Banankom/Hunter/Marksmanship
+4
tsatsiky
kema
Ed
Isildhur
8 posters
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Prijaty
Strana 1 z 1
Banankom/Hunter/Marksmanship
1. Nick: Banankom
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): hrám dlhodobo MM ako v PVP tak aj v PVE, momentalne priemerne dps 8,5k
3. Profese: ENG/JWC
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): Heroes of Azeroth - rozpadla sa z dôvodu odchodu väčšiny na offi
SGC - rozpadla sa vlastne ani neviem prečo, tuším že to vzdal GUM a nikto sa nechytil vedenia
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): asi 6 rokov, za huntra od začiatku
6. Seš skill? asi hej ale nie, jasné že som
7. Proč chceš zrovna k nám?: ste jedna z naj guild na servery, šecko si dávate a šlape vám to a to sa mi lúbi navyše ako som videl zháňate zrovna huntov
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: mám všetko
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 21 VŠ, raidy niesú problém
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): NAXX, TOC, TOGC, ICC(okrem LK, sindry a proffa, ale taktiky viem...)
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: jop
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): PVE - 5666 PVP - 6116
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Tak no prišiel som zrovna po menšej pauze ku wow, tak si chcem s vami trocha zaraidovať a zabiť čas keďže nemám nič na robote... zoberte ma a hádam neoľutujete
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): hrám dlhodobo MM ako v PVP tak aj v PVE, momentalne priemerne dps 8,5k
3. Profese: ENG/JWC
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): Heroes of Azeroth - rozpadla sa z dôvodu odchodu väčšiny na offi
SGC - rozpadla sa vlastne ani neviem prečo, tuším že to vzdal GUM a nikto sa nechytil vedenia
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): asi 6 rokov, za huntra od začiatku
6. Seš skill? asi hej ale nie, jasné že som
7. Proč chceš zrovna k nám?: ste jedna z naj guild na servery, šecko si dávate a šlape vám to a to sa mi lúbi navyše ako som videl zháňate zrovna huntov
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: mám všetko
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 21 VŠ, raidy niesú problém
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): NAXX, TOC, TOGC, ICC(okrem LK, sindry a proffa, ale taktiky viem...)
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: jop
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): PVE - 5666 PVP - 6116
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Tak no prišiel som zrovna po menšej pauze ku wow, tak si chcem s vami trocha zaraidovať a zabiť čas keďže nemám nič na robote... zoberte ma a hádam neoľutujete
Banankom- Anonymní
Re: Banankom/Hunter/Marksmanship
bol som healovat toc 25 kde si bol....ale zabudol som sledovat tvoj dmg takze ani neviem ako dmgujes ale talenty sa mi moc nepozdavali kedze socketujes agility
na TEST by som bol pre aby sme si ta pozreli viacery co a ako si na tom To pre mas aj zato ze mas viac rokov jak BOOSTY
na TEST by som bol pre aby sme si ta pozreli viacery co a ako si na tom To pre mas aj zato ze mas viac rokov jak BOOSTY
Isildhur- Poèet pøíspìvkù : 30
No do huntra ti hovorit nebudem o tom neviem absolutne nic . Co sa tyka osobne teba , vek je super akurat co sa mi nepozdava , je to , ze sa vracias po pauze a to nemusi byt na dlho + este to pve gs , zase niekoho equipovat , ale ved preco nie ak sa osvedcis . Status nehodim , neviem aky by som ti dal.
Ed- Poèet pøíspìvkù : 275
ja osobne si myslim ze dalsi clovek na vic nezaskodi. hunter sa hodi a ked bude mat dobry dmg nech si socetuje co chce isi. Ja mam take gemy do agility. Skusil bych ho v raide (ostatne jak seckych) a ked sa osvedci tak sem PRO. Navic eq je u nas to posledne o co by byla nudza takze staci ked nebude lama a zbytek sa dozene.
kema- Poèet pøíspìvkù : 93
kemiku neporozumeli sme si ....ja mam tiez agility ale hovorim AGILITY SOCKETY vs JEHO TALENTY proste neladia spolu tak som to myslel....nie ze ma zle sockety..ale talenty k tym socketom co ma....
Isildhur- Poèet pøíspìvkù : 30
ked tak nedela test
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
no tak ako hovori Ed..... ked si dosiel po dlhej pauze a ze mas cas teraz, je otazne na ako dlho ... hladame stalych spolahlivych clenov a nie cloveka co bude hrat mesiac kym ho naequipujeme a potom si povie ze ho to znova nebavi .. ak planujes ale dlhodobor hrat som urcite PRE na test
Pumpales- Poèet pøíspìvkù : 171
jestli pak je to človek co ho Ani testoval na pajacovi nema problema Pre na test
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
Pokud je to puvodni majitel coz prej je ... sem PRO .. ale jen doufam ze se nato brzo zase nevyjebes ( na wow ) .
bud tu dnes v 16:45 a možná tě vemem raid ... GL
bud tu dnes v 16:45 a možná tě vemem raid ... GL
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Icc snamy byl ... vše v poho .... Gj ... PRIJAT NA Test Closed .
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Similar topics
» Indestrucibl,Hunter,Marksmanship
» Ranthor/Hunter/Marksmanship
» Calimera/Hunter/Marksmanship
» Prihlaska:MM hunter
» Monaa/Hunter/BM or MM
» Ranthor/Hunter/Marksmanship
» Calimera/Hunter/Marksmanship
» Prihlaska:MM hunter
» Monaa/Hunter/BM or MM