Rockett (hunt : mm/surv) , alt: Madaara (blood tank)
+4
Boosty
Tamuel
ANdikk
Wildanatin
8 posters
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Vyhodeny
Strana 1 z 1
Rockett (hunt : mm/surv) , alt: Madaara (blood tank)
1. Nick:Rockett , alt Madaara
2. Co hraješ,talenty(link na strom): Rockett : PvE MM , občas PvE surv ,,, Madaara : Blood (tank) , unholy DPS ( low )
3. Profese: Skinn full , LW full
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): OFFLINE : rozpad , Knights of Honor : nezapadol som do partie , LMYC : dostal som kick lebo som odmietol radu od arogantného class leadra
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): WoW hrám cez dva roky , hunta hram dva roky a DK asi rok
6. Seš skill?: myslím že som není najhorší PvE hráč na servery ale určite sú aj lepší , nechám to na vaše posúdenie ak ma prijmete
7. Proč chceš zrovna k nám?: INCOMING je stabilne jedna z najlepších PvE guild na servery, a kedže ja chodím len PvE rád by som k Vám patril
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: mám TS aj VT , mám aj headset.
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 19
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): ToC 10,25 ,ToGC10 , ToGC 25 som bohuzial nemal s kím , s DK som už tankoval ICC aj
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: hrávam hlavne po večeroch a nociach takže to by nemal byť problém.
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): hunt : PvE : 5242 , DK : tank 5100 , DPS 4800 cca , ale bez enchantov a socketov ... (PvP equip nemám ani na jednom)
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: tak som kludný človek ( večšinou ) , dosť výrečný , rád chodím raidy m nevadí mi ani progres , chodím na vysokú školu , záluby : WoW , priatelka , hokejbal , kamaráti.
Ak ešte nejaké otázky rád odpoviem in game, ale dúfam že som na nič nezabudol .
Vopred ďakujem za odpovede.
P.S. V OFFLINE som hrával hlavne za DK , v LMYC za hunta , takže sa môžem prispôsobiť tomu čo potrebujete.
2. Co hraješ,talenty(link na strom): Rockett : PvE MM , občas PvE surv ,,, Madaara : Blood (tank) , unholy DPS ( low )
3. Profese: Skinn full , LW full
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): OFFLINE : rozpad , Knights of Honor : nezapadol som do partie , LMYC : dostal som kick lebo som odmietol radu od arogantného class leadra
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): WoW hrám cez dva roky , hunta hram dva roky a DK asi rok
6. Seš skill?: myslím že som není najhorší PvE hráč na servery ale určite sú aj lepší , nechám to na vaše posúdenie ak ma prijmete
7. Proč chceš zrovna k nám?: INCOMING je stabilne jedna z najlepších PvE guild na servery, a kedže ja chodím len PvE rád by som k Vám patril
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: mám TS aj VT , mám aj headset.
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 19
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): ToC 10,25 ,ToGC10 , ToGC 25 som bohuzial nemal s kím , s DK som už tankoval ICC aj
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: hrávam hlavne po večeroch a nociach takže to by nemal byť problém.
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): hunt : PvE : 5242 , DK : tank 5100 , DPS 4800 cca , ale bez enchantov a socketov ... (PvP equip nemám ani na jednom)
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: tak som kludný človek ( večšinou ) , dosť výrečný , rád chodím raidy m nevadí mi ani progres , chodím na vysokú školu , záluby : WoW , priatelka , hokejbal , kamaráti.
Ak ešte nejaké otázky rád odpoviem in game, ale dúfam že som na nič nezabudol .
Vopred ďakujem za odpovede.
P.S. V OFFLINE som hrával hlavne za DK , v LMYC za hunta , takže sa môžem prispôsobiť tomu čo potrebujete.
Rockett- Anonymní
Re: Rockett (hunt : mm/surv) , alt: Madaara (blood tank)
no nakej hunter od nas te skoukne a uvidime
prozatim sem PRO na test tak se snaz
prozatim sem PRO na test tak se snaz
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
Tamuel- Poèet pøíspìvkù : 145
PRO do party 1 tusim ze tamu by te bral .-) ( hunt samozdrejme :-) )
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
re:
No já bych byl taky PRO, doufám že se předvedeš
Joranka- Poèet pøíspìvkù : 136
Poznam tankoval mi ICC 10 v pohode typek urcite pre
Anonymní- Anonymní
ak sa neosvedcis ako HUNT tak by som potreboval do party TANKA takze keby si bral tanka ako MAIN tak by sme sa vedeli dohodnut
Pumpales- Poèet pøíspìvkù : 171
Domluvim se s pumpalesem a tsatsikem a zatim me napada ze by si sel jako tank do party 4 co nejdriv to tu skoncim :-)
Boosty- Gum
Polšo- Poèet pøíspìvkù : 248
RE:
No nvm nvm.....nech sa rozhodnu party leaderi, co potrebuju...ak sa mu najde niekde flek, som za
Jingles- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 119
nakone te vemem jako MT s Dkckem .-)
Boosty- Gum
PRIJAT NA TEST do party 4 jako Main Tank DK, napis si o Inv a hlas se u Pumpales CLOSED
Boosty- Gum
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Vyhodeny
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: