Unhappy - Holy/Holy :)
+2
Wildanatin
Timmy
6 posters
Strana 1 z 1
Unhappy - Holy/Holy :)
1. Nick: Unhappy
2. Co hraješ,talenty(link na strom): Holy/Holy ( prot eq nemam az taky dobry ) - klasicke PvE talenty 51/5/15
3. Profese: JWC (450) , Mining (450)
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): ako tych guild bolo dost wowko hravam uz dost dlho, Porhebna Sluzba, eX inFeris, Knights of Honor, Vanguards of Ilidan --> VoI bola dobra pve guilda ale spojila sa s Ordo a tam su taky super ludia ze do Ordo zobrali len tych ktorych osobne poznaju cize spravodlivost riadna nikdy som z guildy neleavol iba z KoH ked sa zacala rozpadavat ... teraz nemam ziadnu guildu iba PvP 4fun
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): 4-5 rokov... viem hrat za all hlavne za heal ale hlavne hram kedze mam pala tak Hpala ( vela exp.)
6. Seš skill? to musite posudit vy ale myslim ze za tie roky som sa naucil dost
7. Proč chceš zrovna k nám?: ste paradna PvE guilda, ktora ma fajn ludi.... mate uz aj dost pve uspechov ... fajn ludia, dobry kolektiv, ...
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: mam mam vsetko mam VT, TS3 co len chcete
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 15+
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): hram uz od TBC ... nechce sa mi ich vsetky menovat proste .. vsetko mam prejdene x krat .. naxx 10/25 , uld 10/25 , toc 10/25 , togc10/25 a teraz ICC by som cel
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: ano som schopny
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): PvE Holy - 5700+ , PvP 6100
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: tak som student 8 rocneho gymnazia, vela sportujem profesionalne sa venujem tenisu Medzi moje zaluby patri : PC , webmaster, web, webdesign, grafika, sport , tenis ....
2. Co hraješ,talenty(link na strom): Holy/Holy ( prot eq nemam az taky dobry ) - klasicke PvE talenty 51/5/15
3. Profese: JWC (450) , Mining (450)
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): ako tych guild bolo dost wowko hravam uz dost dlho, Porhebna Sluzba, eX inFeris, Knights of Honor, Vanguards of Ilidan --> VoI bola dobra pve guilda ale spojila sa s Ordo a tam su taky super ludia ze do Ordo zobrali len tych ktorych osobne poznaju cize spravodlivost riadna nikdy som z guildy neleavol iba z KoH ked sa zacala rozpadavat ... teraz nemam ziadnu guildu iba PvP 4fun
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): 4-5 rokov... viem hrat za all hlavne za heal ale hlavne hram kedze mam pala tak Hpala ( vela exp.)
6. Seš skill? to musite posudit vy ale myslim ze za tie roky som sa naucil dost
7. Proč chceš zrovna k nám?: ste paradna PvE guilda, ktora ma fajn ludi.... mate uz aj dost pve uspechov ... fajn ludia, dobry kolektiv, ...
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: mam mam vsetko mam VT, TS3 co len chcete
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 15+
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): hram uz od TBC ... nechce sa mi ich vsetky menovat proste .. vsetko mam prejdene x krat .. naxx 10/25 , uld 10/25 , toc 10/25 , togc10/25 a teraz ICC by som cel
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: ano som schopny
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): PvE Holy - 5700+ , PvP 6100
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: tak som student 8 rocneho gymnazia, vela sportujem profesionalne sa venujem tenisu Medzi moje zaluby patri : PC , webmaster, web, webdesign, grafika, sport , tenis ....
Unhappy- Anonymní
.:
Prihlaska v poho, ale z minulosti si pamatam dake faily, ale ok ...... PRO na test....
Timmy- Poèet pøíspìvkù : 32
Re: Unhappy - Holy/Holy :)
ok zatial dik, potom aj napiste ak bude vacsina ZA kedy je ten test raid, aby som si to vedel naplanovat ... diky dopredu
Unhappy- Anonymní
dal bych mu sanci na TOC 25 a uvidime
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
Hmm streda ... to som doma az vecer.. teraz mam par tyzdnov dost plnych ... nerobite daky test raid cez sobotu nedelu ? ak nie tak sry potom na tu stredu fakt nestihnem prist
Unhappy- Anonymní
pak je alt raid TOC 25 ve ctvrtek se me zda
patek 18:00 je alt toc 25 dystak druha moznost ..... o vikendu chodime main raidy a tam te nevemem :-) ( na test)
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
fuuuha tak toto nwm ako vyriesime ostatne dni by sa dali dako vybavit alebo streda ani piatok sa urcite neda
Unhappy- Anonymní
boosty napis tamueloj jestli nehleda heal do + party kdyz ja dneska nejdu tak by cecek sem misto palacha za locka
tka by se tam mohl dostat ne??
tka by se tam mohl dostat ne??
mozes mi prosim ta poskitnut informacie o addonoch ktory viuzivas na raidoch?
pripadne aku technyku healovania uprednostnujes + by som bol rad kedy si ta ocekoval ED alebo conclu co sa toho tyka ... ale prihlaska je dobra zatial som PRE na test
PS: z testu na us odislo vela ludi tak ked aj sa dostanes do testu este nepocitaj ze si nas na 100% snaz sa hrat co najlepsie aby si sa uchytil
pripadne aku technyku healovania uprednostnujes + by som bol rad kedy si ta ocekoval ED alebo conclu co sa toho tyka ... ale prihlaska je dobra zatial som PRE na test
PS: z testu na us odislo vela ludi tak ked aj sa dostanes do testu este nepocitaj ze si nas na 100% snaz sa hrat co najlepsie aby si sa uchytil
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
Ande podle adonu nepoznas jak ten clovek umi healovat :-) to poznas az kdyz ho otestujes :-) adony ti pouze usnadnujou praci cili aj bez adonu muzez healovat vyborne a i kdyz mas adony tak healovat nemusis umet :-)
sraš ja to viem ja osobne adony ties nepouzivam len ma zauima co pouziva on ... u holy paladina su tie adony dost podstatne pokial chce healovat ako ED alebo conclu oni by ties nehealovaly tak ako healuju kebyze nebaju adony ... a nebola to otaska an teba ale nanho takze si svoje komentare nechaj ...
PS:BOOSTY SMRDI
PS:BOOSTY SMRDI
No tak addonov mam dost , snad sa mi podari vymenovat aspon tie najhlavnejsie : DBM ( samozrejmost ) , mam aj vela addonov do pvp nwm ci to asi nechcete pocut ( dake cooldowns, interupt icons to ste asi nemysleli ) .. do pve mam to DBM , EGPG , BOLT, GroupCalendar , GearScore , OmniCC, Quartz, SpellAlerter ( pvp ) , adony na loot Xloot a Xpearl, skusal som vela rokov nejae special UI ale kedze mam tych addonov fakt dost vela ( 130MB ) tak hram na klasickou blizz UI ... hlavne ten Xpearl ( som si nan zvykol tak pouzivam ten aj v PVE ) ...
Typ healovania ? Tak mam postavany build 51/5/15 ( je to klasicky build, skusam rozne veci ale aby ste nepicovali tak si necham klasicky ) : tak samozrejme na tomto builde vyuzivam ako kazdy spravny Hpala Holy Light a klasika HS, FL ... nwm fakt co tu mam pisat "ako healujem" healovat urcite viem ci uz ide o PvP ( 2400rat neje len tak ) alebo v PvE ... stiham healoval all tak by nemal byt problem .. Beacon mam hodeny na tanka ( pdola toho kto tankuje ci OT or MT- menim to) ... sry ak som to pisal chaoticky snad ste daco porozumeli ak ste chceli toto pocut ...
Typ healovania ? Tak mam postavany build 51/5/15 ( je to klasicky build, skusam rozne veci ale aby ste nepicovali tak si necham klasicky ) : tak samozrejme na tomto builde vyuzivam ako kazdy spravny Hpala Holy Light a klasika HS, FL ... nwm fakt co tu mam pisat "ako healujem" healovat urcite viem ci uz ide o PvP ( 2400rat neje len tak ) alebo v PvE ... stiham healoval all tak by nemal byt problem .. Beacon mam hodeny na tanka ( pdola toho kto tankuje ci OT or MT- menim to) ... sry ak som to pisal chaoticky snad ste daco porozumeli ak ste chceli toto pocut ...
Unhappy- Anonymní
ZA na test... parta jedna este tuším stale potrebuje kvalitny heal nejsom si isty
Polšo- Poèet pøíspìvkù : 248
OK a tak ten test raid je kedy?? teraz by mi to najviac vyhovovalo utorok stvrtok sobota (vecer) nedela (vecer). 18:00+
Unhappy- Anonymní
jako test raid bejvaa streda 18 :00 ale ... budu ti muset vymyslet neco jineho bo stredy nemuzes :-/
Boosty- Gum
ok diky moc, staci mi len napisat daky termin co vymislite ja sa podla toho zariadim aby som tam bol na 100percent
Unhappy- Anonymní
vyckaj dozvies sa vcas
Neprijat Closed
Boosty- Gum
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: