Lylka-Demo/hybrid
+4
tsatsiky
Revenage
Asuron
Alandorea
8 posters
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Prijaty
Strana 1 z 1
Lylka-Demo/hybrid
1. Nick: Lylka
2. Co hraješ,talenty: Warlock - Demonology/hybrid
3. Profese: Tailoring 450 + Enchanting 450
4. Předchozí guildy: Bleeding Sabbath, Lorem Vanatorum ( Ludia z BS prešli do LV , pred pár dnami sa LV začala rozpadať)
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově: 4-5 rokov, Za Warlocka cca 3 roky
6. Seš skill? - Netvrdím ,že som skill ,ale svoju postavu poznám a rýchlo sa učím.
7. Proč chceš zrovna k nám?: V Nedelu 12.8.2012 som bol s Vami raid a páčil sa mi štýl vašej hry a boli to všetko vpohode ludia.
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: Ts už mám ,ako ste si mohli všimnúť túto sobotu.
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): Vek 17, Na raidy do noci som zvyknutý.
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé):Togc10/25 , Naxxramas 10/25, Icc10/25
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: áno ,pretože aj do teraz bol môj hrací čas v tomto rozmedzí.
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): 5984 PVE , Hrajem len PVE.
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Som zo Slovenska, Košice okolie. Komunikatívny ,spoločenský ,nekonfliktný. Milujem Snowboarding a Pivo Som za srandu ,ale nech je na správnom mieste. Mám skúsenosti s riadením guildy, s Leadrovaním ako 10 tak aj 25 ICC.
2. Co hraješ,talenty: Warlock - Demonology/hybrid
3. Profese: Tailoring 450 + Enchanting 450
4. Předchozí guildy: Bleeding Sabbath, Lorem Vanatorum ( Ludia z BS prešli do LV , pred pár dnami sa LV začala rozpadať)
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově: 4-5 rokov, Za Warlocka cca 3 roky
6. Seš skill? - Netvrdím ,že som skill ,ale svoju postavu poznám a rýchlo sa učím.
7. Proč chceš zrovna k nám?: V Nedelu 12.8.2012 som bol s Vami raid a páčil sa mi štýl vašej hry a boli to všetko vpohode ludia.
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: Ts už mám ,ako ste si mohli všimnúť túto sobotu.
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): Vek 17, Na raidy do noci som zvyknutý.
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé):Togc10/25 , Naxxramas 10/25, Icc10/25
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: áno ,pretože aj do teraz bol môj hrací čas v tomto rozmedzí.
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): 5984 PVE , Hrajem len PVE.
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Som zo Slovenska, Košice okolie. Komunikatívny ,spoločenský ,nekonfliktný. Milujem Snowboarding a Pivo Som za srandu ,ale nech je na správnom mieste. Mám skúsenosti s riadením guildy, s Leadrovaním ako 10 tak aj 25 ICC.
Lylkaa- Anonymní
Alandorea- Poèet pøíspìvkù : 21
Re: Lylka-Demo/hybrid
Ak budeš chodiť pravidelne na raidy tak som PRO dmg máš fakt slušný
Asuron- Poèet pøíspìvkù : 138
človek čo spľňa vek, točí šupa dps a ma eq ? taký aj ešte sú ? ... PRO byl si snama raid tam sa ukázalo
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
slusny dmg dokonca aj eq a s unstaslom sa mozes dohodnut na 25 kto co pojde ale do 10 asi demo ked ta primeme ale som PRE
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
supr .... PRO ... Gj
pokud budes aktivni a pravidelne budes chodit na raidy .... rad te tu uvidim :-)
pokud budes aktivni a pravidelne budes chodit na raidy .... rad te tu uvidim :-)
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
urcite PRE a rovno si ho aj ukradeneme do 10ky
Pumpales- Poèet pøíspìvkù : 171
PRE fakin pro shit.
Ed- Poèet pøíspìvkù : 275
Fajn ..... PRIJAT na test .... Closed .... napis si o inv .-)
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Prijaty
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: