přihláška protect paladin
+3
Joranka
ANdikk
Wildanatin
7 posters
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Vyhodeny
Strana 1 z 1
přihláška protect paladin
Do názvu topicu zadejte NICK,CLASS,SPEC/OFF SPEC (ANO V TOMTO POŘADÍ), příklad :
Kocinka/Druid/Resto/Fekal
Victia/Priest/Holy/
Smd/Pala/Prot/Holy/
1. Nick: Phendark
2. Co hraješ,talenty(link na strom): Protection (skladám offspec holy)
3. Profese: JWL a mining
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): BOTL -> zde jsem dělal officíra, nepohodl jsem se na nově zavedenym systému vedení guildy.
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): bude to druhým rokem tu na anthorce, za paladina uplně od začátku s menšíma pauzama kdy jsem vyexpil Mage (80) Wara (80) Druida (76)
6. Seš skill? osobně se hodnotim za velmi dobrého hráče. Myslím že prot paladina ovládám dobře, ale zde je duležitější názor ostatních co se mnou jsou na raidech
7. Proč chceš zrovna k nám?: Sháníte protect paladina a já stálej flek v raidu
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS3 mam používám, mikrák taky mam
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): věk 17, ale s tim ponocováním trochu opatrně nemam v plánu zívat ve škole, takže mam takovou lehce pohyblivou hranici mimo výkendy 22:30+- že jdu spát
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): ToGC10 a ToC 25 i 10
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: velmi nerad takto ponocuju o všední dny, ale nebude problém si ráno dát silnější kafe
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): čistě pve tank eq 5047
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Je mi 17let, bydlim v Roudnici nad Labem, jsem student SoŠ se zaměřením na Dopravní prostředky, ve volném čase hraji airsoft, a v současné době když je čas opravuji motorku (Jawa 250cc Kejvačka r. výroby 1952)... Dále mezi mé hlavní zájmy patří Teraristika, doma chovám Užovku Červenou a samozřejmě wowko
Kocinka/Druid/Resto/Fekal
Victia/Priest/Holy/
Smd/Pala/Prot/Holy/
1. Nick: Phendark
2. Co hraješ,talenty(link na strom): Protection (skladám offspec holy)
3. Profese: JWL a mining
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): BOTL -> zde jsem dělal officíra, nepohodl jsem se na nově zavedenym systému vedení guildy.
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): bude to druhým rokem tu na anthorce, za paladina uplně od začátku s menšíma pauzama kdy jsem vyexpil Mage (80) Wara (80) Druida (76)
6. Seš skill? osobně se hodnotim za velmi dobrého hráče. Myslím že prot paladina ovládám dobře, ale zde je duležitější názor ostatních co se mnou jsou na raidech
7. Proč chceš zrovna k nám?: Sháníte protect paladina a já stálej flek v raidu
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS3 mam používám, mikrák taky mam
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): věk 17, ale s tim ponocováním trochu opatrně nemam v plánu zívat ve škole, takže mam takovou lehce pohyblivou hranici mimo výkendy 22:30+- že jdu spát
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): ToGC10 a ToC 25 i 10
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: velmi nerad takto ponocuju o všední dny, ale nebude problém si ráno dát silnější kafe
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): čistě pve tank eq 5047
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Je mi 17let, bydlim v Roudnici nad Labem, jsem student SoŠ se zaměřením na Dopravní prostředky, ve volném čase hraji airsoft, a v současné době když je čas opravuji motorku (Jawa 250cc Kejvačka r. výroby 1952)... Dále mezi mé hlavní zájmy patří Teraristika, doma chovám Užovku Červenou a samozřejmě wowko
Phendark- Anonymní
Re: přihláška protect paladin
tych altov mas nejak vela a hlavne vsetkych poznam smd, kocinka len victia mi nic nehovori
No ak nebudes davat pri raidoch pozor ako na to co pises tak to bude fail. Inak pala tank sa do nejakej party urcite hodi. Ja som pre ale urcite ta testnut na toc25. Ne ze budes cisty lfg a nebudes vediet na co ti je righteous defense a divine protection.
No ak nebudes davat pri raidoch pozor ako na to co pises tak to bude fail. Inak pala tank sa do nejakej party urcite hodi. Ja som pre ale urcite ta testnut na toc25. Ne ze budes cisty lfg a nebudes vediet na co ti je righteous defense a divine protection.
Anonymní- Anonymní
alti
sorry, muj fail špatně zkopírovanej vzor, a koukám že jsem aj moje alty mohl rozepsat více.
Shaddar -> Pwarior, nepouživaný zanedbaný (možno schovaný na cataclysm)
Gorgoroth -> Arcan mage, jedina classa se kteoru jsem provzoval pvp a ještě někdy bgčko zajdu
Shaddar -> Pwarior, nepouživaný zanedbaný (možno schovaný na cataclysm)
Gorgoroth -> Arcan mage, jedina classa se kteoru jsem provzoval pvp a ještě někdy bgčko zajdu
Phendark- Anonymní
no tak do 1 party je potreba tank ja bych byl Pro na test otazka jak bude reagovat Tamuel ktery tu zrovna tet neni aby to schvalil bo zamitnul...
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
ja som PRE len v pripade ze sa nezopakuje to ze ked sa pojde raidy ty povies ne mne sa nechce aleboze odydes o 22:30 z raidu ked to mate progresovat do 23:00 to je pravidlo ....malo kedy sa takto natiahne raid ale ak sa tak stane treba to dokoncit .... takzeodomna zatial PRE ... ved testnut ho môzem
AND
AND
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
ukončování rozjetejch raidu
nerad utíkám od rozdělané práce, samotnýho mě dokáže nasrat člověk co leavne uprostřed raidu, budu se snažit se toho vyvarovat.
Phendark- Anonymní
ja som jednoznacne ZA ale len na TEST!... k nam do party treba tanka..
v pripade že sa osvedčíš ako dobry tank budes fajne equipnuty, aby si bol ready na dalsi zapocet ICC 10/25...
odporúčam nesklamať moje očakávania
v pripade že sa osvedčíš ako dobry tank budes fajne equipnuty, aby si bol ready na dalsi zapocet ICC 10/25...
odporúčam nesklamať moje očakávania
Polšo- Poèet pøíspìvkù : 248
Jestli máš full pve tak tě zkusíme na test a uvidíme. Takže PRO na test.
Tamuel- Poèet pøíspìvkù : 145
PRo na TEST
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
RE:
Prot paladina Parta 1 potrebuje....takze som ZA na test
P.s : Len dufam ze ako MT, budes chodit na raidy, zapisovat sa do GC, a snazit sa byt dlksie na progresy.
P.s : Len dufam ze ako MT, budes chodit na raidy, zapisovat sa do GC, a snazit sa byt dlksie na progresy.
Jingles- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 119
PRijat na TEST hlas se u Tamuela ...... CLOSED
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Similar topics
» protect paladin
» Paladin Protect/retri
» Triasko enha/resto Anosko protect/retri
» Boromirko/paladin /protect/holy
» fury,protect warr