Prihláška- Eunuch
4 posters
Strana 1 z 1
Prihláška- Eunuch
1. Eunuch
2. Paladin - Protection / Holy
3. JWC (450) MINING (450)
4. Codename IRE - hral som PvP , leavol som lebo som chcel zacat PvE - potom Tumulus Exiguo- kickol ma GuM -nevedel pochopit ze v stredu si potrebujem odohrat 5v5 a potom ma nebral na raidy...
5. Nejake 4 roky, paladina som zacal uz na BC a pokracujem v nom
6. Neviem co povedat.... ANO, ovladam svoju class
7. Hladam dobru PvE guild, tak si ku vam davam prihlasku nakolko dosahujete v PvE znacne uspechy
8. TS3 mam , mikrak+sluchadla mam
9. 17
10. Naxx 10,25 ICC 10 (co je otvorene vsetko okrem professora- toho som ani nebol), ICC 25 po saurfanga vratane( po otvoreni noveho poschodia som este 25ku nebol), Togc 10, toc 10,25
11.pondelok,streda,stvrtok treningy do 19:30, inak so mnou ratajte
12. Prot PvE - okolo 5300, Holy PvE+PvP eq nieco okolo 5800
13. Neviem ... mam 17 rokov , robim atletiku, rad si pustim dobru hudbicku a volny cas vyplnam kalbami, wowkom a sportom.
2. Paladin - Protection / Holy
3. JWC (450) MINING (450)
4. Codename IRE - hral som PvP , leavol som lebo som chcel zacat PvE - potom Tumulus Exiguo- kickol ma GuM -nevedel pochopit ze v stredu si potrebujem odohrat 5v5 a potom ma nebral na raidy...
5. Nejake 4 roky, paladina som zacal uz na BC a pokracujem v nom
6. Neviem co povedat.... ANO, ovladam svoju class
7. Hladam dobru PvE guild, tak si ku vam davam prihlasku nakolko dosahujete v PvE znacne uspechy
8. TS3 mam , mikrak+sluchadla mam
9. 17
10. Naxx 10,25 ICC 10 (co je otvorene vsetko okrem professora- toho som ani nebol), ICC 25 po saurfanga vratane( po otvoreni noveho poschodia som este 25ku nebol), Togc 10, toc 10,25
11.pondelok,streda,stvrtok treningy do 19:30, inak so mnou ratajte
12. Prot PvE - okolo 5300, Holy PvE+PvP eq nieco okolo 5800
13. Neviem ... mam 17 rokov , robim atletiku, rad si pustim dobru hudbicku a volny cas vyplnam kalbami, wowkom a sportom.
Eunuch- Anonymní
Re: Prihláška- Eunuch
já bych byl možno za, ale chce si to ohlídat počty, krom toho tanky máme a aby tu nebylo holy paladinu vic než je zdrávo...
Aneb neberme co už máme několikrát
Aneb neberme co už máme několikrát
Anonymní- Anonymní
nooo ikeď si celkom hnusne posobil na jednom raide (icc trash) ale dal by som ti šancu sa ukázať...každopádne sa obávam,že by si šiel skorej do healu..
Asuron- Poèet pøíspìvkù : 138
Codename IRE - hral som PvP , leavol som lebo som chcel zacat PvE - potom Tumulus Exiguo- kickol ma GuM -nevedel pochopit ze v stredu si potrebujem odohrat 5v5 a potom ma nebral na raidy...
pokud by si byl unas v guilde ( PvE Guilde) tak bych ti udelal uplne to same .... vymluva ze nejdes raid ze jdes areny je neomluvitelna ve vetsine pripadech ...... takze ja bych se tomu tolik nedivil ......
jinak zamne strucne PROTI ale dal bych ti sanci na test .-)
pokud by si byl unas v guilde ( PvE Guilde) tak bych ti udelal uplne to same .... vymluva ze nejdes raid ze jdes areny je neomluvitelna ve vetsine pripadech ...... takze ja bych se tomu tolik nedivil ......
jinak zamne strucne PROTI ale dal bych ti sanci na test .-)
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
takze PROTI - dalsieho SMD tu enchcem ta jeho arogancia us mi ide krkom a to som vydel od neho napisane 3x nieco ... s nim by som si nerozuimel
+ sme PVE a tyby si daval prednost PVP sa stebov a stravim ..
inak na vedrikt sieste pockaj kym sa vyjadria ludia z guildy ak sa ti nepaci tak sa maj
+ sme PVE a tyby si daval prednost PVP sa stebov a stravim ..
inak na vedrikt sieste pockaj kym sa vyjadria ludia z guildy ak sa ti nepaci tak sa maj
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
andik neviem o co ti ide ze sa spravas ako nejaky povysenecky dement. nic som ti neurobil tak sa uvedom. To co si trepal so SMD som tiez nepochopil
Eunuch- Anonymní
ZA NA TEST, ako heal, tankou nás je už dosť + atlét moja krvná skupina
Anonymní- Anonymní
eunuch dovy do po sem sa nedostanes ....
Uz ma aj presla chut ked vidim aky si postihnuty, ocividne mas komplexy a liecis si ich tu v hre .... Kazdopadne - vies o mne uplne hovno tak sa do mna nenavazaj, nepoznas ma tak si zavri tu svoju sprostu hubu. Len tolko k tebe, prihlasku si mi skazil za to ti velmi pekne dakujem , a Guilde INCOMING prajem vela uspechov (samozrejme na vynimky ako je and). Dik
Eunuch- Anonymní
ne ale si dobry kokot ... ako vyjadrim svoju krityku na ktoru mam pravo ... ako clen tejto guildy a zato ez ty toenvies prija a zacnes mi andavat do dementov ... no nviem kto z ans dvoch by sa mal liecit
Kritika ano, ale slušně.... za to co jsi tu ted předvedl tě mužu diagnostikovat debilitou...
PROTI
PROTI
Anonymní- Anonymní
tohle by asi bohuzel neslo ..... NEPRIJAT CLOSED a Gl v jine guilde .-)
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: