prihlaškááááááááááaaaaaaaaa
5 posters
Strana 1 z 1
prihlaškááááááááááaaaaaaaaa
1. Nick:Drakúss
2. Co hraješ,talenty:warrior tank, protection
3. Profese:JWC,BS (450) oboje
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): loch modan yach club sa rozpadá no.. skúsenosti mam no
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): 3-4 roky
6. Seš skill: to musia posudit iný
7. Proč chceš zrovna k nám?: chcel by som si poradne zarajdovat s guildov.. ktorá ma good kolektív...
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: mam alll adony šetko co je treba ....
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): pohode raidovat možem do kedy chcem to není problém
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): ICC 10/25 togc 10/25 naxx 10/25 ulduar 10/25 os 10/25
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: áno není problém
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): PVE som tank protection 5610+ GS
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek:Tak niečo o sebe rád hrám wow bavia ma raidy a podobne, uvidíte či budete spokojný ak ma zoberete do guild ta odskúšať by ste ma mohli na test raide no ale je to na vás ....
2. Co hraješ,talenty:warrior tank, protection
3. Profese:JWC,BS (450) oboje
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): loch modan yach club sa rozpadá no.. skúsenosti mam no
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): 3-4 roky
6. Seš skill: to musia posudit iný
7. Proč chceš zrovna k nám?: chcel by som si poradne zarajdovat s guildov.. ktorá ma good kolektív...
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: mam alll adony šetko co je treba ....
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): pohode raidovat možem do kedy chcem to není problém
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): ICC 10/25 togc 10/25 naxx 10/25 ulduar 10/25 os 10/25
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: áno není problém
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): PVE som tank protection 5610+ GS
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek:Tak niečo o sebe rád hrám wow bavia ma raidy a podobne, uvidíte či budete spokojný ak ma zoberete do guild ta odskúšať by ste ma mohli na test raide no ale je to na vás ....
lolik- Anonymní
Re: prihlaškááááááááááaaaaaaaaa
Neviem preco ale zda sa mi tvoja prihlaska odflaknuta bol by som hlane zvedavy kolko mas rokov pokial ta netestnu mas odomna nie
Daive- Poèet pøíspìvkù : 21
Přihláška mi připomíná nick Drako ( myslím co se vyjadřování týče ), nebo ja se jmenoval. Proti
drakússsssssssssssssssssssssssss protec war
ja sa vijadrujem ze nesom drako jasne ? a neni odflaknuta co je nanej odflaknute visvetli lol ???
lolik- Anonymní
..
No...čím začať... po prvé.. keď som bol s altom s tebou TOC a TOGC preukázal si schopnosť dojebať raidy...po druhé absolutne ale ABSOLUTNE nemám chuť ťa nabrať už len z faktu, že ked ja zložím nejaký raid hneď sa všetci nadúvajú že to tankuješ zrovna ty.. po tretie... nemas achievy ani z plaqueworks 10man...takze veeelke PROTI
Timmy- Poèet pøíspìvkù : 32
ja te nebudu trapit ... sice mame Protect wara jednoho pomalejsiho a druheho Inactive ale zatim sem spoko ... nebudu te trapit ... zamne PROTI SRy ... a tim to ukoncuju NEPRIJAT CLOSED ! .-) Gl
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: