yamasaur
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Hrobasik /UH DK Empty Poznámka ohledně Hroma

Příspěvek  Tripan Mon May 12, 2014 6:10 am

Chtěl bych nějak slušně napsat co pro mě tento člověk znamená. Měli jsem ho v guilde asi nevím měsíc, už si nějak nepamatuji jak to přesně bylo, jestli dostal kick od nás nebo leavnul sám, ale pamatuji si, že s ním byli problémy. Myslím, že byl problém s tím, že náš progress byl víceméně po dobu 2 týdnů furt stejný, protože se nám neustále měnila soupiska a prostě jsem se snažili sehrát. Po žádném progresu (minimálním) se myslím že naštval a leavnul guildu kvůli progressu a myslím, že nějaké lidi dotáhl s sebou. Tak jen aby jste se nedivili. Já nemůžu říci jaký tento člověk je teď, možná se změnil ale nemůžu to posoudit to je na vás jen jsem chtěl vyjádřit svůj názor ...

Tripan
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hrobasik Mon May 12, 2014 6:18 am

For Yamatard to ze jsi vedel guildu na frostwolfu spatne a nelibila se ti kritika neznamena ze si musel zacat kickovat moje old membery z guildy z ktere jsem k vam presel kazdopadne to ze si guildu vedl spatne neprislo vice mene z moji hlavy ale od tvojich (old memberu) kazdopadne nevim na koho tu chces tedka hazet spinu kdyz sem prisel s moji guildou k vam do guilda a byla dohoda ze se budou skladat 2x 10 many s tim ze R1 bude vase guilda + nasi alti a R2 na se guilda a vasi alti s tim ze po 2 tydnu sis zacal delat co si chtel a bral me lidi z grupy k vam aby ste vubec sli tim padem cela moje guilda se nasrala a odesla takze prosimte nehazej vinu na me kdyz sis rozpustil guildu svoji vlastni blbosti to ze ti old membery pak prestali hrat znechucenim jak si to vedl vubec neni muj problem  Arrow 

Hrobasik
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Yamasaur Mon May 12, 2014 6:29 am

ROFLMAO tal to je dobrej joke.. rozdelil jsem grpy tak aby to nebylo tak "retardovany" jak u vas ze v jedny 10 man grpe bylo 9 lidi na 1 token.. vzal jsem si od vas 2 lidi a nabizel jsem nase top lidi.. ale ty jsi to proste nemohl unest a to ze si tady ted vymeslis takovy nesmysly ze neco prislo od lidi z moji guildy Very Happy to je dobrej joke... a pak otevrou DS a ty si proste prijdes jak nevetsi king a seberes si lidi jak se to tobe zlibi a slozis si DSko a vubec te nesere ze druha grpa kvuli tomu nemohla jit... a to slozeni grp jsem s tebou probiral vsechny lidi jsem ti psal a vsechno jsi mi odkejval.. a nwm kdo jak vedl suprove guildu kdyz jsem byl na tech raidech s vama kde prez sebe rvalo 10 lidi na ts a progressoval se alys normal neco prez hodinu.. ono se neni cemu divid kdyz RL leadruje raidy stylem "kamo ty jsi retard kamo tak to nechces kamo tak uz me to ale nebavi kamo a uz to pojdte zabit kamo" a po kazdym wipu jak uz na to jebes etc.. fakt stylovy vedeni leadrovani... ty me mas fakt co vycitat.. a to ze jsi TY a Erasil dostal guild kick za to mohlo jen vase zasrany ego a pristup...

Yamasaur
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hrobasik Mon May 12, 2014 6:36 am

ono kdyz s lidma raidujes uz od zacatku wotlk (90 % lidi v raidu mimo tebe pardon) tak to nevedes stylem no hosi je pull takze nikdo nesmi ani pipnout o tom ta hra je aby sis to uzil ne mlcel jak krypl ale to ty nikdy nepochopis Very Happy kazdopadne se tu s tebou nebudu hadat staci co me psali lidi od tebe o tobe a tak to necham byt jak rikam je me jedno jestli me vemou nebo ne hraju prevazne na ofi kazdopadne lidi jsem ti vzal z tvoji main grupy protoze ty si je prve vzal me ale nebudu se tu dohadovat jak 5 letej kid na pisecku na to uz sem docela starej  Sleep . Doufam ze GUm tehle guildy je rozumnej a nebude brat v potaz spinu co vytahujes na lidi ktera je skoro pul roku stara a este vubec pravdiva  lol! 

Hrobasik
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Hrobasik /UH DK Empty Vyjádření

Příspěvek  Exdow Mon May 12, 2014 6:45 am

Nečekal jsem, že se spolu s Hrobasikem ještě někdy potkáme. Spíš jsme víc doufal, než čekal... Člověk, kvůli kterému se rozpadla naše main grupa a člověk který jako raid leader stojí za vyli*prd*l. A nejsem si jistý, s kým se dá víc pohodlněji domluvit ale řekl bych že s yamou. Sorry, spolu jsme nehráli moc dlouho ale jak si působil u nás v guildě a jaký divadlo si sehrál před guild kickem od nás, tak jsem jedině PROTI !

Exdow
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Yamasaur Mon May 12, 2014 6:46 am

Tak to co jsi ted napsal se da nazvat jednim slovem "Lež" ty jsi fakt porad stejny individuum to snad neni pravda tohle.. takovy sracky si vymejslet jen aby jsi se dostal do guildy to jsem jeste nezral.. a nwm cim to bude ze tu lidi zacinaji psat o tobe to samy jako ja.. fakt nwm cim to bude.. asi kapka pravdy o tom jakej ty jses egoistickej, ingnorntskej, prolhanej a posmivajici se parchant..

Yamasaur
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hrobasik Mon May 12, 2014 6:51 am

Tak este jednou je me jedno jestli se sem dostanu nemam wow jako zivot a jak tak vidim tak kazdy ma svou pravdu podle tveho komentu Very Happy

Hrobasik
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hrobasik Mon May 12, 2014 6:55 am

Btw koukam ze yama si zmanipuloval svoje kumpany jak jsem cekal kazdopadne nikdy si me leadrovat nevidel jen jeden raid ktery se skladal for fun takze nemuzes soudit  Rolling Eyes

btw jestli jsem takovej nahovno leader jak rikate tak tim padem o sobe rikate ze ste nahovno leaderi taky kdyz sem mel stejny progress s guildou jak vase  Razz 

Hrobasik
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Yamasaur Mon May 12, 2014 6:58 am

Raid for fun Very Happy:D:D tak jestli guild raid je for fun tak ok... tvl ja uz nwm co na tuto odepisovat Very Happy

Yamasaur
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Yamasaur Mon May 12, 2014 6:59 am

A nwm kdo vam musel vysvetlovat taktiku na majordoma hc.. takze zase klidek se stejnym progressem xD

Yamasaur
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Exdow Mon May 12, 2014 7:00 am

Ano viděl jsem tě dělat raid leadera jen v jednom raidu a to mi naprosto stačilo. A jeslti mluvíš o plánovém guild runu, který se skládal z lidí z vaší guildy a který jsme museli dobrat lidma od nás protože ti tam ten zbytek lidí nedorazil, tak to jsi dobrej... :DA neni to o jednom člověku tak že nemůžeš házet vinu na nás, že jsme špatný leadeři, to že jsme nedali ragyho HC bylo jen a jen kvůli tomu, že jsme nedokázali poskládat grupu z lidí co dorazí na každý raid co se domluví. Doufali jsme, že se to změní po vašem příchodu, ale opak byl pravdou.

Exdow
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hrobasik Mon May 12, 2014 7:01 am

promin mel si o jednoho bosse dole vic protoze si tu hral uz od 4,,06 a trvalo ti 2x dyl dat to co moje guilda Very Happy ale rikam hadat se tu nebudu stejne to nema cenu  bounce

Hrobasik
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Yamasaur Mon May 12, 2014 7:06 am

Tohle nema smysl guild kick jsi urcite nedostal protoze jsi byl vzornej.. lidi PROTI tady bude dost..

