Přihláška Ponlis
5 posters
Strana 1 z 1
Přihláška Ponlis
Ponlis mm/surival
1. Nick: Ponlis
2. Co hraješ,talenty: sem mm pve / mm pvp hunter
3. Profese: skin (450) ench (450)
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): přecházím z guildy Lionmane ,protože nebyli schopní se sejít ani na raid ,lidi vůbec nepoužívali GC a když ho někdo použil tak nakonec nepřišel
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): asi 1rok a 2 měsice
6. Seš skill? to musite posudit vy ... (já si myslím ze sem ale mam se ještě co učit Embarassed )
7. Proč chceš zrovna k nám?: protože jste podle mně jediná normální guild a jste skill parta
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: s tímto nemam problém, mam vsetko(ts, ale mam i addony jako jsou epgp, guild kalendar)
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): mam 14let ale snad to pro vás nebude problém
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): ToC 10 / 25 , Togc 25, ale taktiky vim na všech otvorených bosů v icc a tam sem nedal jenom profa a qeenu
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: az do 23 ne ale do 22:00 např to určitě stačí
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): 5843gs PVE, 5546gs PVE sem hlavně ale pvp chodim len tak popri tom
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: sem student výběrové třídy ve Strakonicích, trénuju fotbal, záliby: WOW Very Happy, mam rád dobrý a zabavný kolektiv, rád s někym pokecám a jsem přátelský
1. Nick: Ponlis
2. Co hraješ,talenty: sem mm pve / mm pvp hunter
3. Profese: skin (450) ench (450)
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): přecházím z guildy Lionmane ,protože nebyli schopní se sejít ani na raid ,lidi vůbec nepoužívali GC a když ho někdo použil tak nakonec nepřišel
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): asi 1rok a 2 měsice
6. Seš skill? to musite posudit vy ... (já si myslím ze sem ale mam se ještě co učit Embarassed )
7. Proč chceš zrovna k nám?: protože jste podle mně jediná normální guild a jste skill parta
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: s tímto nemam problém, mam vsetko(ts, ale mam i addony jako jsou epgp, guild kalendar)
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): mam 14let ale snad to pro vás nebude problém
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): ToC 10 / 25 , Togc 25, ale taktiky vim na všech otvorených bosů v icc a tam sem nedal jenom profa a qeenu
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: az do 23 ne ale do 22:00 např to určitě stačí
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): 5843gs PVE, 5546gs PVE sem hlavně ale pvp chodim len tak popri tom
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: sem student výběrové třídy ve Strakonicích, trénuju fotbal, záliby: WOW Very Happy, mam rád dobrý a zabavný kolektiv, rád s někym pokecám a jsem přátelský
Ponlis/- Anonymní
Re: Přihláška Ponlis
za mna proti.. raidy sa nam obcas pretiahnu aj po 10 a ked pises ze do 10 tak o 9 uz budes isto stresovat ze rychlo rychlo lebo o chvilu budes musiet ist off, dalej vek je problem... neviem mne osobne tvoj nick nic nehovori nikdy som ta nevidel nikde tak neviem ako to hras mozno by ta dakto mohol zobrat na dummy.. takze zatial proti srry
Bubjak- Poèet pøíspìvkù : 36
Tahle nepojde .... PROTI sry
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Za mňa PROTI síce som ťa ešte asi nevidel ale miesto v 25 už moc nie je iba keby sa spravila druha... čas raidov píšeš, źe môžes len do 22.00 čo by bol asi problém, keďže sa raid zvykne pretiahnuť.
Alandorea- Poèet pøíspìvkù : 21
Vek + ten cas je bohuzial velky problem . Takze PROTI
Ed- Poèet pøíspìvkù : 275
Ufff.......... to co si predvedl mimo tuhle prihlasku co se jednání týče .... Fail NEPRIJAT CLOSED
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Similar topics
» Prihlaska..
» Prihlaska.
» Přihláška K vám do guildy CZ/SK
» Unforcer/Hunter/Mm
» Spoted/DK/frost(tank)
» Prihlaska.
» Přihláška K vám do guildy CZ/SK
» Unforcer/Hunter/Mm
» Spoted/DK/frost(tank)