Bellgun / Furry / Arms
5 posters
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Prijaty
Strana 1 z 1
Bellgun / Furry / Arms
1. Nick:Bellgun
2. Co hrajes,talenty(link na strom):Fury PvE/off spec Arms PvP a prot
3. Profese:Blacksmithing / Mining Full
4. Předchozí guildy(proč leav?):Začinal som u Vampires clan, kde som bol asi pol roka potom som sa dostal do G Night Nolifers.Po par mesiacoch, keď mnohy od tiaľ odišli prestupil som k HOA a posldá G v ktorej som bol je LFG legionars.
5. Jak dlouho hraješ WoW:Už to bude piaty rok čo som wow zapol prvy krat . Dlho som hral na inom servery a teraz vyše roka hram tu.
6. Seš skill?Či som skill to vedia posudiť asi iba iny, ale vždy som sa snažil o to aby o mne nevraveli opak... V raidoch mam vždy oči pozorne otovorene
7. Proč chceš zrovna k nám?: Ste dobra Guilda s paradnim kolektivom. Mam v nej vela znamych a rad by som do toho kolektivu patril aj ja a robil dobre meno Guilde.
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com):Ano viem a aj mam stiahnute TS3 a VT - dlho ich použivam, nemal by byť problem
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):20, večerné raidovanie mi nevadi.
10. Byl si ToC/TogC:TOC 10/25
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?Ano som ochotny na kolko cez tizden a v nedelu mam najviac volna + rad ostanem dlhsie do noci ak by bolo treba
12. GS(nevíš co to je, nezkoušej to):4930 Pve fury / PVP 5400 / Prot 4500
13. Něco o sobě:Vyštudoval som obchdonú akadémiu uspesne aj s maturou. Som kamaratsky tip a rad Pomožem.Vo volnom čase okrem wow športujem a venujem sa bojovim umeniam. Až by ste mali dalšie otazky rad na ne odpoviem...
2. Co hrajes,talenty(link na strom):Fury PvE/off spec Arms PvP a prot
3. Profese:Blacksmithing / Mining Full
4. Předchozí guildy(proč leav?):Začinal som u Vampires clan, kde som bol asi pol roka potom som sa dostal do G Night Nolifers.Po par mesiacoch, keď mnohy od tiaľ odišli prestupil som k HOA a posldá G v ktorej som bol je LFG legionars.
5. Jak dlouho hraješ WoW:Už to bude piaty rok čo som wow zapol prvy krat . Dlho som hral na inom servery a teraz vyše roka hram tu.
6. Seš skill?Či som skill to vedia posudiť asi iba iny, ale vždy som sa snažil o to aby o mne nevraveli opak... V raidoch mam vždy oči pozorne otovorene
7. Proč chceš zrovna k nám?: Ste dobra Guilda s paradnim kolektivom. Mam v nej vela znamych a rad by som do toho kolektivu patril aj ja a robil dobre meno Guilde.
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com):Ano viem a aj mam stiahnute TS3 a VT - dlho ich použivam, nemal by byť problem
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):20, večerné raidovanie mi nevadi.
10. Byl si ToC/TogC:TOC 10/25
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?Ano som ochotny na kolko cez tizden a v nedelu mam najviac volna + rad ostanem dlhsie do noci ak by bolo treba
12. GS(nevíš co to je, nezkoušej to):4930 Pve fury / PVP 5400 / Prot 4500
13. Něco o sobě:Vyštudoval som obchdonú akadémiu uspesne aj s maturou. Som kamaratsky tip a rad Pomožem.Vo volnom čase okrem wow športujem a venujem sa bojovim umeniam. Až by ste mali dalšie otazky rad na ne odpoviem...
Bellgun- Anonymní
Re: Bellgun / Furry / Arms
Pekna prihlaska chvalim . My sme sa uz rozpravali ingame (alt Madeira ak pamatas), pocula som na teba len samu chvalu a pozdavas sa mi za mna mas urcite ZA kedze mi chyba 1 melee dmg do party + videla som ta raz v ToC 25 myslim a problem som s tebou nemala.
Anonymní- Anonymní
Tvoje meno sa uz spominalo, prihlaska slubna. za mna mas ANO
S pozdravom Mysterious
S pozdravom Mysterious
Anonymní- Anonymní
pekna prihlaska ,znam te a vzdy bylo vse ok takze jestly nekomu chyby mellecko tak jsem PRO
Anonymní- Anonymní
PRO kdyz te Petra chce
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
dam ti Pro Pokud ma otebe zajem 4 . parta ...... a uvidime .. pak to uzavru jen potebuju vic lidi aby se vyjadrilo :-)
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Pre hned dnes na toc/togc 10
Pumpales- Poèet pøíspìvkù : 171
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
re:
Hezká přihláška, jsem PRO, snad se v testu osvědčíš
Joranka- Poèet pøíspìvkù : 136
Prijat na TEST do 4. party CLOSED
Boosty- Gum