Warian furry war
+8
anilihator
Bubjak
Joranka
Timmy
Pumpales
Panzerr
Boosty
ANdikk
12 posters
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Prijaty
Strana 1 z 1
Warian furry war
1. Nick: Warian
2. Co hraješ,talenty : Main spec Fury PVE , OFF spec Arms PvP http://anthoria.wowarmory.sk/#Warian,char_talents_tree,
3. Profese: Jewelcrafting 450 a Blacksmiting 110 ale to som len pred pá dňami začal
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): LionMane , Crazy Harley Club ( v ktorej som dokym sa nevyjadrite k mojej prihláške)
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):celkovo 4 roky z toho 3 na TBC za wariora hrávam 1a pol roka
6. Seš skill? Nemôžem tvrdiť že som skill , ale snažím sa svjho wariora vymakať aby vytocil co najváčšie DPS ale to chce čas...
7. Proč chceš zrovna k nám?:K vám chcem ísť preto, lebo som bol svami jednu ICC 25 a velmi sa mi to páčilo , ziadne faily , žiadne zdržovanie , ... Jediny fail co bol , bol ten ktorý som spravil ja pred Quenov a to že ma otec vyhádzal od PC lebo som bol od rána čo ma velmi mrzí... A hlavne by som chcel začať chodiť raidy ako TOGC 10/25 lebo tie sa z LFG nedajú
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: ano všetko mám
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):17 a pol
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé):celé som prešiel iba TOC 10/25 , ICC vždy len do polovice Profesora a Queen nikdy lebo v terajšej guilde som v ALT raide a ten alt raid je jeden velky fail ...
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: nebudem hrať celý deň a nehám si čas na večer v pohode
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): Fury 5900 PvE / Arms 5860 PvP
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Som Jano z Liptovského Mikuláša , študent SOŠ Stavebnej , baví ma WOW .
Ďakujem za odpoveĎ ...
2. Co hraješ,talenty : Main spec Fury PVE , OFF spec Arms PvP http://anthoria.wowarmory.sk/#Warian,char_talents_tree,
3. Profese: Jewelcrafting 450 a Blacksmiting 110 ale to som len pred pá dňami začal
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): LionMane , Crazy Harley Club ( v ktorej som dokym sa nevyjadrite k mojej prihláške)
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):celkovo 4 roky z toho 3 na TBC za wariora hrávam 1a pol roka
6. Seš skill? Nemôžem tvrdiť že som skill , ale snažím sa svjho wariora vymakať aby vytocil co najváčšie DPS ale to chce čas...
7. Proč chceš zrovna k nám?:K vám chcem ísť preto, lebo som bol svami jednu ICC 25 a velmi sa mi to páčilo , ziadne faily , žiadne zdržovanie , ... Jediny fail co bol , bol ten ktorý som spravil ja pred Quenov a to že ma otec vyhádzal od PC lebo som bol od rána čo ma velmi mrzí... A hlavne by som chcel začať chodiť raidy ako TOGC 10/25 lebo tie sa z LFG nedajú
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: ano všetko mám
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):17 a pol
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé):celé som prešiel iba TOC 10/25 , ICC vždy len do polovice Profesora a Queen nikdy lebo v terajšej guilde som v ALT raide a ten alt raid je jeden velky fail ...
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: nebudem hrať celý deň a nehám si čas na večer v pohode
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): Fury 5900 PvE / Arms 5860 PvP
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Som Jano z Liptovského Mikuláša , študent SOŠ Stavebnej , baví ma WOW .
Ďakujem za odpoveĎ ...
Warian- Anonymní
Re: Warian furry war
som PRE aj tak nam chyba fury war (test PRE)
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
Pokud by mely ostatni zajem .. proc ne nejakej Fury war by se momentalne hodil kdyz caleth prestal PRO na test
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
No, já do toho nemám moc co kecat, ale pokud vzládne to PvP doma po 20:00 hodině, ono se ty raidy občas trochu protáhnou a bude rozumný ohledně taktik, tak bych ho na ten test zkusil.
Jak říká Boosty, nějaký ten war na dmg by se hodil. PRO na ten test.
Jak říká Boosty, nějaký ten war na dmg by se hodil. PRO na ten test.
Panzerr- Poèet pøíspìvkù : 27
prisiel mi ako celkom pohodovy typko v nedelu ... dps nebola ziadna slava na to GS ale to sa da zmenit na test PRE
Pumpales- Poèet pøíspìvkù : 171
re
Tak maniak to bude asi celkem pohodovej, jen jeho DPS mělo zajímavé výkyvy ale to by neměl bejt problém srovnat, Isildhur taky začínal prapodivně a teď valí jak mašina, EQ má pohodovej takže PRO na test
Joranka- Poèet pøíspìvkù : 136
s
no ja viem ze moje GS sa nezhoduje z DPS ale to bude pravdepodobne preto lebo mam low wepon Bryntol absolutne neni vhodna na wariora a ja si to uvedomuje preto us setrim primodialy na shadow edge na saurfovi 10k DPS je malo to viem ale to sa casom zlepsi slubujem
Warian- Anonymní
myslim ze treba zopar novych ludi a tento vyzeral celkom schopny, gear ma fajn a to dps urcite zlepsi a priznal sa ze nevie taktiku na queenu a siel si ju rychlo nastudovat co je + cize na test PRE
Bubjak- Poèet pøíspìvkù : 36
Home PvP by nemal byt problem to bolo lne preto lebo som cely den sedel za PC a to vie oca dost vynervovať
Warian- Anonymní
Pre na testik .
Ed- Poèet pøíspìvkù : 275
PRE na test
Alandorea- Poèet pøíspìvkù : 21
neviem či sa tu ešte chodia nejaké dungy pretože ludí to všetko omrzelo a niektorý už chodia na icc/togc25 len z povinnosti ale ak mas zaujem tak pro
Asuron- Poèet pøíspìvkù : 138
no 10 raidy sa koli necinnosti DEVok nechodia lebo nieje co chodit jedine tak na emblemi a uz aj tych ma kazdy viac nez dost togc 25 a icc25 nedela tak to radsej ani sobotu nehraj a v nedelu od 5 tocime mas jedine stastie ze na tom suarfangovi si bol do 10 inac by som bol proti aj ked tam melecka nic nerobia zaujimave to bude na profakovi a queene to preveri kazde melecko
jony ked zaplatis kalusarimu a urobi nove poschodie tak sa zacne chodit . a bude to konecne zmena a bude sa treba ucit nove taktiky . takto to je stale to iste a mlatit to iste do blba.
PRE na test
jony ked zaplatis kalusarimu a urobi nove poschodie tak sa zacne chodit . a bude to konecne zmena a bude sa treba ucit nove taktiky . takto to je stale to iste a mlatit to iste do blba.
PRE na test
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
to ano..škoda,že sa nedá zistit kolko dmg som dal v icc celkovo...to by bolo največšie číslo na svete :-Dtsatsiky napsal:takto to je stale to iste a mlatit to iste do blba.
Asuron- Poèet pøíspìvkù : 138
ja mam informacie že už sa Litch dorába takže by to mali spustiť do dvoch týždnov všetko ...
Warian- Anonymní
tak tomu neveris ani sam
Pumpales- Poèet pøíspìvkù : 171
pustia to niekedy pred vianocami cize pocitaj este mesiac minimalne.... musia si to championi vyprogresovat ne
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
Warian napsal:ja mam informacie že už sa Litch dorába takže by to mali spustiť do dvoch týždnov všetko ...
NEFLAMUJ !!!!! to co si prave rekl je flame ! stim namne nechod kamo !!! nebo budu zlej ...
Boosty- Gum
je to tvoje volba a pokud mas teda zajem ... tak my na test Taky .... napis si o inv PRIJAT NA TEST CLOSED
Boosty- Gum
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Prijaty
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: