Darkhuman-warr fury/protection
5 posters
Strana 1 z 1
Darkhuman-warr fury/protection
1. Nick: Darkhuman
2. Co hraješ,talenty(link na strom): Fury
3. Profese:Mining a BS
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): Concilium Tirisfal, je to dosť slabá Guilda a nepáči sa mi ich system lootovania
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): Wow hrám 4 roky, za moje povolanie 2
6. Seš skill? no myslim si, že za classu viem hrať priemerne
7. Proč chceš zrovna k nám?: ste fajn kolektiv
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS3 mám ale mikrák nie
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): mám 19 rokov
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): toc 10/25 togc, icc iba po sarufa :/
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: no v nedeli neni problem, v tyždni to pôjde tiež
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): no moje gs v pve je 5450 a v pvp 5700
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: rád hram wow, rád si vypočujem dobrú hudbičku a rád chodím s kamarátmi na pivo a som kolektívny
PS.- viem že warrov máte full ale chcem to skusit
2. Co hraješ,talenty(link na strom): Fury
3. Profese:Mining a BS
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): Concilium Tirisfal, je to dosť slabá Guilda a nepáči sa mi ich system lootovania
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): Wow hrám 4 roky, za moje povolanie 2
6. Seš skill? no myslim si, že za classu viem hrať priemerne
7. Proč chceš zrovna k nám?: ste fajn kolektiv
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS3 mám ale mikrák nie
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): mám 19 rokov
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): toc 10/25 togc, icc iba po sarufa :/
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: no v nedeli neni problem, v tyždni to pôjde tiež
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): no moje gs v pve je 5450 a v pvp 5700
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: rád hram wow, rád si vypočujem dobrú hudbičku a rád chodím s kamarátmi na pivo a som kolektívny
PS.- viem že warrov máte full ale chcem to skusit
warr- Anonymní
....
No.... jako pokiaľ si z Tirisfalu tak neviem neviem...dosť ti chýbajú skúsenosti s raidami, tá guilda je fail sama o sebe...warov máme tiež dosť..počkám si na vyjadrenie ostatných....
Timmy- Poèet pøíspìvkù : 32
s
ja taktiky na bossov viem, a keby som pripadne nevedel tak nemám problém si ich naštudovať a skusit test by ste mohli no :/
s- Anonymní
Re: Darkhuman-warr fury/protection
no co dodat snaha sa ceni no ale u nas mame warrov dost a este to ze meele mame vela celkovo na 25 icc sry ale proti
Daive- Poèet pøíspìvkù : 21
..
Hmm tak jak som vravel... Nemáme čas ani chuť zaúčať ľudí z Tirisfalu.... a nemal by si miesto v žiadnom stálom raide..PROTI
Timmy- Poèet pøíspìvkù : 32
hm..... Low Gs ..... dmg nevím ... zkusenosti minimum zamne PROTI ... ale na Dummy mnimalne se na tebe kouknu ... napis mi na Boosty/Mannoway/Dudler
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Dnes sem ho zkousel jaks tak Testovat ... snazil se to se uznat musi .... ale jak sem mu rek mista moc nemame a tak Uzasny ten dmg urcite nebyl ..... zitra ti to uzavru a dozvis se vysledek .-)
Boosty- Gum
hosi veci ohladom vnutornej komunikacii gildy si rieste na TS
nie TU
prispevky ktore tu nemaju co robit zmazane
hawk
nie TU
prispevky ktore tu nemaju co robit zmazane
hawk
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
ohlasom teba som proti,meleečok máme dosť. a tsatsi ako riešiť dačo na TS keď on prudí len na foru
Asuron- Poèet pøíspìvkù : 138
Bohuzel ....... NEPRIJAT CLOSED .... GL
Boosty- Gum
Similar topics
» fury,protect warr
» Fundead/warr/fury
» WarBiches-Fury/Protection
» Vortrigen/Warr , PvE fury, PvP arms
» Bellgun Warr Fury/Arms/Prot
» Fundead/warr/fury