I N C O M I N G
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Abigale/Furry/Arms

3 posters

Goto down

Abigale/Furry/Arms Empty Abigale/Furry/Arms

Příspěvek  -Abigale Fri Aug 24, 2012 8:33 am

1. Nick: Abigale
2. Co hraješ,talenty: Warrior - Furry/Arms
3. Profese: JWC+BS
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): Dragons - odišiel som kvôli nulovému progresu, Blood and Bone - ľudia na všetko kašlú leavujú guildu a ja na to už nemám nervy, progres priemerný niekedy pod no chcem skúsiť aj niečo nové ako len Valitria a dosť.
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): Celkovo hrám wow asi 3 roky a za svoju classu asi tak 7 mesiacov.
6. Seš skill? nemyslím že by som sám seba nazval skillou .. skúsenosti mám to áno poznám svoju classu ale tiež mi nerobí problém priučiť sa niečomu novému Smile (aby som sa pochválil tak na db vytočím tak na icc 25 vytočím na db or fester 11,12k dps + ..som skromny no Very Happy)
7. Proč chceš zrovna k nám?: Ste jedna z najlepších pve guild na Anthorii , progress na úrovni , hlavne skill Very Happy.. ospevovať by som mohol dlhšie ale nemá to zmysel Very Happy
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: Jasné že viem Very Happy ... a áno mám Smile
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): mám 16 rokov , raidy do nocí pre mňa niesu problém.
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): toc 10/25 togc10 , 25 som ešte nebol kvôli tomu že lfg málokedy skladá Togc 25 a v guilde nato niesu ľudia. Icc 10/25 podobne ľudia by na to aj boli lenže na lfg neplatí vôbec žiadny poriadok proste ľudia si leavnu kedy chcú a to je ten problém... .
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Áno som, som zvyknutý.
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): 5900 full pve / 5800 pvp
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Tak pre začiatok Very Happy .. som mladý sebavedomí chalan , medzi moje záľuby patrí Futbal , hokej .. proste šport Very Happy ..som zo Slovenska , konkrétne Žilina Very Happy , som zábavní komunikujem na ts a pod. Asi toľko o mne Very Happy Smile

-Abigale
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Abigale/Furry/Arms Empty Re: Abigale/Furry/Arms

Příspěvek  kema Fri Aug 24, 2012 9:57 am

Prihláška sa mi moc páčila ale dávám ti proti. Neber to zle, ale myslím si že nejsi ten koho hledáme (ne že by sme nekoho hledali). Navíc také samy zvažujeme určité organizačné a existenčné zmeny takže by bylo bezpredmetné ťa brat.
kema
kema

Poèet pøíspìvkù : 93

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ANdikk Sat Aug 25, 2012 12:21 am

proti ... asi tak ako to vyjadril kema
ANdikk
ANdikk

Poèet pøíspìvkù : 316

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Wed Aug 29, 2012 11:20 pm

Proti .... neprijaly jsme z meho pohledu i lepsi wary kvuli stavu waru ... neber si to spatne sry :-)

Bohuzel ... Neprijat Closed
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Poèet pøíspìvkù : 757

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: