Monica,Warrior,Fury Pve/Arms PvP
3 posters
Strana 1 z 1
Monica,Warrior,Fury Pve/Arms PvP
Do názvu topicu zadejte NICK,CLASS,SPEC/OFF SPEC (ANO V TOMTO POŘADÍ), příklad :
Kocinka/Druid/Resto/Fekal
Victia/Priest/Holy/
Smd/Pala/Prot/Holy/
Monica
Hraji Fury,Arms a stavim i na Prot(chtěl bych tankovat) link
Herbalism,Mining (v budoucnu Mining,Jewelcrafting)
Guildy už si bohužel nepamatuji,ale odcházel jsem většinou z důvodů neschopnosti,neaktivnosti 90% lidi a také z hlouposti některých jedinců
Wow jsem hral poprvé na Anthorii ještě na TBC to může být 3-4 roky,warriora hraji rok
Nejsem povrchní,tudíž to o sobě řict nemohu,ale neslyšel jsem zatím žádnou negativní kritiku za mé hraní(prostě se snážím )
Slyšel jsem o vás jen to nejlepší a chtěl bych si hru užít naplno s Lfg to bohužel moc nejde a spiše to má negativní dopad
TS3 a Ventrilo není problém,Mikrofon mám a je funkční
Je mi 18 a raidování mi do 0:00 nevadí,ale lepší by to bylo o víkendu než ve všední dny
Z TBC Hyjal,Karazhan,BlackTemple z nového patche Naxx,OS,a zbytek s lfg většinou neůspěšně
Jsem schopen hrát v týdnu od 18:00-23:00 by bylo asi nejideálnějši a o víkendu mi na čase moc nezáleží
GS mám tuším Pve 5600 a PvP 4957
Je mi 18 let,jsem v maturitním ročníku na gymnaziu.Aktivně se věnuji Kickboxu,inline a lezení na stěně.Jsem z Brna a jsem kolektivní typ ,který rád podrží (aspoň to o mně říkávají)
Tak přeji hezký zbytek dne.
Kocinka/Druid/Resto/Fekal
Victia/Priest/Holy/
Smd/Pala/Prot/Holy/
Monica
Hraji Fury,Arms a stavim i na Prot(chtěl bych tankovat) link
Herbalism,Mining (v budoucnu Mining,Jewelcrafting)
Guildy už si bohužel nepamatuji,ale odcházel jsem většinou z důvodů neschopnosti,neaktivnosti 90% lidi a také z hlouposti některých jedinců
Wow jsem hral poprvé na Anthorii ještě na TBC to může být 3-4 roky,warriora hraji rok
Nejsem povrchní,tudíž to o sobě řict nemohu,ale neslyšel jsem zatím žádnou negativní kritiku za mé hraní(prostě se snážím )
Slyšel jsem o vás jen to nejlepší a chtěl bych si hru užít naplno s Lfg to bohužel moc nejde a spiše to má negativní dopad
TS3 a Ventrilo není problém,Mikrofon mám a je funkční
Je mi 18 a raidování mi do 0:00 nevadí,ale lepší by to bylo o víkendu než ve všední dny
Z TBC Hyjal,Karazhan,BlackTemple z nového patche Naxx,OS,a zbytek s lfg většinou neůspěšně
Jsem schopen hrát v týdnu od 18:00-23:00 by bylo asi nejideálnějši a o víkendu mi na čase moc nezáleží
GS mám tuším Pve 5600 a PvP 4957
Je mi 18 let,jsem v maturitním ročníku na gymnaziu.Aktivně se věnuji Kickboxu,inline a lezení na stěně.Jsem z Brna a jsem kolektivní typ ,který rád podrží (aspoň to o mně říkávají)
Tak přeji hezký zbytek dne.
(Monica)- Anonymní
re
Zdar, přihlášku jsi sice napsal pěknou, ale warrioru máme poměrně dost. Pochybuji že by bylo kam tě zařadit, takže promiň ale hlasuji PROTI. Pokud bys měl alta mága, huntera, nebo feral druida tak to prubni s ním
Joranka- Poèet pøíspìvkù : 136
Re: Monica,Warrior,Fury Pve/Arms PvP
No moc bych rád ,ale staré postavy mi zrušili za neaktivnost :/ nemohl bych aspoň na zkoušku abych nabral equip nebo "zaskakoval" za nepřitomné pro mě pořád lepší než chodit s lfg
(Monica)- Anonymní
RE...
PROTI...nemas skusenosti s WOTLK raidami a miesto tez nemame pre teba
Timmy- Poèet pøíspìvkù : 32
Ty tusenosti bohuzel chyby a neprijal jsem hodne warrioru ktere i znam a zusenosti by mely ...... snad ... ale bohuzel ty zkusenosti ti chyby a misto ych ti asi take nenasel .... a otazka na lfg . Ukaze mi nekdo prosim kde je TOc .. me take docela zarazila :-) PROTI
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
naco zdrzovat sry .... NEPRIJAT CLOSED
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Similar topics
» Houpqo/Warrior,fury,arms
» Deadwarrior/warrior/Prot,Fury
» Warrior fury - Dzekynator
» Dionýzos/warrior/arms - prot
» Belly Arms/Fury