Prihláška Milosicina
+4
Bubjak
Jingles
Polšo
Boosty
8 posters
Strana 1 z 1
Prihláška Milosicina
1. Nick:Milosicina
2. Co hraješ,talenty(link na armory ):Fury warior,protect
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):Lorem vanatorum,pretorians
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):2rokycca
6. Seš skill?: tak aj ano tocit za svoju clasu viem
7. Proč chceš zrovna k nám?: Bol som raz s vami raid icc25 a bola to supa
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: Ts mam aj mikrak
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): MOzem hrat do tej 23:00 mam 16rokov
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé):togc10/25 toc10%25 icc10 po profesora 25 po rotface
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?:ano som
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to):PVE:5400fury,protect:5200,,,PVP:5500arms
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek:Tak som pohodovi chlapik mam rad zabavu som komunikativny hram wowko pre zabavu a ni pre nudu , a skoro kazdemu veim vist ustrety tak to som v kocke ja
2. Co hraješ,talenty(link na armory ):Fury warior,protect
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):Lorem vanatorum,pretorians
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):2rokycca
6. Seš skill?: tak aj ano tocit za svoju clasu viem
7. Proč chceš zrovna k nám?: Bol som raz s vami raid icc25 a bola to supa
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: Ts mam aj mikrak
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): MOzem hrat do tej 23:00 mam 16rokov
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé):togc10/25 toc10%25 icc10 po profesora 25 po rotface
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?:ano som
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to):PVE:5400fury,protect:5200,,,PVP:5500arms
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek:Tak som pohodovi chlapik mam rad zabavu som komunikativny hram wowko pre zabavu a ni pre nudu , a skoro kazdemu veim vist ustrety tak to som v kocke ja
Milosici- Anonymní
Re: Prihláška Milosicina
PRoti .... Warrior ... fullec
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
sry warriora nehladame Proti
Polšo- Poèet pøíspìvkù : 248
a ešte aby som zabudol dodať LOW EQ
Polšo- Poèet pøíspìvkù : 248
neviem co si cakal .. davas si prihlasku do TOP aliancnej guildy kde neberieme ludi ktory maju 6000+ PVE pricom ty mas 5400 zamna Proti
1. low equip
2. vek
3. stop stav warior
1. low equip
2. vek
3. stop stav warior
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
sice to and mohl napsat trosku skromneji ... ale ve vsem ma pravdu ... :-)
Boosty- Gum
6. Seš skill?: tak aj ano tocit za svoju clasu viem ..... - to je lož !!! pozeral som si ta na armory a pametam si ta zdakeho lfg raidu a pametam si aj tvoju slavnu TANKERSKU GUN z trashu v icc čo sa mi nezdá byť až tak skill ja som Proti
Warian- Poèet pøíspìvkù : 40
Warian napsal:6. Seš skill?: tak aj ano tocit za svoju clasu viem ..... - to je lož !!! pozeral som si ta na armory a pametam si ta zdakeho lfg raidu a pametam si aj tvoju slavnu TANKERSKU GUN z trashu v icc čo sa mi nezdá byť až tak skill ja som Proti
jo to tvrdil aj warian a zistil krutu realitu v nasej gilde tot asi vsetko k tomu co napisal warian a na tvoj 6 bod.
no cize asi takto ako sa na teba pozeram achiv z togc 25 togc 10 chybaju ani tribute ani nic jedine co mi stoho vypliva toto je alt milosica fakt nemam zaujem o altov a uz ked sa knam chces hlasit tak si daj dohromady aspon eq (meta ench socket prof) nech to neako vyzera a nie ako otrhanec a by ma zaujimalo na aku 25 togc alebo icc sme ti zobrali tohto wara + tvoj vek ma velmi nepotesil . dalej warov mame dost dalsieho nepotrebujem zatial . icc po profesora to si z toho icc vela nevidel
hlasis sa do top gildy co dala ako prva u ali LK a pripravuje sa na progres HC tak by to aj tak malo vyzerat tot mat ench sockety meta prist mi takto na raid tak sa v tejto gilde dlho neohrejes
urcite PROTI
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
Neprijat CLOSed .... Amen
Boosty- Gum
Similar topics
» Unforcer/Hunter/Mm
» Spoted/DK/frost(tank)
» Prihlaska.
» Arcane Mage - prihláška
» Prihlaska R/F druid