Yamasaur
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hrobasik Mon May 12, 2014 7:16 am

nedostal sem guild kick leavnul jsem sam kdyz si vyhodil cloveka kteryho jsem znal 3 roky za to ze ti napsal ze si GUm k hovnu Very Happy
Kdybych byl leader k hovnu nevedl bych guildu 7 let ale to vam vysvetlovat nemusim protoze to nikdy nezazijete Very Happy

Hrobasik
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Exdow Mon May 12, 2014 7:36 am

O čem to sakra mluvíš ? Ty jsi leavnul chvíli předtím, než jsme tě chtěli kicknout, tudíž jsme začali kickovat tvoje alty a pak až jsme kickli Erasila nebo jak se jmenuje. To máš zapotřebí si tady vymýšlet ?...

Exdow
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hrobasik Mon May 12, 2014 7:39 am

Jj mam presne proto jsem napsal tuto prihlasku protoze hraju na ofi kde mam pve guildu a proto si tu vymyslim abych se dostal do pve guildy na freecku kde ma full clear uz kazda guilda takze ted si na to kapl vymyslel jsem si to abych se dostal do guildy na ''freecku'' ktera ma full clear asi jako kazda xyzź guildy na projectu  cheers 
Kdyz jsem videl ze v teto guilde je yamatard a jeho kumpani tak me hned bylo jasny ze na kazdyho tu akorad budou hazet spinu a vymyslet pohadky kazdopadne vam to bereru a jak uz jsem rekl nechte se vyjadrit guma a nebo si este neco vymyslete aspon mam co cist o me od lidi kteri o me asi vedi vic jak ja o sobe sam

Hrobasik
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Yamasaur Mon May 12, 2014 7:53 am

1. Kdo rika ze guildu nemuze vest nejakej tupohlav 7 let kdyz guilda je banda opic..
2. Komu porad cpes nejakej tvuj offik si tam jdi hrat nevidis ze tady te lidi fakuji za to jakej jsi ?
3. "nedostal sem guild kick leavnul jsem sam kdyz si vyhodil cloveka kteryho jsem znal 3 roky za to ze ti napsal ze si GUm k hovnu" dafuq ???

Yamasaur
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Mallakai Mon May 12, 2014 8:03 am

Hrobasik napsal:Jj mam presne proto jsem napsal tuto prihlasku protoze hraju na ofi kde mam pve guildu a proto si tu vymyslim abych se dostal do pve guildy na freecku kde ma full clear uz kazda guilda takze ted si na to kapl vymyslel jsem si to abych se dostal do guildy na ''freecku'' ktera ma full clear asi jako kazda xyzź guildy na projectu  cheers 

ted mi nejde do hlavy proc teda chces k nam ?

pises ze ti je jedno jestli se k nam dostanes nebo ne to neni zrovna nejlepsi pristup... pripadas me jako nekdo z drakthulu...

pockam si na reakci ale zatim jsem po druhe v zivote PROTI ...

Officer
Officer

Poèet pøíspìvkù : 46

Návrat nahoru Goto down

Hrobasik /UH DK Empty Hrombasik

Příspěvek  Tripan Mon May 12, 2014 8:37 am

Hele, jelikož v guildě nejsem, nechci to tu nějak rozebírat. Já jsem člověk od povahy hodný a celkově mě je jedno, co a kdo v guildě je. Jde mi jen o to aby guilda byla vpohodě, parádně fungovala a byla dobrá co se kolektivu týče. Já víceméně jsem toho člověka neznal občas jsem ho slyšel na TS a to je vše. Neznám ho osobně takže nemůžu říci jaký ten člověk je. Jsem člověk co rád odpustí, ale bohužel první věc viz konverzace co jsem si psal s yamou: [19:03:54] Tom: ¨cetl jsem tu prihlasku ten curak tam chce jit? Tak asi mi to jméno něco říká. Jako nemůžu soudit, třeba se ten člověk opravdu změnil, ale to už není na mě.

Eště mohu dodat, že do doby než přišla ta parta tak jsem víceméně společně logovali Exdow, Brácha, Yama, Charonish atd atd atd... Měli jsme partu, se kterou už hraji několik let. A ta hra byla pro mě občas i zábavou, ale občas i zklamáním. Po tom co se guilda po rozchodu jich víceméně rozpadla. Jsem přestal logovat, protože jsme se tu o něco snažili a vše se víceméně rozpadlo. Proto píču tuhle kritiku.

Je to jenom můj názor, prosím za to mě neukamenujte :-)

Pěkný den Trip

Tripan
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Hrobasik /UH DK Empty neverim...

Příspěvek  Charonish Tue May 13, 2014 5:17 am

Nechci tu na nekoho "hazet spinu" nebo neco podobnyho, ale to co udelal hrobasik s erasilem v nasi guilde... co k tomu rict... prislo k nam z jejich sarg guildy dost, vetsina v pohode lidi, zadnej problem, az na to ze drtiva vetsina se sigla na raidy a neprisla (drtiva neaktivita pri FL se projevila z obou stran), nakonec pri otevreni DS se lognul hrob, a ignore vsech schedule a vseho, slozil si DS a rozbil obe grupy, pak se to tam drtive pohadalo, a hrob leavnul, erasil dostal kick hned po nem... ale jak rikam nechci na nikoho hazet spinu, jen chci aby bylo jasno ze s hrobem a jeho egem se neda domluvit ani na opikani parku natoz o necem v guilde, veci typu jak kdo leaduje raidy a guildu snad radsi ani nebudu rozebirat, ale uprime doufam ze uz se s hrobem ve hre nikdy nepotkam, protoze to vede jen k nadavkam , urazkam a pomlouvani, a nasledne k rozbiti guildy celkove... nikdy jsem nemel nic proti nikomu z jejich guildy, vsechno v pohode lidi, ferald atp, ale s hrobem se proste nedalo mluvit... a hrobe prosimte to co tu pises o nas... a hazeni spiny... precti si prosim slovo od slova cos napsal, pak se zamysli o hazeni spiny, precti si to znovu a dej si facku...

Charonish
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Hrobasik /UH DK Empty ps

Příspěvek  Charonish Tue May 13, 2014 5:20 am

btw ty parky sem myslel obrazne, hroba sem v rl nikdy nevidel a doufam ze se to nestane Very Happy

Charonish
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Yamasaur Tue May 13, 2014 5:29 am

Nechci tu na nekoho "hazet spinu" nebo neco podobnyho, ale to co udelal hrobasik s erasilem v nasi guilde... co k tomu rict... prislo k nam z jejich sarg guildy dost, vetsina v pohode lidi, zadnej problem, az na to ze drtiva vetsina se sigla na raidy a neprisla (drtiva neaktivita pri FL se projevila z obou stran), nakonec pri otevreni DS se lognul hrob, a ignore vsech schedule a vseho, slozil si DS a rozbil obe grupy, pak se to tam drtive pohadalo, a hrob leavnul, erasil dostal kick hned po nem... ale jak rikam nechci na nikoho hazet spinu, jen chci aby bylo jasno ze s hrobem a jeho egem se neda domluvit ani na opikani parku natoz o necem v guilde, veci typu jak kdo leaduje raidy a guildu snad radsi ani nebudu rozebirat, ale uprime doufam ze uz se s hrobem ve hre nikdy nepotkam, protoze to vede jen k nadavkam , urazkam a pomlouvani, a nasledne k rozbiti guildy celkove... nikdy jsem nemel nic proti nikomu z jejich guildy, vsechno v pohode lidi, ferald atp, ale s hrobem se proste nedalo mluvit... a hrobe prosimte to co tu pises o nas... a hazeni spiny... precti si prosim slovo od slova cos napsal, pak se zamysli o hazeni spiny, precti si to znovu a dej si facku... napsal:

Tak tak... ani na tom opejkani parku se stebou clovek nedomluvi.. a kdyz se o to clovek snazi jako ja kdyz jsem s tebou resil slozeni obou grp tak jsi mi ulpne vsechno odkejval a nakonec prijdes a zacnes rozhazovat rukama ze jsme se na nicem takovym nedomluvili.. a jak rika charo s tebou se o necem bavit to vede jen k nadavkam, urazkam a pomlouvani.. pokora hochu pokora..

Yamasaur
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Tue May 13, 2014 6:36 am

sorry .... delsi dobu sem tu bohužel nebyl .. mluvil sem o tobe s par lidma ... a nakonec NEPRIJAT ...CLOSED .... gl
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Poèet pøíspìvkù : 757

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: